تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 792 از 949 اولاول ... 292692742782788789790791792793794795796802842892 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,911 به 7,920 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

اگه نباشه جاش خالی می مونه sh93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مگه شما چی کار میکنی شبی 1.5کمه براتون م. میخوام یکماه بگیرم ببینم چجوریه چون با این قیمت هیچ شرکتی نمیده شاتل 512و بیست چهار هزار تومان میده!!! این فن آوا مثل شاتل بعد از یه مده دانلود. محدود میکنه ببخشید ها هی سوال می‌پرسم
    فقط خواستم بگم که اولا : شاتل اصلا سرویس زیر 1 مگ نداره و خودم آرت 1 دارم سرعت دانلود 130 و قیمت 23 تومان
    مورد دوم : خودم مشترک فن آوا بودم و بدترین شرکت ممکن هست چه از نظر پشتیبانی چه از نظر مشتری مداری و فقط دنبال پولِ.
    بحث این نیست که 1.5 گیگ برای شما کافیه یا نه بحث اینه که شما داری پول سرویس 1 مگ رو میدی و به شما سرعت 85 اینا میده اگه با کم فروشی این شرکت مشکلی نداری و با کلی پکت لاست و قطعی پس سرویس بگیر در ضمن بله ، محدودیت داری شما مصرف بالای 1-2 گیگ در روز و... محدود میشی به سرعت دایل آپ
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان آیا شرکتی رو میشناسید که قیمتاش خوب باشه و دانلود نامحدودش سرعت 2 مگ باشه و طرح منسفانه نداشته باشه که 20 گیگ دانلود کنیم سرعت باید زیر 100 کیلوبایت
    میخوام دائما 2مگ باشه سرعت دانلود که بتونم ماهیانه بالای 200 گیگ دانلود کنم
    چنین شرکتی وجود خارجی تو ایران نداره !
    تمامی شرکتها الان مصرف منصفانه دارند به جز مخابرات ( فعلا ) که اونم نامحدود بالاتر از 512 نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

فقط خواستم بگم که اولا : شاتل اصلا سرویس زیر 1 مگ نداره و خودم آرت 1 دارم سرعت دانلود 130 و قیمت 23 تومان مورد دوم : خودم مشترک فن آوا بودم و بدترین شرکت ممکن هست چه از نظر پشتیبانی چه از نظر مشتری مداری و فقط دنبال پولِ. بحث این نیست که 1.5 گیگ برای شما کافیه یا نه بحث اینه که شما داری پول سرویس 1 مگ رو میدی و به شما سرعت 85 اینا میده اگه با کم فروشی این شرکت مشکلی نداری و با کلی پکت لاست و قطعی پس سرویس بگیر در ضمن بله ، محدودیت داری شما مصرف بالای 1-2 گیگ در روز و... محدود میشی به سرعت دایل آپموفق باشید
    دوست عزیز انگار شما متوجه نشدی من میخوام از ششرکت فن آوا سرویس 1مگابایت 3گیگ 18000 بگیرم از نظر من شبا 1.5دانلود کنه برام کافیه چون من سریال ها و فیلم های روز جهان رو می بینم و با 1.5گیگ میشه 8تا 10قسمت سریال دید فقط سوال اینه بعد از دانلود شبانه زیاد محدود میشی یا نه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست عزیز انگار شما متوجه نشدی من میخوام از ششرکت فن آوا سرویس 1مگابایت 3گیگ 18000 بگیرم از نظر من شبا 1.5دانلود کنه برام کافیه چون من سریال ها و فیلم های روز جهان رو می بینم و با 1.5گیگ میشه 8تا 10قسمت سریال دید فقط سوال اینه بعد از دانلود شبانه زیاد محدود میشی یا نه؟
    شما متوجه منظورم نشدی . به هر حال تصمیم با شماست اما من مقایسه کردم شاتل رو با فن آوا
    اولا این که فرمودید 512 شاتل این قیمته و من گفتم شاتل اصلا زیر 1 مگ نداره و شما با آرت 1 ماهی 20-30 گیگ حداقل ( اگه مرکزتون شلوغ نباشه ) و به راحتی بیشتر با سرعت 130 بگیری به جای سرعت 80 قن آوا
    و اینکه گفتم شما تو فن آوا هیچ پشتیبانی ندارید و اینکه شما دارید میگید 1 مگ اما سرویس 1 مگ یعنی سرعت دانلود 120 که داره کم فروشی میکنه و سرعت 80 میده به شما پس در اینکه حجم دزدی هم بکنه شکی نیست و اینکه قطعی زیاد داره فن آوا و نوسان سرعت.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

من دارم با حرف اون دوستون میگم که میگه با فن آوا سرعت روزا خوبه اما من روز زیاد با نت کار ندارم می شینم سریال های که شب دان کردم مبینیم شبا هم 1.5کافیه برام در ضمن من به نوسان. عادت کردم مال مخابرات آ.غ همش نوسانه گاهی میره رو 2کیلو یهو میره 400کیلو بعدش میره رو 60

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان الان میانگین سرعت دانلود شبانه سرویس ۱ مگ ۸۵ کیلوبایته که میشه شبی ۱.۵ گیگ بی شرف ها سرعت رو از اسمی هم میارن پایین تر تا زنگ میزنی هم میگن شبانه جزو تعهدات نیست و سرعت زیر اسمی هم اشکالی نداره تعهدشون اینه که تو تایم غیر رایگان بچاپنت اگه اینطوری باشه صد در صد بزودی تخلیه میکنم کجا الان با شبانه میشه حداقل شبی ۳ گیگ گرفت؟
    من 1 مگ سه گیگ داشتم سرعت تا 200 بود . بستگی به منطقه مخابراتی دارهو اینکه کدوم شهر هستید. واسه من همه چی خوبه

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

من 1 مگ سه گیگ داشتم سرعت تا 200 بود . بستگی به منطقه مخابراتی دارهو اینکه کدوم شهر هستید. واسه من همه چی خوبه
    200 تا رو فقط آخر تایم شبانه میده ۴ یا ۴.۵ ساعت اول سرعت رو روی ۸۵ تا فیکس میکنن با نرم افزار به شلوغی مرکز و تعداد کاربرها هم ربط نداره هر روز همینطوره با سیستم اکانتینگ تایمی تنظیم میکنن حالا شما چطور فیکس ۲۰۰ تا میگیرین نمیدونم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

200 تا رو فقط آخر تایم شبانه میده ۴ یا ۴.۵ ساعت اول سرعت رو روی ۸۵ تا فیکس میکنن با نرم افزار به شلوغی مرکز و تعداد کاربرها هم ربط نداره هر روز همینطوره با سیستم اکانتینگ تایمی تنظیم میکنن حالا شما چطور فیکس ۲۰۰ تا میگیرین نمیدونم
    والله واسه من از اولش همین بود. من تازه با گوشی دانلود میکردم این بود با 9 کانکشن. مطمئنم با کامپیوتر 32 کانکشن تا بالا 200 هم میرسید.

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    خوبین؟ چه خبر؟
    خوشم میاد فعلا فن اوا هیچ تغییری رو توی سرویس هاش نداشته، فقط تنها تغییرش محدود شدن ِ شبانش برا سرویس هاشه که 1 مگ رو فیکس 3 میتونی دانلود کنی !
    بچه ها ISP بهتر گیر نیاوردین؟
    نامحدودای فن اوا واقعا گرونه، وگرنه اگه همون قیمت های قبلش (چن ماه پیش که هنوز آپ نکرده بود) رو میداشت میتونستی 1 مگ بگیریو تقریبا صفا کنی !

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینم وضعیت سرویس من

1 مگ محدود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •