تاریخ سیستم رو به میلادی و دقیق و درست کنید سپس اپدیت کنید.
رفع نشد بگید.
موفق باشید.
تاریخ سیستم رو به میلادی و دقیق و درست کنید سپس اپدیت کنید.
رفع نشد بگید.
موفق باشید.
Kaspersky Anti-Virus 2011 11.0.2.541 CF2 Beta
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Kaspersky Internet Security 2011 11.0.2.541 CF2 Beta
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
والا ما هرجایی که سوال پرسیدیم و سوالات بقیه رو مشاهده کردیم در مورد کپی آپدیت های kaspersky برای استفاده های بعدی همه گفته بودن توی نسخه 2011 ( من از kis 2011 استفاده می کنم ) باید برای کپی گرفتن از آپدیت های kasper تیک گزینه copy update to folder رو بزنید . اما من در همین ورژن 2011 خیلی راحت از مسیر زیر
D:\ProgramData\Kaspersky Lab\AVP11\Data\Updater\Temporary Files\temporaryFolder
پوشه temporaryFolder رو کپی می کنم و تا حالا هم چند بار با همین روش بعد از نصب ویندوز kasper 2011 خودمو آپدیت آفلاین کردم . یعنی هنگام آپدیت آفلاین این پوشه رو بهش آدرس میدم
خواستم ببینم چرا هیچ کس از این روش چیزی نگفته و همه زوم کردن روی اون فعال کردن تیک گزینه copy update to folder
آیا روش من اشتباست ؟؟؟؟ نکنه با این کار موتور kasper مشکل دار بشه ؟؟؟؟؟
قبلا با kasper کار می کردم و تقریبا راضی بودم . از gdata استفاده کردم چند روز پیش در هنگام اسکن یهو gdata هنگ کرد ( ویندوز هنگ نکرده بود !!!! ) سیستم رو ریست کردم سیستم اومد بالا دیدم درایوی که توش ویندوز نصب بوده + آنتی ویروس کلا پریده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
از gdata متنفر شدم و دوباره برگشتم به همین kasper
Last edited by sajjji; 27-09-2010 at 13:43.
برای 2010 جواب نمی داد.
پس شما تست کردید و موفق بوده ؟
خوب بود.
تشکر از شما.
موفق باشید.
بله
همین الان هم که کاسپر من آپدیت هست دوباره از همین آپدیت ها استفاده کردم و آپدیت آفلابن کردم ( یعنی در واقع آپدیت روی روی آپدیت اور رایت کردم ) خیلی راحت آپدیت شد
بعد از این آپدیت هم آپدیت آنلاین انجام دادم که فقط چند کیلوبایت آپدیت کرد و بعدش زد update cpmpeleted . no update available
آیا استفاده از این جور آپدیت مشکلی نداره ؟؟؟؟
یه سوال
اگه تیک اون copy update to folder رو بزنیم نرم افزار آپدیت ها رو کپی می کنه درست ؟؟ اما من بعد از چند روز دیدم وقتی کسپر آپدیت های جدید رو میریزه توی اون پوشه اون قبلی ها رو پاک نمی کنه و حجم اون پوشه هر روز اضافه میشه . ( روز اول 85 مگ بود که بعد از چند روز شد 250 مگ )
پس سایت هایی مثل سافت گذر چه جوری هر چند روز یک بار یک فایل آپدیت افلاین میدن با حجم تقریبا ثابت ؟؟
آیا از روش من استفاده می کنن ؟؟
نخیر مشکلی ایجاد نمیکنه اما بهتره که اگر مشکل نت ندارید آنلاین آپدیت کنید.
ببینید اون آپدیتی که شما میگیرید مربوط به ورژن دقیق برنامتون هست. مثلا شما ورژن kis 11.0.1.400 رو نصب دارید اون پوشه آپدیت فقط برای این ورزن تهیه شده. بر فرض مثال اگر شما از اون اپدیت کپی بگیرید بعد از نصب مجدد ویندوز این بار kis 11.0.1.232 رو نصب کنید شما نمی تونید از اون اپدیت استفده کنید.
اما وقتی شما از روش copy update to folder استفاده می کنید مجموعه کامل از آپدیت هارو به شما میده. یعنی با این پوشه شما میتونید 232 رو هم آپدیت کنید.
سافتگذر هم همین تیک رو زده و اپدیت هارو بیرون میده اما فایل وقتی فشرده می کنید تا حد خیلی زیادی کمتر میشه. برای همین افزایش حجم محسوس دیده نمیشه.
اخیرا کسپرسکی یک hotfix بیرون داده که با آپدیت نصب شد احتمالا اون افزایش حجمی که شما داشتید به خاطر همین هات فیکس رفع باگ بوده.
موفق باشید.
سلام دوستان وخسته نباشید.اگر من برنامه malwarebytes anti malware رادرکنار کاسپر اینترنت سکیوریتی نصب کنم واسه سیستم و این دو نرم افزار اختلال پیش نمی آید یا کاسپر کار این نرم افزار کمکی را انجام میدهد.لطفا کمک کنید.با تشکر فراوان از کاربران واساتید این سایت.
MBAM که نصب کنید یک برنامه رایگان هست. تا وقتی که رایگان هست گارد فعال نداره. شما هرچندتا برنامه ای که گارد فعال نداشته باشه می تونید نصب کنید.
پس: خیر مشکلی بوجود نمیاد.
نکته: وقتی نصب کردید با سریال فعال نکنید تا فول ورژن تبدیل بشه و گارد فعال اون عمل کنه. همین طور نسخه رایگان بمونه.
موفق باشید.
الان من یه کانکشن adsl رو سرور دارم که با ics ویندوز رو شبکه شر شده ، حالا رو سیستم سرور وقتی با وی پی ان وصل میشوم دیگه رو سرور هیچ اینترنتی قابل دریافت نیست و ظاهرا dns رو کومودو بلاک کرده ... چطور میشه این مشکل رو حل کرد؟؟؟ البته اینم بگم که من این مشکل رو روی comodo هم داشتم ، ولی رو Avast و norton , panda این مشکل وجود نداره ...
مسیر زیر:
setting
firewall
setting
سربرگ network
سپس در این پنجره تمام کانکشن های مورد استفاده رو با انتخاب و کلیک راست به trusted network انتقال بدید.
سپس توی سربرگ packet rules وارد بشید و dns ها اگر بلاک بودند ادیت کنید.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)