تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 791 از 4105 اولاول ... 29169174178178778878979079179279379479580184189112911791 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,901 به 7,910 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه omid.unique's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قابل توجه دوستان: طبق قانون جدید مدت خدمت سربازی به 24 ماه افزایش پیدا کرد و کلیه کسری خدمت های جبهه پدر (نه کسر خدمت بسیج) حذف شد.
    طبق بخشنامه جدید ستاد کل نیروهای مسلح که امروز برامون اومد، مدت خدمت سربازی برای مشمولانی که از امسال یعنی از 91/1/1 برای اعزام به خدمت سربازی اقدام کنند، 24 ماه محاسبه می شود و کسانی که از سال 91 برای اعزام به خدمت اقدام کنند، کسری جبهه پدر به طور کامل از سیستم نظام وطیفه حذف خواهد شد و تنها کسانی که قبل از سال 91 کسری خدمت جبهه پدر را در دفاتر پلیس +10 ثبت کردند، برایشان اعمال میشود.
    Last edited by omid.unique; 03-04-2012 at 22:26.

2. 2 کاربر از omid.unique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

قابل توجه دوستان: طبق قانون جدید مدت خدمت سربازی به 24 ماه افزایش پیدا کرد و کلیه کسری خدمت های جبهه پدر (نه کسر خدمت بسیج) حذف شد.
    طبق بخشنامه جدید ستاد کل نیروهای مسلح که امروز برامون اومد، مدت خدمت سربازی برای مشمولانی که از امسال یعنی از 91/1/1 برای اعزام به خدمت سربازی اقدام کنند، 24 ماه محاسبه می شود و کسانی که از سال 91 برای اعزام به خدمت اقدام کنند، کسری جبهه پدر به طور کامل از سیستم نظام وطیفه حذف خواهد شد و تنها کسانی که قبل از سال 91 کسری خدمت جبهه پدر را در دفاتر پلیس +10 ثبت کردند، برایشان اعمال میشود.
    بی خیاااااال
    امیدوارم دروغ/شایعه یا هر چیزی بجز راست باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

با افزایش مدت خدمت مخالفم ولی به شدت با حذف کسری خدمت جبهه پدر موافقم. ظالمانه ترین قانون خدمت سربازی بود.

5. 4 کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه The Stig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

منبع؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من امروز رفتم مرکز بنیاد شهید و جانبازان . برای کسری خدمت . گفتن باید از یگان نامه بگیرید بعد سابقه جبهه را حساب کنیم تا کسری بگیرید.
    فعلا 2 ماه کسری برای جانبازی گرفتم. یه 6 ماه هم باید از یگان نامه بگیرم. خرداد ماه اعزامم. در مورد حذف کسری عرض کنم که من پرسیدم . ولی همچین چیزی هنوز صحت نداره.

8. این کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ok

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

امروز مدارک رو ارسال کردم.دوست دارم2/1 اعزام بشم. ممکنه؟

داره خودمونی میشه ok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

بعید میدونم 2/1 اعزامبشید، واسه ما برگ سفید (اعزام) اومده، یعنی سربازها تقسیم شدن

11. این کاربر از ok بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ممکن که هست یعنی اگه حتی نظام وظیفه حاضر نشه تعجیل بزنه براتون شما میتونی روز اعزام اونجا باشی و به احتمال خیلی زیاد اعزامت میکنن. چیزی که من به عینه دیدم و خودم بخاطر ندونستنش ضرر کردم.

13. این کاربر از ar2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بچه ها کسی تا حالا درمانگاه حضرت ابوالفضل رفته؟ نحوه نوبت دادن چه جوری هست؟
    من میخوام یه معاف از رزمی بگیرم.

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ممکن که هست یعنی اگه حتی نظام وظیفه حاضر نشه تعجیل بزنه براتون شما میتونی روز اعزام اونجا باشی و به احتمال خیلی زیاد اعزامت میکنن. چیزی که من به عینه دیدم و خودم بخاطر ندونستنش ضرر کردم.
    شما مطمئنی؟ مگه میشه اینطوری؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •