تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 792 از 2403 اولاول ... 29269274278278878979079179279379479579680284289212921792 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,911 به 7,920 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام چقدر باهوشن بعضی ها اینجا همه کارمندای اندیشه هستن بجز ...... که کارمند شاتل نیست آقایان به ترتیب jabrasink,armin punisher,horezam,farshid civil,djaghamajid,kavehmech,phonix live,insane,foa,mehdihamed همه تو اندیشه کار می کنن دوستان من تو سایت شاتل پیدا کردم لطفا همه برن ببینن اینم لینکش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خیلی جالبه اسم سرویس اکو افیس و هیچکی نگفت شبانه اش رایگان نیست اینم یه بازی بود که هدفش سرکار گذاشتن بچه های فروم بود یه بار دیگه جمله قبلی رو تکرار می کنم
    یه بار می شه به یه نفرو فریب داد یه بارم می شه همه رو فریب داد ولی همیشه نمی شه همه رو فریب داد
    متاسفم متاسفم متاسفم

2. این کاربر از alves2774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

اقا ميشه بهم بگيد با خط 3gb ترافيك در ماه با سرعت 128 از 1 تا 6 صبح كه رايگان هست چقدر دانلود داريد از لينك مستقيم.و از تورنت چقدر .ممنون ميشم بهم بگيد.
    راستي اگه كسي تنظيمات utorrent 2.2 رو ميدونه براي افزايش سرعت دانلود برام بزاره.ممنون ميشم.

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

چه جالب آقا ما تا نامی از شما بردیم یه سر به فروم زدی فکر کنم شما بهتر از هر کسی می تونی اندیشه رو با شاتل مقایسه کنی چون از هر دو تا سرویس داشتی کمی بیشتر توضیح بدین تا کارمندای شاتل مستقر در فروم دست از عوام فریبی بردارن و کمتر با تبلیغ های کاذب ملت سر کار بذارن
    سلام
    دل به دل راه داره دیگه

والا تویه اون برهه زمانی که اندیشه خیلی احوالاتش خوب نبود رفتیم شاتل (حدود دو ماه)...تا روز های آخر پینگه خوبی داشت، البته یه مقدار بالا رفته بود که مشخص بود داره تعداد یوزر هاش بیشتر میشه

من قبلا هم عرض کرده بودم در شرایطه برابر ، isp یی رو انتخاب میکنم که هزینه ی کمتری رو اخذ کنه از member هاش...که فعلا با این اوصاف اندیشه بهتره ، و به همین خاطر بعده 2 ماه برگشتم دوباره به سمته اندیشه

دلایلم هم این بودش:
    1. هزینه حجم اضافه ی شاتل هر 1 گیگ 5150 تومانه - اما برای اندیشه هر 2 گیگ 5000تومانه

2. حجم های ماهانه ی شاتل فقط 3گیگ هست اما اندیشه انتخاب های گوناگونی داره (1 - 3 - 5 - 8 )

3. در شاتل اگه بخواین سرویستون رو تغییر بدین (یعنی از 512 بیارین به 128 یا 256) باید 15 روز قبل از شارژ ماهانه به شرکت اعلام کنید!!! در غیر اینصورت این امکان وجود نداره !!! اما خدا رو شکر اندیشه در هر زمانی که مایل باشین این کار رو واستون انجام میده

4. قبلا هم گفتم حجمه من در شاتل به صورت عجیبی تموم میشد ( هنوزم هیچ جوابی واسش پیدا نکردم) الان دقیقا با همون مصارف همیشگی و حتی گه گداری گشت و گذار در سایت های موسیقی و کلیپ (که در زمانی که در شاتل بودم به ندرت اتفاق میافتاد) در ماه حدود 200-500 مگ هم زیاد میارم!!! جالب اینجاست سرعته متوسطه من در شاتل 45 بودش اما اینجا 60-70 هست...ماکسیمم سرعتم در شاتل 60-70 بود...اما اینجا 110 رو هم داشتم.

یک نکته ی خیلی مهم در مورد شاتل:
    بعده 1:30 شب به بعد عملا سایت ها باز نمیشدن!!! یعنی غیر از گوگل سایت های دیگه رو باید کلی refresh میکردیم..جالب اینجاست اگر هم بالا میومد به صورت ناقص سایت ها رو نشون میداد.آدم احساس میکرد که browserش رو رویه work offline گذاشته.
    اما در بازیه آنلاین کوچکترین مشکلی وجود نداشت و پینگه نسبتا خوبی رو میداد.

نکته ی آخر هم اینکه: در dc نشدن و پینگ در مرکز 4 یک کیفیت رو دارن...(در مورد شاتل آمار من مربوط به 2 ماهه پیش هست)

5. 2 کاربر از ho0rezam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

سرعت دانلود

45 كيلو بايت

پارس انلاين...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    در حال حاضر رشت. گلسار

پيش فرض

سلام چقدر باهوشن بعضی ها اینجا همه کارمندای اندیشه هستن بجز ...... که کارمند شاتل نیست آقایان به ترتیب jabrasink,armin punisher,horezam,farshid civil,djaghamajid,kavehmech,phonix live,insane,foa,mehdihamed همه تو اندیشه کار می کنن دوستان من تو سایت شاتل پیدا کردم لطفا همه برن ببینن اینم لینکش
    خیلی جالبه اسم سرویس اکو افیس و هیچکی نگفت شبانه اش رایگان نیست اینم یه بازی بود که هدفش سرکار گذاشتن بچه های فروم بود یه بار دیگه جمله قبلی رو تکرار می کنم
    یه بار می شه به یه نفرو فریب داد یه بارم می شه همه رو فریب داد ولی همیشه نمی شه همه رو فریب داد
    متاسفم متاسفم متاسفم
    اینا که آفیسه خوشتیپ سرویسی که من گرفتم اینه. شبونشم رایگانه. البته نگیریدا اصلا چیزه خوبی نیییی
    Eco2048-1
    نه !Eco-office

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

متاسفم متاسفم متاسفم
    سلام داداش!
    خوبی؟
    چجوری به این نتیجه رسیدی که اکثر بچه های فروم تو اندیشه کار میکنن؟
    یعنی ما اینقدر بدبختیم که بیایم تو اون شرکت زپرتی کار کنیم و بعدش هم بیایم تو این تاپیک تبلیغشونو بکنیم؟
    گوربابای هر چی شرکت و کارمند و....
    بهتره اون عینک بدبینی رو از چشات برداری!
    OK

9. این کاربر از Dj_aghamajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام داداش!
    خوبی؟
    چجوری به این نتیجه رسیدی که اکثر بچه های فروم تو اندیشه کار میکنن؟
    یعنی ما اینقدر بدبختیم که بیایم تو اون شرکت زپرتی کار کنیم و بعدش هم بیایم تو این تاپیک تبلیغشونو بکنیم؟
    گوربابای هر چی شرکت و کارمند و....
    بهتره اون عینک بدبینی رو از چشات برداری!
    OK
    داداش گلم این یه شوخی بود آخه بعضی ها که خودشون کارمند شاتل می یان اینجا توهم دارن ماها هممون کارمند اندیشه هستیم یا فامیلشون هستیم کافر همه را به کیش خود پندارد
    ما جسارت خدمتتون نکردیم قربان شما سرورین

11. این کاربر از alves2774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavehmech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من تو اندیشه کار نمیکنم ولی 9 ساله که مشتریشون هستم!!!
    به غیر از 6 ماهی که تو پارس بودم
    چرا باید اونجا کار کنم.اصلا رشته من یه چیز دیگست.

همین

13. این کاربر از kavehmech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

سلام . 793 صفحه رو نمیشه خوند
    ولی میخواستم بدونم 256 نامحدود بخوام بگیرم از اندیشه سبز خزر ماهانه چقدر باید بدم ؟

ممنون میشم یه بزرگواری پاسخ بنده رو بده

مرسی
    Last edited by nits; 20-11-2010 at 15:25.

داره خودمونی میشه hami2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام . 793 صفحه رو نمیشه خوند والا
    ولی میخواستم بدونم 256 نامحدود بخوام بگیرم از اندیشه سبز خزر ماهانه چقدر باید بدم ؟

ممنون میشم یه بزرگواری پاسخ بنده رو بده

مرسی
    crm.askiran.com

16. این کاربر از hami2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •