تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 792 از 1138 اولاول ... 292692742782788789790791792793794795796802842892 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,911 به 7,920 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

داره خودمونی میشه mard1169's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

پمپ ترمز که سرویس شده بود طبق توصیه اساتید هواگیری شد اما بعد از روشن کردن ماشین ، پدال زیر پا خالی شد ..! اتصالات پمپ را یکی یکی (وقتی ماشین خاموش و روشن بود) باز کردم و پدال زدم از هیچکدام روغن بیرون نزد ! جای تعجب اینجاست که وقتی که خاموش بود هواگیری میکردم نفر دوم که پدال میزد هوا و روغن از پیچ های هوا گیری بیرون میزد

ترتیب پکینگ ها هم همان طور که بودند جا زدم که در عکس ملاحظه میکنید پکینگها همگی سالم بودند و هنگام جا زدنشون هم داخل سیلندر و پیستون ها را به روغن ترمز آغشته کردم
    به نظر اساتید ایراد از کجاست؟

علی اقا راه حل رو توضیح دادن ولی من جزییات رو هم بگم تا کارتون راحت بشه، (
    البته باید دونفر باشید)، برای هواگیری وقتی لوازم پمپ یا خود پمپ رو تعویض میکنید بهتره دوبار هواگیری کنید، یکبار از سوراخ های پمپ و بعد از پیچ هواگیری چرخ ها ، هواگیری پیچ چرخ که روشش مشخصه اما درباره پمپ به این شکل هست که پدال رو تا ته فشار میدید بعد دو سوراخ پمپ ر و با دست میگیرید و پدال رو رها میکنید ، دوباره پدال رو تا ته پایین میبرید و سوراخ ها رو با انگشت میگیرید و پدال رو رها میکنید، اینکارو ادامه میدید تا روغن از سوراخ ها خارج بشه ، بعد لوله ها رو می بندید و به سراغ هواگیری پشت چرخ ها میرید ، امیدوارم کمکی کرده باشم.

راستی دوستان فرمون نوا شما هم تیزه؟ یعنی اصلا" خلاصی نداره؟

2. 5 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

هواگيري پمپ اصلي به اين صورت هم خيلي خوبه و در واقع از دردسرهاي هواگيري از چرخ كم ميكنه، اما بايد واقعا دقت بكنيد تا روغن روي بدنه نريزه چون روغن ترمز بشدت به رنگ صدمه ميزنه.( اگر اين اتفاق رخ داد بايد به سرعت با آب خنك تمام روغنها را شسشو داد )

البته من ترجيح ميدم اين كار را زماني كه پمپ از روي ماشين باز هست انجام بدم تا هم دسترسي كافي داشته باشم و هم مشكل ريختن روغن روي بدنه نباشه.

در مورد تيز بودن فرمان نوا، هميشه اين سوال براي من وجود داشته كه چرا فرمان بيوك ايران و نوا اينقدر نسبت به فرمان كامارو و پونتياك نرمتر و يا بقول معروف تيزتر هست؟ درحاليكه سيستم جعبه فرمان و پمپ و جلو بندي اونها دقيقا يكي بوده و تفاوتي نداره.

اگر منظور شما همين تيزتر بودن باشه، بله نوا من هم همين وضعيت را داره و توي تمام بيوك و نوا هايي كه تا الان ديدم همينطور بوده.

اما اگر منظور شما داشتن خلاصي باشه، اين ديگه مربوط به موارد متعددي ميشه كه از شل و يا لق بودن قطعات جلوبندي شروع شده تا به ايرادات جعبه فرمان ميرسه.

با توجه به اينكه جلوبندي نوا را كاملا تعمير كرديد، احتمال ميدم مشكل از جعبه فرمان باشه و به احتمال بسيار قوي تنظيم رگلاژ نرمي و سفتي جعبه فرمان بهم خورده.

براي تنظيم مجدد بايد اين مهره اي كه دور پيچ ، روي جعبه فرمان وجود داره را خيلي كم شل كنيد و بعد همزمان با نگه داشتن مهره ، پيچ را خيلي كم سفت كنيد( مثلا 1 يا 2 mm بيشتر سفت نكنيد) و بعد با نگه داشتن پيچ در همين وضعيت جديد، مهره را سفت كنيد تا پيچ ديگه حركت نكنه.

بعد فرمان را تست كنيد و ببينيد چقدر تغيير كرده؟
    اگر خيلي سفت بود، بايد كمي رگلاژ را برگردانيد و اگر هنوز خيلي شل بود، اينبار بيشتر سفت كنيد.

با چند بار انجام اين كار به راحتي رگلاژ مجدد فرمان انجام ميشه.

آقا مصطفي، مشكل صداي تقه ديفرانسيل حل شد؟

4. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

درب رادیاتور را که باز میکنم ضد یخ خیلی ضعیف از شبکه ها بیرون میاد آیا این طوری باید باشه ؟ یا رادیاتور گرفتگی داره ، در ضمن رادیاتور سه لول هستش.

6. 6 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mard1169's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

علی اقا پمپ هیدرولیک و روغنش رو تعویض کردم ، جلوبندی هم که قطعات خرابش از جمله تمام سیبک ها عوض شدن ، در حال حاضر بطور کلی مشکلی نداره ولی از نظر من فرمونش اصلا خلاصی نداره و با کوچکترین اشاره به فرمون چرخها حرکت میکنن، نمیشه یه کم خلاصی فرمون رو زیاد کرد؟
    صدای دیفرانسیل بهتر شده و فقط در ترمزهای خیلی شدید صدای کمی شنیده میشه در حالی که در
    نهایت علت مشخص نشد .

8. 6 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

آیا لازمه که فرمان خلاصی داشته باشه؟
    ضمنا اینگونه که من از فرمایشات علی آقا متوجه شدم میشه میزان نرمی و سفتی فرمان را تنظیم کرد، دسته؟

10. 6 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

درود بر همگی دوستان.
    عرض شود که به سبب پایان ترم امروز فرصتی دست داد برم سراغ جعبه فرمون.اونو بستم اما زمانی که خواستم مغزی میل فرمونو تنظیم کنم تا بره داخل منجید(منجیت) متاسفانه با مشکل مواجه شدم.مشکل اینطوری پیش اومده که اون لوله دور مغزی میل فرمون به جلو حرکت کرده و مانع میشه که مغری وارد حفره منجیت شده و سرجاش بشینه.حالا به نظرتون باید چیکار کنم؟؟تنظیم خاصی داره؟؟؟که اون لوله دور مغزی بره عقب تا مغزی بره سر جاش بشینه؟؟؟
    درود بر دوستان گرامی.وقت و حالتون بخیر و خوشی.در مورد مشکل بالا عرض شود که میل فرمون ها به جهت حفاظت از راننده در تصادفات حالت کشویی دارند.(مثل آنتن های سرخود قدیمی تلویزیون ها)وقتی روی ماشین کار میکردم قسمت انتهایی که به منجید فرمون(کوپلینگ) متصل میشد کمی رفت داخل خشاب خودش برای همین کوتاه شده بود.لبشو با انبر قفلی قفل کردم و کشیدم بیرون و مشکل حل شد و جعبه فرمونی که خودم تعمیرش کردم به خوبی کار کرد.
    علی اقا با کمال شرمندگی باید عرض کنم چون گوشی مناسب عکسبرداری ندارم نمیتونم از وقایل عکس تهیه کنم و اینجا بزارم.

و یک سوال مهم:
    پمپ ترمز ماشینم ایراد فنی داشت.سه چهار ماه پیش به همراه اون جعبه فرمون یک پمپ مثلا نو هم تهیه شد تا تعویض بشه با نمونه مورد دار قبلی.دیروز پمپ جدید رو بستم و هواگیری کردم.اما توو تستی که انجام دادم متوجه شدم با چندبار ترمز گیری مایع ترمز داخل مخزن جلویی کم و به محتویات مخزن عقبی اضافه شده!!!!!!خدا لعنت کنه هر چی آدم دروغگو و مال حروم خور رو.اینجا بود فهمیدم پمپ مثلا نو ایراد داره.بالاجبار پمپ باز شد رفتم چند تا اورینگ و وسایلش رو از اورینگ فروش ها تهیه کردم و پمپ بسته شد.الان دیگه مشکل جابجایی مایع ترمز در داخل مخزن وجود نداره اما..... با چند با ترمز گیری ترمزها گیر میکنه به طوری که دود از دیسک و لنت بلند شد!!!!! بالاجبار مهره های خروجی از پمپ رو باز کردم تا کمی فشار کم بشه و لنت ها آزاد بشن تا به خونه برسم.از ظهر تا حالا هر چی فکر کردم به نتیجه ای نرسیدم.دو تا احتمال دارم برای این مشکل.اول اینکه موقع نصب واشر و اورینگ های پمپ اونهارو جابجا انداخته باشم(که به احتمال 90 درصد درست انداختم چون یادمه و دقت کرده بودم سر هیمن موضوع).احتمال دوم سر خرابی تقسیم هست.
    تا نظر دوستان چی باشه.
    Last edited by diyukis; 18-02-2015 at 20:36.

12. 6 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

درب رادیاتور را که باز میکنم ضد یخ خیلی ضعیف از شبکه ها بیرون میاد آیا این طوری باید باشه ؟ یا رادیاتور گرفتگی داره ، در ضمن رادیاتور سه لول هستش.

رادياتور 3 لوله براي شورلت بخصوص توي آب و هواي گرمسير ايران خيلي كمه، اگر كولر هم استفاده بشه حتما بايد حداقل 5 لوله باشه.
    مقدار گردش آب به سلامت پره هاي آب پخش كن( پروانه داخل واتر پمپ) و باز بودن لوله ها و تميز بودن اونها بستگي داره.
    اگر ماشين بطور كلي گرم نميكنه پس مشكلي نيست در غير اين صورت بايد دنبال ايراد بگرديد كه احتمالا ميتونه از كثيف بودن آب رادياتور و گرفتگي لوله هاي راديات باشه.

نمیشه یه کم خلاصی فرمون رو زیاد کرد؟

اگر منظور شما اينه كه فرمان سفت تر از الان باشه، با همان پيچ تنظيم اين كار انجام ميشه اما كلا فرمانهاي بيوك و نوا خيلي نرمتر از مال كامارو و پونتياك و كاپريس هست.

با ترمز گیری ترمزها گیر میکنه به طوری که دود از دیسک و لنت بلند شد......

بله ممكنه مشكل از تقسيم ترمز باشه كه فكر كنم بهترين كار انجام تست باشه كه روش را آقا محمد توضيح دادن، و در ادامه اين احتمال هم هست كه پيستون ترمزهاي جلو گير كرده باشه و بايد باز شده و سرويس بشن.

14. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

جناب MJ1970 یادمه توی یکی از پست هاتون گفته بودید که میشه شناور باک بنزین را زنده کرد امکان داره توضیح بدید.با تشکر

16. 5 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

با سپاس از علی اقای عزیز.
    الان چیزی که ذهن منو مشغول کرده این هست که اگر خرابی از تقسیم هست چرا قبل از تعویض پمپ جدید مشکل گیر کردن نداشتم!!!از طرفی هم احتمال میدم به دلیلی خرابی پمپ ممکن بود فشار کافی برای گیر کردن چرخهااا وجود نداشت!!!!
    این تقسیم بد دردسری هستچون نمونه نو نداره.
    حالا به نظرتون تقسیم ماشینهای مختلفو میشه برای دیگر خودروها استفاده کرد؟؟
    من احتمال داره در مرحله اول پیستون های ترمز چرخ جلو رو باز کنم.چون سابقه خرابی دارند.

18. 4 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

آیا لازمه که فرمان خلاصی داشته باشه؟
    ضمنا اینگونه که من از فرمایشات علی آقا متوجه شدم میشه میزان نرمی و سفتی فرمان را تنظیم کرد، دسته؟
    آقا محسن فرمودین چندتا اورنگ و وسایل خریدم، آیا اندازه اون اورینگ ها حتی یه ذره بزرگتر نبودند که مانع حرکت رو به عقب پیستون ها بشن؟
    Last edited by hamid-r-s; 19-02-2015 at 14:24.

20. 5 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •