ما سعی میکنیم به شما ها میدان بدیم تا بتونید تو همین مملکت دانش خودتون و بقروشید مگه اشکالی داره
ما سعی میکنیم به شما ها میدان بدیم تا بتونید تو همین مملکت دانش خودتون و بقروشید مگه اشکالی داره
یک کمی خویشتندار باش
من از مدیر سایت میخوام این کاربر حرفه ایی را از اسم من حذف کنن تا بهتر بتونیم بحث کنیم
خب هستیم منم مثل شما ها هستم
اتفاقا سایت خوبی هست
جناب مهندس عرض سلام دارم
حجمهايي كه از ما در ساعات دانلود رايگان حدود دوماه پيش خورده شد كي قراره بهش رسيدگي بشه؟
بعدش كه سيستم گلد نت بهم ريخت و ديگه معلوم نشد چي به چيه چون همه دانلودها رو زدن تو قسمت محاسبه شده
ولي من از اون موقع عكس گرفتم و تو كامپيوترم دارم كه ازم حجم كم كردين 2030 كه هم اصلا زنگ زدن بهش بي فايده س
انگار به اين بنده هاي خدا پول ميدين كه فقط بيان بشينن از ماها فحش بخورن و نفرين بشنون هيچي حاليشون نيس
سرعت دانلود شبانه هنوز براي ما طلايي ها افتضاحه شما قول رسيدگي داده بودين
من سرعت شبانه ام از 15 بالاتر نمیاد طرح هم 6 ماهه تو کمپین عید نوروز خریدم اون موقع که داشتید میفروختید باید میگفتید نه الان
درود
یعنی دقیقاً چی با هزینه هر مشترک؟مگه بر اساس طرحی که گرفتیم نباید باشه؟
الان سرعت شبانه طلایی باید چند باشه؟
و سرعت شبانه آشنای خانواده باید چند باشه؟
آقای مهندس هنوز سرعت اینترنت شبانه من و امثال بنده که طرح طلایی دارند در راس ساعت یک به زیر 90 می رسد! شما چند هفته پیش وعده داده بودید که این مشکل رو حل می کنید و تفاوتی بین طرحهای مختلف در ساعات شبانه رایگان قائل شوید ولی این مشکل حل که نشده هیچ بلکه بدتر هم شده!
خواهشا یا از همه یه اندازه پول بگیرید یا بین طرح های طلایی و نقره ای و برنزی تفوت بذارین. تفاوت هم از نظر ما کاربران تفاوت در سرعت دانلود شبانه رایگان است چون در طول روز با دیال آپ هم می توان چند سایت را باز کرد و نیاز به این همه هزینه نیست!
سلام مهندس.
والا یک سری موارد و راه گریزهای شانسی ایی بود که ما کاربران اختراع کرده بودیم .گفتن هم نداره .
ولی خوب بازم گه گداری کارساز بود .
که دیگه الان جواب نمیده .![]()
طلایی میبایستی شب 250 کیلو بایت باشه
مگه طرح شما چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)