من دو مگ محدود مخابرات دارم با چیز شکن رفتم سایت اسپید تست تو سرور لیورپول تست گرفتم کسی میتونه توضیح بده چرا سرعت آپلود اینطوریه ؟
![]()
من دو مگ محدود مخابرات دارم با چیز شکن رفتم سایت اسپید تست تو سرور لیورپول تست گرفتم کسی میتونه توضیح بده چرا سرعت آپلود اینطوریه ؟
![]()
طرح های 6 ماهه آره شبانه داره.
سرعت شبانه با روزانه فرقی نداره
الان این سرویس رو نخر بزار برای شنبه که نت درست میشه 512 بگیر یا همون نامحدود رو بگیر
سرعتش احتمالا باید همون یک مگ باشه
هیچ جوری نیست که برکته از طرف مخابراتی ا به تو به جای اینکه دانلود کنی آپلود کن مگه چی میشه![]()
حتما اپلودت رو بالا بستن
یا ممکنه مخابرات قاطی کرده باشه
سرعت آپلود چنده؟
10تا15 کیلو
دل خودتان را خوش نکنید مطمعنم که سرعت به حالت اولیه بر نخواهد گشت
من خودم 128 نامحدود دارم سرعت دانلود رو 16 بدن راضی هستم نه8
شما دیروز نبودین تو تاپیک آقای درزی از مخابرات اومدن و گفتن که آخر هفته سرعتا خوب میشه و گفت که پریروز پهنای باند اضافه شده و سوئیچ زیر ساخت مازندارن ztiهست و چینی هست دچار مشکل شده که تا اون حل نشه همین مشکل رو داریم
در ضمن دوستان شرکت های وب هم به خاطر همین مشکلی دستگاه چینی دچار مشکل شده که به اونا هم گفتن تا آخر هفته
دوستان خواهشاً خبر مهم دارین بزارین اینکه 128 بجای 16 هشت بستن یا برا من که 2 مگ خریدم 1 مگ بستن رو همه میدونیم
دوستان عزیز مشکلات افت کیفیت سرویس ها به مسئولین مربوطه اطلاع داده شده است
و تنها خواسته مسئولین از شما کاربران محترم و صبور ، صبر و شکیبایی شما تا برگشت کیفیت سرویس ها به گذشته است
با تشکر
فقط وقتی با چیز شکن میرم سرعت آپلودم اینطوریه ولی وقتی بدون چیز شکن میرم سرعت آپلودم معمولیه
آپلود خطم روی 999 کیلوبیت بسته شده ... سرعت آپلودم معمولیه نمیدونم دقیقا... ولی حدود 30 تا 70 کیلوبایت نوسان داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)