تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 792 از 1137 اولاول ... 292692742782788789790791792793794795796802842892 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,911 به 7,920 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

اگه نباشه جاش خالی می مونه POUYOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

مرسي
    ببين من سعي كردم 10 15 صفحه ي تايپيك رو بخونم واسه گسسته يه چيزي پيدا كنم كه همه گفته بودن فار...(تقريبا)
    (اين 2 تا خطو پاك ميكنم كه در حق گسسته ي سبز كوتاهي نكرده باشم با توجه به گفته eminem??!!)
    به نظرت لازمه فار رو هم بگيرم؟ گسستم تا اينجا كه معلممون درس داد(گراف) احساس ميكنم مسلط نيستم..........

بقيه ي كتاب ها هم كه اينجا نوشته بودن براي دروس ديگه به نظرم اومد كه همين هايي كه دارمو بخونم بهتره اينجوري مجبور ميشم هي كتاب تلنبار كنم تو كمدم....

فقط براي ادبيات يه منبع خوب براي تست قرابت ميشناسيد؟تستاي تاليفي نه هااا فقط كنكور؟

و براي آرايه ها يه سري نوشتن الگو يه سري رمزينه كودوم بهتره؟
    براي املا سبز هم يه كتاب زده كسي دارتش؟خوبه؟

خيلي ممنون از جواب كامل و جامعت
    برای املا ،سه تا کتاب توصیه شده:(البته نه اینکه لازم باشه همشونو خوند)

املا هامون سبطی،املا سبز ،املا الگو.

به نظر من که املا سبطی خیلی خوب و مفیده(خودم این کتابو تمومش کردم وازش راضی بودم).املا سبز هم خوب کار کرده.املا الگو برای تست بیشتر میتونه موثر باشه.

من که املا سبز ،املا الگو رو هم در طول سال تمومش میکنم.چون متن های املای کنکور متن های خاصین و میخوام خوب برام جا بیفتند. البته بگما شما مجبور نیستید این سه تا کتب رو بخونید.ولی من میخوام تا میتونم با این متنها درگیر شم.هر هفته چند تا تست املا حل میکنم.

2. 3 کاربر از POUYOL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه eminem never dies's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Detroit City

پيش فرض

سلام ،هومن جان خدا قوت!خیلی زحمت میکشی!

به قول فردوسی پور ،اجازه میدی قانع نشم؟

ببین ،هومن جون این سه تا سوال هر کدوم ضریب 4 هست که سه تاش میشه 12.یعنی برابر با یکی از تستای غول پیکر هندسه!به نظر تو نمی ارزه براش تست حل کنی؟لزومی نداره یه هفته مسلط بشی بر ارایه. در طول سال باید روش کار کرد و با حوصله خوند.

به نظر من درمورد ارایه ،ارایه رمزینه برای اموزش و پاسخ تشریحی از همه بهتره.ولی تستای کنکور ترکیبی هستند و متاسفانه بزرگترین عیب ارایه رمزینه کمبود این گونه تستاست.خب ،بدون تست ارایه ،نمیشه مسلط شد .ارایه هم مثل بعضی مباحث نیاز به تمرین و تست داره. ان هم از نوع کنکوری!یعنی تستای ترکیبی ! به نظر من ،ارایه الگو میتونه برای تمرین ارایه کتاب خوبی باشه. پس برای ارایه:

برای اموزش :ارایه رمزینه(مولف :شهریار قبادی) -البته ارایه دریافت (جلد اول همایش از هامون سبطی)هم بد نیست ولی به رمزینه نمیرسه.

برای تست و مسلط شدن :ارایه الگو.+تستای کنکور

همین دوکتاب به نظرم کار ما رو برای ارایه کنکور راه میندازه.
    سلام داش پويول ، فداي تو
    بله حق شماست
    خوب هر كسي يه سلايقي داره ،‌درسته؟ من واقعا نميتونم بشينم پايه كتاب تست آرايه وقتي رياضي فيزيك مثه دوتا غول بي شاخو دم اونجا وايسادن
    اين چيزا واسه هر كسي متفاوته! حرف شما هم كاملا قبول دارم
    اره ،اکثرا میگن هندسه پایه سخت ترین تستای ریاضی کنکوره!برای اکثریت همین جوره ،دریا خانوم.جای نگرانی نیست.

معروفترین منابع کمک اموزشی برای هندسه پایه،نشر دریافت ،مبتکران ،گاج سفید هست.گاج سفید برای اونایی که تازه میخوان شروع کنند هندسه رو ،مفید نیست به نظرم.اول یا باید دریافت یا مبتکران رو خوند.من خودم از مبتکران میخونم و ازش راضیم.فرهاد ابوالقاسمی خوب کار کرده. ویراستار دریافت هم ابوالقاسمیه و کتاب کم حجم و خوبیه -و جدید تر از مبتکران.

دیگه خودت ببین با کدوم راحتتری.
    راجع به مبتكران و گاج بايد بگم كه معين فلاحتگر هم اينو گفته
    البته خیلی از تستا توی دو کتاب مشترکه...کلا تستای هندسه انگار تکرارین تو این دو کتاب نسبت به هم......کتاب گاج صفحه آراییش جالبتره و از شخصیتی به نام آلفردو استفاده کرده که کلا جالبه.
    اينو مرداد 89 گفته ، ولي الان كه سال 90 هستيم ويرايش جديد گاج با اون شيوه ي نوين پاسخ تستاش + سوالات تاليفي جديد و همگام با كنكوراي اخير يه انقلابي بود تو كتاباي تست هندسه!
    از يه طرفم مبتكران فك كنم 2 تا 3 ساله دس به كتابش نزده! ولي ابوالقاسمي تو دريافت يه كار جديد داشته
    پس به نظرم اگه وقت واسه مبتكران گذاشته نشه بهتره وقتي گاج و دريافت هستن
    اول
    دريافت بعد گاج بهترين تركيب موجود تو كتاباي آموزش و تست هندسه س براي دانش آموزايي كه هندسه رو نه تو سال دوم نه تو سال سوم خوندن ، حالا ميخوان واسه كنكور تلافي كنن!
    البته پويول جان كه با مبتكران كار ميكنه و راضيه يا مثلا دريا جان كه با الگو كار ميكنه ، من اينو واسه كسايي گفتم كه فعلا دس به كار نشدن يا كتابي نخريدن
    اگه كسي هندسه قابل قبولي داره يا حداقل دوران دبيرستان خونده و ميدونه با چي طرفه با خوندن چند باره ي گاج سفيد به تسلط فوق العاده اي ميرسه! اصلا ذهنو باز ميكنه اين لامصب
    و اگه كسي دنبال بهترين منبع جمع و جور (300 صفحه) با آموزش كاملا كامل و تستاي كنكور و تستاي تاليفيه مناسبه يا زياد علاقه اي به خوندن هندسه نداره و ميخواد به جاي يادگيري عمقي هندسه ، تستايي رو كار كنه كه هنوز تو كنكور مطرح نشدن و احتمال طرح تست بالايي دارن (به قولي ناگفته هاي كنكور) با خوندن چند باره ي دريافت ميتونه خيلي بيشتر از چيزي كه انتظار داشته كار خودشو را بندازه!
    Last edited by eminem never dies; 24-09-2011 at 18:57.

4. 6 کاربر از eminem never dies بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 12p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

برا تست عربی بانک تست سبز بگیرم یا گاج سفید؟؟
    فک کنم بانک سبز هم تستا کنکورا قبل رو داره؟درسته؟حالا اخرش کدوم بهتره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه lmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

موافقم دقيقا
    ولي همايش ادبيات دريافت 2 جلده ، من نميدونستم ميشه يه جلدشو تكي گرفت
    دنبال يه پستم گشتم كه نقل قول كنم ولي پيداش نكردم همينجا ميگم باز
    اين كه ميگي بهترين همايش دريافته كاملا قبول! بعد دريافتم ميتونين كاملا به رمزينه اعتماد كنين
    فقط الگو به هيچ وجه! حتي كسي كه دريافت يا رمزينه رو ميخونه بعدش نبايد بره سراغ الگو!
    به خاطر حجم بالاش! ارزش وقتو آدم وقتي ميفهمه وقتي كه ميرسه آخرش
    به هر حال هيچ وقت نميارزه واسه 3تا سوال آدم روي 2تا كتاب وقت بذاره! اگه يه كم واقع بين باشيم
    اونوقت واسه ديفرانسيل چندتا كتاب لازم ميشه؟؟؟
    جلد اولش رو به تنهایی میشه گرفت.
    تو اموزش ارایه های واقعا کاملترین دریافته میتونید این 3 کتاب رو تو کتاب فروشی ها با همدیگه مقایسه کنید.
    ببینید بعضی از بچه ها هستند که ارایه هاشون قوی هستش اونا دیگه نیاز چندانی ندارند که خیلی رو اموزش ارایه ها وقت بزارند نمیگم کلا اموزش رو بزارند کنار و تست بزنند اما مثل بقیه از جمله خودم که تو ارایه ها ضعیفن نیازی نیست وقت بزارند
    ارایه های نشر الگو از لحاظ تست غنی هستش این کتاب برای تمرین بیشتر جواب میده چون یه بخشش هم تست های مختلط داره اما اموزشش مختصره و احتمالا به کار بچه هایی میاد که ارایه هاشون قوی هستش
    اما کتاب همایش نشر دریافت جلد اول رو ارایه ها کاملا وقت گذاشته و کاملا شرح داده و نمونه تست هایی که تو کنکور میاد رو بررسی کرده و شیوه ی پاسخ دادن بهشون. این حجم ارایه های این کتاب خیلی هم نیست شما میتونید با روزی نیم ساعت وقت گذاشتن تو خیلی کمتر از 1 ماه تمومش کنید و تست کار کنید که اشتباه هست این روش! بهتره اموزش هر ارایه و نمونه تستش رو بررسی کنید و برای تست رو الگو کار کنید.
    و در اخر همه یادشون باشه که کتابی رو که فقط میگن خوبه و ازش تعریف میکنن(همه ی کتاب ها چه عمومی چه تخصصی اما تخصصی خیلی مهمتره) چشم بسته نخرن چون شاید روحیات شما با اون کتاب ok نباشه و نتونید باهاش کنار بیاین هر کتابی که گفته میشه خوبه رو حتما برید کتاب فروشی ورق بزنید و ببینید با توجه به سطح درسیتون و ... به دردتون میخوره یا نه.
    من هر دو رو داشتم به نظرم خیلی سبز خیلی بهتره تست های سخت و ترکیبی در حد کنکور هم زیاد داره تست های سنجش و کنکور های سال قبل رو هم داره در پاسخ های تشریحیش کادر های اموزشی هم داره. در هر صورت خودتون این کتاب ها رو تو کتاب فروشی چک کنید.
    موفق باشید
    Last edited by lmohsen; 24-09-2011 at 15:11.

7. 5 کاربر از lmohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Detroit City

پيش فرض

اگه فقط دنبال تستايي هستي كه سازمان سنجش (سراسري ، آزاد ،‌آزمايش..) اونارو تاليف كرده گاج سفيد
    ولي اگه ميخواي تستاي تركيبيو تاليفي حل كني خيلي سبز ، خيلي سبز همه تستاي خوب و با ايده هاي جالب كنكوراي سالاي پيش هم تو خودش داره!

و در اخر همه یادشون باشه که کتابی رو که فقط میگن خوبه و ازش تعریف میکنن(همه ی کتاب ها چه عمومی چه تخصصی اما تخصصی خیلی مهمتره) چشم بسته نخرن چون شاید روحیات شما با اون کتاب ok نباشه و نتونید باهاش کنار بیاین هر کتابی که گفته میشه خوبه رو حتما برید کتاب فروشی ورق بزنید و ببینید با توجه به سطح درسیتون و ... به دردتون میخوره یا نه.
    اين دقيقا چيزيه كه هر كسي كه مدام به اين تاپيك يا تاپيكاي ديگه سر ميزنه و از اين و اون سوال ميپرسه نميدونه!!!
    و هيچ وقتم تو اين تاپيك كسي نبايد سعي كنه وقتي داره به كسي كمكي ميكنه علايق شخصيه خودشو قاطيه اينجور مسائل كنه!
    متشكر از اشاره ي به جاتون

9. 5 کاربر از eminem never dies بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من هیچ کتاب درسی در اختیار ندارم و فقط میخوام دروس عمومی رو بخونم کدوم کتابها جامع هستند ؟ یعنی متن کتاب درسی رو هم دارن ؟
    ممکنه من رو راهنمایی کنید من هیچ کتاب درسی ندارم

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Detroit City

پيش فرض

ممکنه من رو راهنمایی کنید من هیچ کتاب درسی ندارم
    سلام دوست خوبم
    خوب تو اول بايد به ما اطلاعات بدي
    يعني چي متن كتاب درسي؟ تو مگه كنكوري نيستي؟
    اگه بخواي متن كتاب درسيو بخوني مثلا واسه ادبيات و عربي بايد با گاج سبز بري جلو! اين كه نميشه
    از يه طرف ديگه هم بايد بدونيم كه وقتت چقده
    يا اينكه وضعيتت تو هر درس چجورياست
    توضيح بده ديگه

12. 2 کاربر از eminem never dies بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوست خوبم
    خوب تو اول بايد به ما اطلاعات بدي
    يعني چي متن كتاب درسي؟ تو مگه كنكوري نيستي؟
    اگه بخواي متن كتاب درسيو بخوني مثلا واسه ادبيات و عربي بايد با گاج سبز بري جلو! اين كه نميشه
    از يه طرف ديگه هم بايد بدونيم كه وقتت چقده
    يا اينكه وضعيتت تو هر درس چجورياست
    توضيح بده ديگه
    نه من کنکوری نیستم سابقا لیسانس گرفتم میخوام دوباره کنکور بدم فقط هم دروس عمومی رو میخوام .

اگه نباشه جاش خالی می مونه monaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمان شهر

پيش فرض

سلام

دوستان هندسه من نسبتا ضعیف هست یک کتاب خوب دارای درسنامه خوب و تست های استاندارد می خوام ، خودم گاج سفید ، خیلی سبز ، مبتکران رو دارم ولی به کارم نیومدن

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Detroit City

پيش فرض

نه من کنکوری نیستم سابقا لیسانس گرفتم میخوام دوباره کنکور بدم فقط هم دروس عمومی رو میخوام .
    خوب مثل اينكه اهل توضيحو اين قرتي بازيا نيستي
    به هر حال
    من نميتونم يه سري كتاب مشخص بهت بگم كه بري بخري چون وضعيتت مشخص نيست
    فقط واسه هر درس كتاباي خوب و معروف رو مينويسم شما ميتوني بري كتاب فروشي هر كدومشون كه مطابق با ميلته ميخري ، سعي هم ميكنم كتاباي خوب تر رو بنويسم فقط

ادبيات :

اگه ميخواي درس به درس بخوني و متن كتاب درسي رو داشته باشي : محوري گاج ( ادبيات 2 - 3 - 4)
    واسه تست : خيلي سبز (ادبيات 2 - 3 - 4)
    ادبيات مبحثي :
    قرابت معنايي :‌ تناسب مفهومي و قرابت معنايي نشر دريافت - قرابت معنايي در ادبيات فارسي نشر الگو
    زبان فارسي : زبان فارسي نشر دريافت - زبان فارسي خيلي سبز - پنج مبحث زبان فارسي نشر الگو
    املا : خيلي سبز
    لغت : خيلي سبز
    املا و لغت (با هم) : نشر دريافت - نشر الگو
    آرايه : نشر دريافت (جلد 2 كتاب همايش ادبيات) - كتاب كلاس رمزينه - نشر الگو - كلك معلم
    تاريخ ادبيات : تاريخ ادبيات مصور تخته سياه - تاريخ ادبيات كلك معلم (تب كنكور) - تاريخ ادبيات نشر شبقره
    يه كتاب هم هست : ادبيات جامع مهر و ماه! همه ي مبحث هاي كنكور رو بررسي كرده! و كتاي خوبيه

عربي :

آموزش به همراه تست (مبحثي) : فوت و فن عربي خيلي سبز - جامع نشر الگو - ايادفيلي مبتكران
    آموزش درس به درس : محوري گاج (سال 2 و 3) - عربي 3 مبتكران - عربي 1 و 2 سبز قلم چي
    تست درس به درس : پرسش هاي چهار گزينه اي الگو (جلد آبي)
    تست مبحثي : بانك تست خيلي سبز - گاج سفيد عربي كنكور

دين و زندگي :

دين و زندگي جامع نشر الگو - دين و زندگي انتشارات همگامان - دين و زندگي خيلي سبز - دين و زندگي گاج (جديد التاليف) - آيات و نكات گاج - دين و زندگي انتشارات گاما ، راه انديشه ، معرفت اول ، انديشه فائق... هر كي از خونه ي باباش قهر ميكنه ميره كتاب تست دين و زندگي تاليف ميكنه!!!

انگليسي :

واژه نامه : تيك ايت گاج - 3 اين 1 خيلي سبز
    جامع :‌ خيلي سبز - نشر شبقره - مبتكران (2 جلد) - فار (3 جلد) - گاما
    آموزش ريدينگ : end reading - نترسيم از متن شبقره - ريدينگ به زبان ساده مبتكران
    Last edited by eminem never dies; 24-09-2011 at 21:16.

16. 6 کاربر از eminem never dies بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •