تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 792 از 1635 اولاول ... 2926927427827887897907917927937947957968028428921292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,911 به 7,920 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من خودم canon sx210 دارم دوربین وخوبی هست .
    همون قیمت رو هم داره
    عکساشم خوبه
    آخه تو سایت ها در موردش خوندم بعضی ها خیلی تعریف میکنند بعضی هام بد میگن از این دوربین هم تو سایت های ایرانی هم خارجی موندم چکار کنم آخه منم به تنظیمات آشنایی ندارم دوست دارم در حالت اتومات عکساش خوب باشه

دوستان من تا 2 روز آینده میخوام بگیرم دوربین رو بین این 3 تا کدوم رو پیشنهاد میکنید
    sx210 , sony h55 ,sony w390 دوربین ixus 210 رو چطور میبینید؟آخه تو سایتهای خارجی خیلی از این مدل تعریف شده ندیدم بد بگن قیمتشم تو سایتهای خارجی مثل sx210 هستش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ببخشین دوباره مزاحم شدم(وسواس رو خدا از همه دورکنه) گفتم که nex 5 sony alpha رو خریدن برام (کانادا) 680 تومن..........دوهفته ای وقت دارن عوضش کنن .تو این رنج دوربین دیگه ای رو پیشنهاد میدین؟ ( slr lik یا کمپکت)اگه تا 800 مورد خوب دیگه ای هست ممنون میشم معرفی کنین.

2. بهتر نیست با این 800 یه دوربین slr like و یه دوربین فیلم برداری بگیرم( با توجه به اینکه اونجا کمی ارزون تره یعنی شما یه تومن در نظر بگیرین).نمیخوام بیشتر هزینه کنم

3.از نظر تعادل قیمت به کیفیت کدوم دوربینا خوبن ( قیمت مناسبی دارند ولی امکانات خوبی دارند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ببخشین دوباره مزاحم شدم(وسواس رو خدا از همه دورکنه) گفتم که nex 5 sony alpha رو خریدن برام (کانادا) 680 تومن..........دوهفته ای وقت دارن عوضش کنن .تو این رنج دوربین دیگه ای رو پیشنهاد میدین؟ ( slr lik یا کمپکت)اگه تا 800 مورد خوب دیگه ای هست ممنون میشم معرفی کنین.

2. بهتر نیست با این 800 یه دوربین slr like و یه دوربین فیلم برداری بگیرم( با توجه به اینکه اونجا کمی ارزون تره یعنی شما یه تومن در نظر بگیرین).نمیخوام بیشتر هزینه کنم

3.از نظر تعادل قیمت به کیفیت کدوم دوربینا خوبن ( قیمت مناسبی دارند ولی امکانات خوبی دارند
    دوربين بسيار خوبيه و كيفيت عكسش قابل قبول در حد حرفه اي ولي مشكل اصلي اين دوربين اينه كه منظره ياب نداره و فلاش اون جداست و داخلي نيست. كه به كوچكتر شدن دوربين كمك كرده ولي شما به هر حال بايد فلاش را با خودتون ببرين...

اگه نميخواي بودجه رو افزايش بدي بهتره 550D بخري...

اگه Like يا كامپكت ميخواي FZ40 , SX30, G12 ,LX5, S95, HS10, HS20
    Last edited by toolhelp; 28-01-2011 at 13:20.

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

1 فکر کنم دوربین خوبیه مدل های Olympus PEN E-PL2 و Panasonic DMC-GF2 هم جدید، و شبیه این nex5 هستند اما فیلم اون رو ندارند (HD هستند)
    2 دوربین 550D دوربین خوبیه اما با لنز کیتش حال نمیده میتونید با لنز از بون ور بخرید
    3 چی ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه 8613187's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    021

پيش فرض

سلام

من این دوربین رو گرفتم آیا ارزش خرید داشته ؟

dcr-dvd650r

سونی دیگه !!!

داره خودمونی میشه H@di Soft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Susa

پيش فرض

آخه تو سایت ها در موردش خوندم بعضی ها خیلی تعریف میکنند بعضی هام بد میگن از این دوربین هم تو سایت های ایرانی هم خارجی موندم چکار کنم آخه منم به تنظیمات آشنایی ندارم دوست دارم در حالت اتومات عکساش خوب باشه

دوستان من تا 2 روز آینده میخوام بگیرم دوربین رو بین این 3 تا کدوم رو پیشنهاد میکنید
    sx210 , sony h55 ,sony w390 دوربین ixus 210 رو چطور میبینید؟آخه تو سایتهای خارجی خیلی از این مدل تعریف شده ندیدم بد بگن قیمتشم تو سایتهای خارجی مثل sx210 هستش

بی شک Canon SX210 از بقیه بهتره ... 1 ماه پیش واسه یکی از دوستان گرفتم ... من (شخصا) از طراحیش خوشم نیومد (شما رو نمیدونم) ... چون اصلا خوش دست نیست ... دکمه ی خاموش/روشن کردنش ، اهرم زومش و اهرم تغییر وضعیتش ... هیچ کدوم خوش دست نیستن و خیلی آزار دهنده هستن ... از طرفی فلاشش هم بد جاست و هر لحظه امکان داره بر اثر بی احتیاطی بر باد بره ... فیلمش بدک نیست ... ولی حقیقتا از عکسش خوشم اومد .

مشکل اصلیه Sony H55 هم نداشتن خروجی HDMI هستش ... اینم واسه یکی از آشناها سفارش دادم ... چند روز دیگه میرسه .

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

من یه دوربین آماتوری پاناسونیک ZR3 دارم که خیلی ازش راضی بودم تا اینکه چند روزی یه دوربین NIKON D90 که از انواع SLR است به دستم رسید. حالا می فهم اون دوربین آماتوری که داشتم یه اسباب بازی مسخره ای بیشتر نبود. حتی مدلهای پیشرفته تر دوربینهای کامپکت مثل سری G کنن یا حتی سری های SX همگی اسباب بازیهای مسخره ای هستند.
    به عزیزانی که قصد خرید دارند و به عکاسی علاقه دارند توصیه می کنم دنبال این مدلهای بیخودی نرن، با خیال راحت برن یه SLR بخرن و حالشو ببرن. دوربینهای کامپکت و سوپر زوم هر قدر هم امکانات خوبی داشته باشند اما در مقابل SLR ها ، آشغال به حساب میان. من همین چند روز که با D90 کار کردم ، یه عکسهای خفنی گرفتم که عمرا نمیشه با دوربینهای معمولی گرفت. واقعا نویز SLR ها در بیشتر موارد در حد صفره و سرعتی که دارند برای عکاسی طبیعت خیلی عالیه. توی تاریکی عجب عکسهای تمیزی میگیره.

یه دوربین آشغال FZ45 Panasonic :

یه آشغال دیگه SX30 Canon :

دوربین آشغالی G12 Canon :

یه دوربین اسباب بازی دیگه:

دوربینهای بالا تنها چند نمونه از دوربینهای بی کیفیت موجودن که از نظر ظاهر برای آماتورها گول زننده اند و اصلا کیفیت لازم را برای کسی که به عکاسی علافه مند است ندارند. دوربینهای از این دست از نظر اندازه سنسور مشابه اند ، در واقع فقط ریختشون با هم متفاوته و کیفیتشون سر و ته یه کرباسه. اگه واقعا به عکاسی علاقه دارید و یا حتی برای عکسهای معمولی و خانوادگی که میخواین کیفیت راضی کننده ای براتون داشته باشه برین سراغ SLR ها:

دوربین D90 که خیلی دوستش دارم. نمی دونم چرا هر عکسی با هاش میگیرم قشنگ و هنری در میاد؟
    Last edited by poonel; 28-01-2011 at 02:40.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

...........
    Last edited by poonel; 28-01-2011 at 02:39.

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    دوربین جدیدت مبارک مثل اینکه خیلی از دوربنت راضی هستی که اینقدر احساساتی شدی
    بله دوربینهای حرفه ای کیفیت خیلی خوبی دارن و شکی درشون نیست
    ولی شما میتونی اون دوربین رو بذاری تو جیبت و همه جا ببریش ؟
    اون دوربین رو میتونی بدی دسته همه اعضای خانواده تا هرجا دلشون خواست ببرن و همه باهاش کار کنن؟
    در ضمن با 350 تومن میشه از اونجور دوربینها گرفت؟
    عزیز دلم دوربینهای کامپکت هم مشتری های خاص خودشونو دارند حتی دوربین 80 تومنی هم خوبه
    برای خرید یه دوربین چند نکته هست که باید در نظر گرفت نه فقط کیفیت
    یه نگاهی به این عکسها بندازید شاید تعجب کنید اگر بفهمید این عکسها با دوربین 100 تا 200 تومنی گرفته شده
    یا بقول شما دوربینهای آشغالی یا اسباب بازی

میتونید اگزایف رو یه نگاه بندازید .
    Last edited by vvc; 28-01-2011 at 12:58.

10. 5 کاربر از vvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

این عکسها تو سایت کنن یا شرکتهای دیگه هست که برای تبلیغه و کلی نور پردازی شده تا عکسه خوب در بیاد. وجود رنگ زیاد در سوژه هم خیلی به این قضیه کمک کرده . شاید برای آماتورها این عکسها خیلی جالب و با کیفیت باشه ولی برای من اصلا جالب نیستند. بخصوص اون عکسهای پرتره . هنوز تا SLR فاصله خیلی زیاده. این دوربینهای کامپکت نویزشون خیلی بالاست و تو نور کم و سوژه متحرک عکسهاشون افتضاحه. کامپکت ها اصلا در حد و اندازه مقایسه با SLRها نیستند.

12. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

vvc

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •