تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 791 از 3347 اولاول ... 29169174178178778878979079179279379479580184189112911791 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,901 به 7,910 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من چند ماهی میشه که همراه اول استفاده میکنم سرعت هم از lte ایرانسل بهتره انتن دهی بهتری هم داره مشکل اینه که بعد از اتمام 2.5 گیگ باید یک ماه صبر کنی تا بتونی بسته بخری برا همین من مجبور شدم یک سیم کارت دیگه هم بخرم که نوبتی عوض کنم بسته ایرانسل هم میخریدم که در بعضی مواقع استفاده میکردم الان حجم 3 دوره اون رو هم جمع شده ولی اگه همه حجمم رو هم باطل کنه دیگه بسته نمیخرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

من چند ماهی میشه که همراه اول استفاده میکنم سرعت هم از lte ایرانسل بهتره انتن دهی بهتری هم داره مشکل اینه که بعد از اتمام 2.5 گیگ باید یک ماه صبر کنی تا بتونی بسته بخری برا همین من مجبور شدم یک سیم کارت دیگه هم بخرم که نوبتی عوض کنم بسته ایرانسل هم میخریدم که در بعضی مواقع استفاده میکردم الان حجم 3 دوره اون رو هم جمع شده ولی اگه همه حجمم رو هم باطل کنه دیگه بسته نمیخرم
    برا کسی که مصرفش بالاست(مثلا ماهی ۵گیگ) به صرفه ترین بسته در کل کشور(چه موبایل و چه وایمکس) در حال حاظر بسته ۱۰۰گیگ ۳۵۰ تومن ایرانسل هست،چرا اونو نمیگیری؟!
    از هیچ جا نمیتونی اینترنت قابل حمل گیگی ۳۵۰۰ بخری!
    تو پرشین تولز میتونی شارژ ایرانسل رو ۱۵٪ زیره قیمت بخری(۳۵۰رو ۲۹۷ بخری و هر گیگ برات زیره ۳۰۰۰ تموم شه!)

3. این کاربر از arashaj74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه abcdab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

منم دیگه از اینترنت روزانه ایرانسل استفاده نمیکنم

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

حذف شود .......
    Last edited by hermione; 26-12-2014 at 12:07.

داره خودمونی میشه morteza_ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سیــــــــم کــــــــارت ایرانـــــــــــول رو برای همـــــــــــــــــــــــ ـــیشه دور بیاندازیـــــــــــــــــ ــــم

تحـــــــــریـــــــــــم _ایرانسل برای همیشه.
    Last edited by morteza_ss; 26-12-2014 at 12:13.

7. 4 کاربر از morteza_ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه yoseffaraji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

من برم یه سیم کارت تالیا بخرم راستی این اپراتور هنوز مونده یا نابود شده؟
    دو تا سیم کارت ایرانسل دارم که خیلی وقته خاموشن.فقط برای تست 3Gهمین چند وقت پیش یکیشو شارژ کردم که بسته 150مگی با چند تا تست تموم شد.سرعتش از 6مگ بالاتر نمیرفت و از 2مگ هم پایینتر نمیومد.ولی استفاده ای نداشت برام با این حجم های گرونی که میفروشه و دوباره خاموشش کردم.از اول سیم کارت ایرانسل داشتم ولی به خاطر آنتن دهی ضعیفش حدود 2 ساله از همراه اول استفاده میکنم.مگه اینکه ایرانسل خیلی بسته ها و قیمتاشو تغییر بده و سرعتش خوب بشه وگرنه بر نمیگردم به ایرانسل

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تقدیم به کاربران انجمهای تخصصی P30world/قدردانی بخاطر استقبال بی نظیر از تاپیک

بعد از چند روز تلخ کامی و تکدر خاطر کاربران گرامی بخاطر مسائل اخیر، تصنیف زیبای افسانه عشق با صدای وحید تاج (از شاگردان ممتاز استاد شجریان) به حضورتان تقدیم میگردد؛

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by dj77; 26-12-2014 at 13:55.

10. 7 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

جالبته همه از سرعت شاکین ولی خداوکیلی من از اول راه اندازی تو اکثر جاهای تبریز تست کردم کف کف سرعتی که میگرفتم 300-400 تا بود که اونم به خاطر آنتن دهی ضعیف بوده !! آخرین باری هم که داشتم استفاده میکردم همین چند ساعت پیش بود که با هات اسپات و آنتن -101 dbm سرعت 480 تا رو میگرفت !! و 100 البته اینکه این چند روزه اخیر وبگردی و پایداری نت ایرانسل خیلی بهتر شده و همونجور که گفتم پریشب پینگ زیر 100 با 3G ایرانسل گرفتم !!! حتی رایتل هم اینجا عالیه ! پینگ 115 با 8.8.8.8 داشتم میگرفتم !!
    خداوکیلی من چون همیشه وضعیتم خوب بوده نمیتونم درک کنم که شماها چه حالی دارین
    همه ایستاده به افتخارِ این دوستمون یه کفِ مرتب بزنید..
    هیچ حرفی بیشتر از این ندارم جز اینکه این همبستگی ها درک نمیخواد.
    یا حق

=-=-=-=-=-=-=
    دوستان پوشش شبکه ی نسل سوم همراه اول رو از جایی میشه بررسی کرد؟یا حداقل پیگیر شد ک کی به شهر ما میرسه؟(بندر امام خمینی)
    Last edited by KING iMAN; 26-12-2014 at 14:10.

12. 3 کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

الان یک گیگ ازاد برای سیم دائمی 50هزارتومن درمیاد؟یعنی قبلنا 500هزارتومن میشدد؟!!!!
    الان برای مصارف خیلی کم یا ضروری موقع عدم دسترسی ب وای فای بنظرتون بسته بهتره یا ازاد؟

14. این کاربر از binaafarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

با درود خدمت دوستان عزیز

حرکتی که در فضای مجازی به راه افتاده به خوبی اهداف و پیش بینی ها را محقق کرده است. همانطور که عنوان شد از راهی برای اعلام اعتراض خود پیرامون افزایش هزینه های بسته های افزایشی اینترنت همراه ایرانسل استفاده کنید.

در عین حال دقت داشته باشید هدف اصلی افزایش کیفیت و سرعت گسترش خدمات نسل سوم و چهارم در سراسر کشور است. مشترکان ایرانسل همواره با هوشمندی در کنار اپراتور بودند و یاری موثری در حمایت از اهداف کوتاه و بلند مدت داشتند. این بار نیز طبق آمارهای فعالسازی بسته های افزایشی جدید تا به امروز مهر تاییدی بر این حمایت خورده است.

همچنین در نظر داشته باشید این التهاب موقتی است و دوستان لحظه به لحظه روند را مانیتور کرده، اصلاحات را انجام خواهند داد. در صورت ادامه این روند و تحقق اهداف، به زودی بسته های جدید حتی ارزانتر از قبل اعلام خواهد شد.

استفاده از تکنولوژی روز دنیا امکان تعریف انواع طرحهای تشویقی را در اختیار گذاشته و حساب چندکاربره یکی از این نوع خدمات است که هزینه های خدمات ایرانسل را برای مشترکان تا حد بسیار زیادی کاهش می دهد.

برخی دوستان از توقف گسترش پوشش نسل سوم و چهارم صحبت کرده بودند که لازم به ذکر است روند افزایش مناطق و شهرهای تحت پوشش نسل سوم و چهارم همانند قبل طبق زمانبندی ادامه دارد.

منبع فرومایه همسايه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •