Michael Hollick ، کسی است که در GTA IV در نقش Niko صحبت می کند. ( صدای Niko )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Michael Hollick ، کسی است که در GTA IV در نقش Niko صحبت می کند. ( صدای Niko )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی جالبه ....؟؟؟
آخه خیلی شباهت داره ...
می گم این آقای Michael Hollick هنر پیشه ای چیزیه ... ؟؟؟ خیلی صدای خوبی داره !!!![]()
آهان...بله دیده بودم...تو کامپیوتر پلیس.....این طوری که باید تا دمه خونه همشون برم....اگر شما یک ماشین پلیس بدزید ... کنار خیابون باستید ...
وارد کامپیوتر پلیس می شه و بعد از اون بزنین VIEW MOST WANTED ... باید یه لیست 10 تایی بیاد که ده گروه موست وانتد در هر شهر رو نشون بده ... بعد هم که روی اونا کلیک کنید ... روی نقشه مشخص می شه ...
...میشهE....LB رو بزنین ( نمی دونم تو کامپیوتر چی می شه ) ...
من خیلی مشکلات داشتم...هر از گاهی با error های مختلف بازی بسته میشد....ولی پتچ جدید 1.4 به همراه کرک جدید razor پیدا کردم و نسب کردم دیگه مشکلی ندارم. نمیدونم پست شده یا نه ولی این لینکش (پچ و کرک ):
پسورد: toothکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله مثل همون مأموریته ... البته گزینه اش فرق می کنه ...
بعد هم دیگه خونه نیست ... بلکه با یه گنگ طرف هستید ...![]()
همین الان 2تا از رئیسارو کشتم.....اما ماشین درست و حسابی پیدا نکردم...بله مثل همون مأموریته ... البته گزینه اش فرق می کنه ...
بعد هم دیگه خونه نیست ... بلکه با یه گنگ طرف هستید
یکیشون هست تو گوشه ی شهر دو ( تو یه پارکینگ ) ...
فکر کنم 9، 10 باشه ... باید یه پارکینگ رو بری بالا ...
اگه بازم نتونستی بگو عکس محلش رو برات می ذارم ...![]()
من که تازه بازی رو نصب کردم، چه پچ هایی رو بریزم بهتره ؟
خود Rockstar آخرین پچش 1.0.4.0 هست. همینو بریزم کافیه ؟
من پچ 1.0.3.0 رو پیشنهاد می کنم. با پچ آخری هیچ فرقی نداره جز اینکه پچ 1.0.3.0 ، سیوها رو به پوشه ی My documents منتقل می کنه و همین طور دیگه نیازی به نرم افزار هایی مثل Live و Rockstar Sociial club نیست.
خب دوست عزیز ممنون از جوابتون ولی نگفتی سیستم شما چیه که میگی نتونستی با فرمریت بالا بازی رو اجرا کنی!
من فقط میخوام ببینم میتونم با گرافیک ati 3650 (512 و 4 gig ram و 2.4 دوهسته ای بازی رو حداقل روی medium اجراش کنم؟
یه سوال دیگه دوستان:
سایتی است که بشه آنلاین سیستم رو چک کنه و مثلا بگه سیستمت قابلیت اجرای بازی رو داره یا نه؟(بدون نصب بازی)
مثلا تخمین بزنه که سیستم من با چه fps میتونه بازی رو اجرا کنه!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)