اگه 2 تا کامپیوتر هست با یک کابل شبکه میشه. ولی اگه بیشتر هست بهتر این هست که یه Hub بگیری. و صل کنی.
اگه 2 تا کامپیوتر هست با یک کابل شبکه میشه. ولی اگه بیشتر هست بهتر این هست که یه Hub بگیری. و صل کنی.
اقا نمیدونم امروز چرا پینگم اینطوری شده ولی خیلی خوبه هر سایتی رو میزنم با کله میره تو سایت (قبلا 260 بود)
البته نمیدونم چرا دانلودمو از 1.74 اورده به این سرعت ولی دانلودم همون 240
![]()
ادا مه بهتر شدن پینگ:
![]()
صبا پارس مخابرات شاتل؟
الان شاتلم .خیلی مزخرفه . میخوام عوض کنم .کودمشون خوبه؟اگه شاتل نسبت به اونا بهتره که عوض نکنم...
من که تو تبریز هستم و تا حالا سرویسی به باحالی صبانت استفاده نکردم 1.7 مگابیت سرعت داده تو سرویس 128
وپینگمم که تو عکس بالا میبینی
البته تو تبریز اینجوریه منطقه شما رو نمیدونم بازم بپرسین![]()
اگه سرعت اپلود یاسند برای زیاد مهم نباشه از مخابرات 256 بگیر.
کسی از داتک تلکام استفاده کرده؟؟؟ سیستم 128 کیلوش چطوریه؟؟؟
سلام دوستان کسی هست که جواب درست و حسابی بده
1- روش تعریفردن یوزر و پشورد adsl رو درون خودم مودم تعریف کنبم و نیاز به ساختن کژانکنشن نباشه
2 - روش کانفیگ کردن مودم رو هم توضیح بدین
3 - رنج نمودن این وسط چیه میشه کامل توضیح همراه با آموزش برام بزارین
مممنون
سلام
امروز از مرکز زنگ زدند ، گفتن پورت Dsl دارن ، برم که بگیرم ، چندین ماه پیش فرم پر کرده بودم . مرکز باهنر هست ، جهت اطلاع دوستان ، اگه کسی می خواد بره ، بدود که زود پورت ها شوهر می رن .
ولی موندم 512 حجمی آسیاتک ، با ماهی 30 تومان ، که در ماه هم می تونم 10 گیگ روزانه ترنسفر کنم ، شب ها هم در ماه می تونم تا 40 گیگ دانلود کنم ( تازه این ماه که یه مگ داشتم و عروسیم بود) یا برم 128 کیلو 10 تومانی بگیرم که به لعنت خدا هم نمی ارزه ، هم وبگردی به مشکل می خورم ( گاهی هر 3 تا پی سی با هم لودینگ دارن ، گاهی هم من با مویابل ام ) هم تو وویس چت و چت تصویری ، هم دانلود ، هم ..... ، تازه ، شیر فلکه این یکی که دست خودشونه ، فکر می کنم راحت تر می تونن ببندن .....
ادیت : یکی از دوستان می گفت که تازگی مرکز شون 256 ک هم اضافه کرده ، و راضی هم بود تقریبا از سرعت اش، می گفت حدود 30 می چرخه . البته می گفت قطعی های عمدی زیاده ، که مثلا فقط 3 _ 4 سایت لود می شه ، و بقیه رو می بندن ، گاهی .
بد جوری موندم ..... شما بودید کدوم رو انتخاب می کردین ؟
Last edited by akhoond; 11-04-2011 at 15:48.
با سلام
پست اول اين تاپيك رو مطالعه بفرماييد
راه اندازی ADSL - خريد، نصب و رفع عيب مودم
موفق باشيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)