300 گیگ در صورتی که 100 درصد مصرف داخلی بشه.
در واقع 150 گیگ خارجی دارید که اگه داخلی مصرف کنید مصرفتون نصف حساب میشه ... مثلا 80 گیگ خارجی مصرف کنید و 140 گیگ داخلی ... دیگه به خود کاربر بستگی داره
300 گیگ در صورتی که 100 درصد مصرف داخلی بشه.
در واقع 150 گیگ خارجی دارید که اگه داخلی مصرف کنید مصرفتون نصف حساب میشه ... مثلا 80 گیگ خارجی مصرف کنید و 140 گیگ داخلی ... دیگه به خود کاربر بستگی داره
ینی اسیاتکه داغونم از شاتل بهتره ؟! :|
آها اونجوری
وسوسه کننده اس ولی از دور قشنــگه فقط![]()
شاتل طمع کرد و پیش همه بی آبرو شد
کسی از دوستانی که اینجا هست تو این یکی دو روزه رنگ زده شاتل واسه جمع آوری چون شنیدم از وقتی تعرفه های شاتل اعلام شده اپراتورهاش بیچاره شدن از بس زنگ بهش خورده واسه جمع آوری خط یا بد و بیراه از کاربرا شنیدن من خودم زنگ زدم برخلاف همیشه که خیلی محترمانه جواب می دادن طرف خیلی بد صحبت کرد انگار قبل از من فقط زنگ بودن واسه دعوا
Last edited by majnoon21; 01-12-2017 at 20:18.
با حذف شاتلند و شبانه و این تعرفه مزخرفی که گذاشته دیگه دلیلی برای موندن در شاتل باقی نمونده
.................................................. ..
Last edited by [Mohsen]; 02-12-2017 at 21:45.
نمی دونید کدوم سایت سرورش رو ایران هست و کدوم نیست ؟
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کنید ( مرورگر کروم ) .
سلام، من یک ماه و خرده ای هست از مخابرات اومدم شاتل، تو این مدت کم تا حالا ۳ یا ۴ بار تلفن خونه قطع شده و بوق هم نداره، قبلا خیلی کم پیش میومد، شاید سالی ی بار، قطعی بوق میتونه به اینترنت و این که تقریبا خطم به زور ۱۶ مگ رو میکشه داشته باشه؟ یا این قطعیا اتفاقیه، با قسمت خرابی مخابرات هم حرف زدم گفت من قطعی رو از همین مخابرات درست کردم و بیرون از مرکز مخابرات قطعی سیم نداری.
Sent from my LG-H960 using Tapatalk
6 سال شاتل داشتم حقیقتش رو بگم خیلی خوب بود قطعی اصلا نداشتم چندباریم که داشتم مشکل از سیمکشی خونه بود
ولی با این نرخ های جدید دیگه شاتل نمیمونم
تا 16 این ماه سرویس دارم نرخ ها تغیر نکنه جمع میکنم ازش
من حداقل 50 گیگ مصرف دارم اونم 49 گیگش مصرف خارجیه هیچ سرویس درستی نداره تو این سرویس های جدیدش که نیاز من رو رفع کنه
حالا شانس بده من تو شهر ما همین شاتل هست و مخابرات و اسیاتک که تازه اومده و قطعی میگن زیاد داره ...
ولی واسه اعتراض هم شده از شاتل تخلیه میکنم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)