بد جور رو اعصابه حتی صفحه بزور باز میشه یه فایل 50 مگابایتی نیم ساعته هنوز دانلود نکرده. با اینکه تو مرکز مخابرات ما محدوده پورت ها اما سعی می کنم از این کلاهبردار فرار کنم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
بد جور رو اعصابه حتی صفحه بزور باز میشه یه فایل 50 مگابایتی نیم ساعته هنوز دانلود نکرده. با اینکه تو مرکز مخابرات ما محدوده پورت ها اما سعی می کنم از این کلاهبردار فرار کنم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
بازم راس ساعت 12 اینطوری شد آقا، دقیقا تا ساعت 11:54 یوتوب 720 بدون لگ باز میشد تا شد 12:03 هیلترشکن قط شد و سرعت تقریبا صفر شد! چهارمین روزه این اتفاق میوفته.
منم دارم سعی میکنم برم مخابرات اگه بشه.
4شنبه پیش درخواست تخلیه دادم هنوز تخلیه نکردن.
من شنبه هفته پیش درخواست تخلیه دادم، 1 ساعت بعدش لینک ADSL مودم از حالت ثابت رفت رو چشمک زن. فرداش هم رفتم از پارس آنلاین اینترنت گرفتم و سه شنبه وصل شد. البته بستگی به مرکز مخابراتتون داره.
حدودا نیم ساعت پیش یه بار قطع و وصل شد . حالا که 8.8.8.8 رو پینگ میکنم ظاهرا مسیرشون از مسیر فاجعه گرجستان (شرکت Caucaus) عوض شده و اومده رو مسیر عالیه ترکیه (Turkcell Superonline)![]()
بالاخره تخليه شد.دوستان دلم براتون تنگ ميشه![]()
اگه جای ایده آل پیدا کردی بگو ماهم بریزیم اونجا
Sent from my HTC One using Tapatalk
این دو هزار تومن "هزینه جمع آوری رانژه!" رو هم ازتون گرفتن ؟ بعد برای تخلیه ادا اطوار درنیاوردن ؟
سلام دوستان میگم پینگ وسرعت شما هم الان داغونه ؟ اوضاع هر روز داره بدتر میشهکسی زنگ زده پشتیبانی همش میگن مرکزتون خرابه زدن پهنای باند کم اوردن با این تبلیغاتشون جای افزایش باند
اخه نمیشه کل مراکز مخابرات ایران پوکیده باشن اینا بعد از اون قطعی ها زدن تمام مسیرا نت رو پکوندن این وضع پینگ 8.8.8.8 و سرعت هم بماند بزور 100 میشه
![]()
امروز خط من رانژه شد اما با اکانت 8 مگ خیلی سرعت داغون هست مجبور شد برام روی 4 مگ بزاره
--
روی خط دیگم هم پارس انلاین دارم مقایسه میکنم پارس انلاین خیلی بهتره
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)