تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 792 از 2014 اولاول ... 29269274278278878979079179279379479579680284289212921792 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,911 به 7,920 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خبرگزاري فارس: اولين نشست مطبوعاتي پرسپوليس صبح امروز به دليل حرف‌هاي مديرعامل باشگاه با حاشيه برگزار شد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، اولين نشست مطبوعاتي باشگاه پرسپوليس در زمان مديريت جديد از ساعت 11 صبح با حضور داريوش مصطفوي، مديرعامل و افشين قطبي سرمربي برگزار شد.
    مديرعامل پرسپوليس در جواب سوال خبرنگار خبرگزاري فارس در خصوص سياست باشگاه در خصوص آشتي علي كريمي با تيم ملي، گفت:‌ اجازه دهيد بازيكنان ما با آبرو فوتبال بازي كنند. هيچگونه مصاحبه‌اي در خصوص علي كريمي و عدم حمايت از او نكرده‌ام.
    اين در صورتي بود كه مصطفوي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس اعلام كرده بود كه كريمي نياز به آرامش دارد و در گفت و گو با خبرگزاري ايسنا اعلام كرده بود كه مسائل كريمي و تيم ملي ربطي به پرسپوليس ندارد.
    پس از اين مسائل، مديرعامل باشگاه پرسپوليس خبرنگار خبرگزاري فارس را مورد اتهامات مختلف قرار داد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تمرين بعدازظهر امروز روي داد
    ديدار قطبي و مايلي‌كهن و تشويق شديد هدايتي
    خبرگزاري فارس: محمد مايلي كهن در تمرين امروز بعد از ظهر تيم فوتبال پرسپوليس شركت كرد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين اين تيم از ساعت 14:30 دقيقه در زمين شماره 2 شركت واحد برگزار شد.
    در تمرين امروز مهدي واعظي، توره، ماركو و نيكبخت غايب بودند. كريم باقري دقايقي با لباس شخصي حضور پيدا كرد.
    محمد مايلي كهن در تمرين امروز حضور پيدا كرد و دقايقي با خوردبين،‌ هواداران و قطبي به گفت و گو پرداخت.
    محمد علوي، دچار مصدوميت جزيي شد. سپهر حيدري تمرين ويژه‌اي را زير نظر كماسي انجام داد.
    در تمرين امروز 100 هوادار به شدت هدايتي، رئيس هيئت مديره و بازيكنان را تشويق كردند.
    تمرين امروز ساعت 16 به پايان رسيد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

فرهاد خيرخواه: قطبى با جدايى من مخالفت كرد

فرهاد خيرخواه مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس كه قرار بود به صورت قرضى به يك تيم ليگ يكى بپيوندد گفت: سرمربى پرسپوليس با جدايى من از اين تيم موافق نيست. وى افزود: به پيشنهاد تراكتور سازى و استيل آذين قرار بود به يكى از اين ۲ تيم بروم و در فصل آتى ليگ دسته اول ، آنها را همراهى كنم اما افشين قطبى معتقد است پرسپوليس در اين فصل به من نياز دارد .وى اضافه كرد: در حال حاضر آمادگى بالايى دارم و در صورتيكه كادر فنى صلاح بداند مى توانم بازى هاى خوبى براى پرسپوليس انجام دهم.خيرخواه افزود: پرسپوليس يك تيم بزرگ و پرچهره است و ثابت شده در تركيب اين تيم نياز به زمان هست تا بازيكن جاى خود را باز كند و اميدوارم در بازى با فولاد فرصت حضور در ميدان را داشته باشم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مصطفوى:قطبى كم اشتباه ترين مربى ليگ برتر است

نتايج نه چندان خوب پرسپوليس در رقابت هاى اين فصل، انتقادهايى را به افشين قطبى وارد ساخته است اما داريوش مصطفوى همچنان از او حمايت مى كند و معتقد است كه پرسپوليس قوى ترين تيم ايران است.وى ابتدا در خصوص فراز و نشيب هاى پرسپوليس در ليگ امسال گفت: فوتبال برد و باخت دارد و هيچ تيمى نمى تواند بدون شكست قهرمان شود. ما به هيچ عنوان ضعيف نتيجه نگرفتيم و تا پايان ليگ هم زمان زيادى باقى مانده كه مى توانيم امتيازات از دست رفته را جبران كنيم. مديرعامل پرسپوليس در ادامه به نقاط ضعف اين تيم اشاره كرده و گفت: به نظر من اصلى ترين مشكل پرسپوليس در قلب خط دفاع است كه تا به امروز قطبى تركيب هاى مختلفى را امتحان كرده است. اگر اين مشكل برطرف شود، پرسپوليس ديگر نقطه ضعفى نخواهد داشت. مصطفوى در مورد انتقادهاى صورت گرفته از قطبى و همچنين شايعاتى كه در خصوص بركنارى او شنيده مى شود افزود: باشگاه به هيچ عنوان تصميمى براى تغيير كادرفنى ندارد و قطبى با قدرت به كارش ادامه مى دهد در ضمن همانطور كه گفتم بردوباخت هميشه در فوتبال وجود دارد. به نظر من قطبى كم اشتباه ترين مربى ليگ برتر است. مديرعامل پرسپوليس در پايان در خصوص موضوع جذب رحمان رضايى تصريح كرد: اين خبر در مطبوعات مطرح شده است اما قطبى هنوز براى جذب اين بازيكن درخواستى از ما نداشته اما اگر او رحمان را بخواهد حاضريم كه مذاكره كنيم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

پاداش ويژه پرسپوليسى ها براى شكست فولاد

مسئولان پرسپوليس براى انگيزه دادن به بازيكنان خود براى شكست فولاد پاداش ويژه در نظر گرفتند. براساس اين گزارش، مسئولان پرسپوليس به دليل نتايج كسب شده در هفته گذشته تصميم به اجراى اين تصميم خود گرفتند و قصد دارند علاوه بر دادن پاداش نقدى در اين بازى به گلزنان و دروازه بان تيم با بسته نگاه داشتن دروازه تيم ۲ سكه طلا پاداش به طور جداگانه بدهند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اختلافات هيأت مديره پرسپوليس به گوش رئيس سازمان رسيد

على آبادى شخصاً وارد عمل مى شود

«محمد على آبادى» رئيس سازمان تربيت بدنى از دعواهاى اخير مديران باشگاه پرسپوليس خبردار شده و قصد دارد وارد عمل شود. از قرار معلوم مشكلاتى كه در جلسات ميان داريوش مصطفوى و حسين هدايتى وجود دارد آنقدر زياد شده كه على آبادى با شنيدن قسمتى از آن به اعضاى ديگر دستور اكيد داده تا روشن شدن ماجرا هيچ جلسه اى برگزار نكنند تا وى با جمع آورى اطلاعت بيشتر اقدامات مقتضى را انجام دهد. همچنين على آبادى از سعيدلو خواسته تا جلسه اى با وى داشته باشد و مشكلات را از زبان اين عضو هيأت مديره بشنود.از طرفى نزديكان مصطفوى اعتقاد دارند هر حكمى كه از سوى رئيس سازمان تربيت بدنى صادر شود به سود آنها و به ضرر هدايتى است و جالب تر اينكه اطرافيان هدايتى دقيقاً همين حس را دارند و معتقدند مصطفوى به زودى از جمع هيأت مديره خارج خواهد شد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

پرسپوليس و فولاد بايد ببرند

جلالى- قطبى؛ نبرد آناليزورها

مجيد جلالى هميشه آرزو داشته روزى مربى پرسپوليس شود. او يكبار در زمان على پروين تا مرز رسيدن به پرسپوليس هم پيش رفت و حتى با سلطان ديزى خورد! اما در عرض ۲۴ ساعت همه چيز عوض شد و... جلالى در اين سال ها تيم هاى بسيارى را عوض كرده است. او فصل قبل دوران سختى را با استقلال اهواز سپرى كرد و امسال هم از شرايط و جو ورزشگاه اهواز دل خوشى ندارد. همين هفته قبل بود كه آقا مجيد از يكسرى تماشاگران اهوازى گلايه كرد اما به هر حال بازى با پرسپوليس براى او يك بازى ويژه است. جلالى و قطبى هر ۲ قبل از اينكه مربى باشند آناليزورهاى خوبى هستند و تيم خودى و حريف را به خوبى آناليز مى كنند. آنها شناخت كاملى روى تيم مقابل دارند و شايد همين عامل سبب شود تا تيم حريف را كاملاً ببندند. البته پرسپوليس و فولاد هر ۲ در خط دفاعى ضعف هاى بسيارى دارند و شايد همين عامل سبب شود كه در اهواز بازى پرگلى را شاهد باشيم. فولاد در بازى هاى قبلى نشان داده كه در كار گلزنى كمى مشكل دارد اما پرسپوليس هم خوب گل مى زند و هم خوب گل مى خورد.
    •••
    بازى فولاد- پرسپوليس را بايد بازى جلالى و قطبى دانست اين ۲ مربى در شرايطى هستند كه نبايد بازى شنبه را ببازند و اتفاقاً نياز شديدى به پيروزى دارند. جلالى شايد فرصت چندانى نداشته باشد و قطبى هم اين روزها زمزمه حضور مربى خارجى در پرسپوليس را مى شنود. همين مسأله باعث مى شود آنها بازى را با استرس شديدى دنبال كنند اما طبعاً پرسپوليس شرايط بسيار مناسب ترى دارد و تيمى پرمهره تر است. در واقع دست قطبى به مراتب بازتر از دست جلالى است و از نظر حضور تماشاگر و جو ورزشگاه هم بعيد است پرسپوليسى ها مشكلى داشته باشند. البته پرسپوليس آخرين بازى خارج از خانه اش مقابل ابومسلم را باخته اما حالا وقت آن رسيده تا در اهواز جبران مافات كند و فولاد را شكست دهد.
    •••
    بايد ديد قطبى براى اين بازى در خط حمله چه تدابيرى مى انديشد او در مصاحبه اى گفته بود مشكل پرسپوليس در خط حمله است نه خط دفاعى. البته قطبى علاقه عجيبى به ديكارمو دارد اما بايد ديد چه تدبيرى براى حل مشكل گلزنى تيمش مى انديشد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

قطبى: توره را در ليست ۱۸ نفره هم قرار نمى دهم

طولانى شدن غيبت ابراهيم توره سر و صداى همه پرسپوليسى ها را درآورده است چنانكه بازيكنان به صورت پياپى به اين قضيه معترض مى شوند. كار به جايى رسيده كه حتى افشين قطبى ديروز با صداى بلند در محل تمرين مى گفت: اگر پايش را به تمرينات بگذارد مى گويم حتماً جريمه اش كنند خودم نيز نامش را در ليست ۱۸ نفره قرار نمى دهم تا متوجه شود وقتى به مرخصى مى رود بايد به موقع بازگردد. قطبى كه حسابى از دست كارهاى توره عصبانى بود ادامه داد: اگر ديكارمو چنين كارى مى كرد روزنامه ها و منتقدان او را دار مى زدند اما انگار توره عزيزتر از ديكارموست كه كسى كارى به كارش ندارد!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سعيدلو: با هيأت مديره پرسپوليس جلسه خواهيم داشت

على سعيدلو معاون اجرايى رئيس جمهور اين روزها توجه ويژه اى به وقايع ورزش دارد و با وجود جدايى از پرسپوليس همچنان پيگير مسائل اين باشگاه و ساير تيم هاى فوتبال كشور هست. با توجه به حرف و حديث هايى كه اين روزها از پرسپوليس به گوش مى رسد به سراغش رفتيم تا نظر رئيس سابق هيأت مديره اين باشگاه را جويا شويم. سعيدلو خيلى خلاصه به سؤالات ما پاسخ داد كه در ادامه از نظرتان مى گذرد.
    • حل مشكلات مالى ملوان توسط معاون رئيس جمهور خيلى ها را غافلگير كرد. چه شد ياد ملوان افتاديد؟
    - برنامه ۲۰ و ۳۰ را نگاه مى كردم. در آنجا بود كه صحبت هاى آقاى احمدزاده را شنيديم حقيقتاً بعد از شنيدن حرف هاى ايشان نگران شديم و ديديم كه يك تيم پرطرفدار در شمال كشور نياز به كمك دارد. به همين خاطر تصميم گرفتيم مشكلات اين تيم را به نحوى حل كنيم.
    • اين اقدام توقع همه تيم ها را بالا مى برد. البته بايد به ساير تيم ها نيز كه مشكلات مختلف دارند حق بدهيم كه از شما توقع كمك داشته باشند.
    - ما اين اقدام را براى حل مشكل ملوان انجام داديم تا كم كم شرايطى را براى حل مشكلات ساير تيم ها فراهم سازيم. انشاءالله به تدريج نسبت به رفع مشكلات ساير تيم ها اقدام خواهيم كرد.
    • آيا براى انجام اين كار برنامه ويژه اى داريد؟!
    - نه برنامه خاصى نداريم اما سعى مى كنيم در حد امكان براى حل مشكلات اقداماتى انجام دهيم.
    • بسيارى از هواداران پرسپوليس از خودشان مى پرسند چرا على سعيدلو براى حل مشكلات تيم محبوب آنها اقدامى نمى كند.
    - ما كه هميشه در خدمت پرسپوليس هستيم.
    • ظاهراً بعد از جدايى شما از پرسپوليس هيأت مديره اين تيم روزهاى پرفراز و نشيبى را پشت سر گذاشته است. اين اواخر اخبار زيادى در مورد وجود اختلاف در بين اعضا هيأت مديره به گوش هواداران تيم مى رسد. به همين خاطر وضعيت نگران كننده جلوه كرده است.
    - من از نزديك با دوستانم در هيأت مديره پرسوليس در تماس هستم. از وقايع باشگاه كم و بيش مطلعم فكر مى كنم بايد در اين مورد جلسه اى با اعضا هيأت مديره داشته باشيم و به نحوى نگرانى ها را از هواداران تيم دور كنيم. من فكر مى كنم مشكلى در تيم نيست كه قابل حل نباشد. انشاءالله به زودى در اين مورد اقدام خواهيم كرد.
    • اصلاً چه شد بعد از قهرمان شدن پرسپوليس از اين تيم جدا شديد؟!
    - من جايى نرفتم! در خدمت تيم پرسپوليس و هوادارانش هستم. حتماً نبايد در تيم داراى پست و مقامى باشم من بعد از مدت ها حضور در اين تيم با روحيات هواداران پرسپوليس آشنا شده ام و مى دانم كه آنها از تيم محبوبشان چه توقعى دارند به همين خاطر تلاش مى كنم تا خواسته آنها برآورده شود.
    • بازى هاى پرسپوليس را هنوز دنبال مى كنيد؟
    - بله، مى دانم اين تيم در بازى آخرش باخته است. اين باخت باعث ناراحتى هواداران تيم شده است قابل درك است اما اين نشان مى دهد كه همه تيم ها در يك سطح قرار دارند و ورزش رشد مناسبى داشته است در ليگ ايران ديگر هيچ تيمى در حاشيه امنيت قرار ندارد. اين باعث مى شود همه تيم ها تلاش خود را بيشتر كنند و ليگ پوياتر از هميشه برگزار شود.
    • صحبت خاصى در پايان نداريد؟
    - نه. فقط اين قول را مى دهم كه مشكلات باشگاه پرسپوليس را پيگيرى كنم و با هيأت مديره اين باشگاه حتماً جلسه اى خواهيم داشت. مردم نگران نباشند مشكلات حتماً حل مى شود.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

حسين بادامكى: جايگاهم را پيدا مى كنم

حسين بادامكى هافبك تيم پرسپوليس گفت: با پايان يافتن دوران مصدوميتم به تمرينات پرسپوليس برگشتم و به طور حتم جايگاه ثابت خود را در تيم پيدا مى كنم. وى افزود: از همه لحاظ آماده هستم و دردى احساس نمى كنم و براى بازى مقابل فولاد كاملا آماده ام. او همچنين در مورد دورى از تيم گفت: بعضى ها بر اين باورند كه با مصدوميت كريم باقرى، من به جايگاه اصلى ام خواهم رسيد اما من، اين عقيده را ندارم و چنين رقابت هايى را دوست ندارم؛ مطمئن هستم كه بازيكن ثابت پرسپوليس مى شوم و در حال حاضر رقابت در تيم ما خيلى زياد است كه اين به نفع پرسپوليس است، فقط اميدوارم كه با اين شرايط مشكل حاشيه اى به وجود نيايد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •