درود بر شما ...
کلا چند دقیقه استفاده نکنم DATA قطع میشه ... گاهی اوقات هم باید ریستارت کنم ...
MTU یعنی حداکثر واحد انتقال ارتباط بین دو سرور ... MTU من روی 1490 است.
کدام منطقه هستید پ.خ کنید شاید بتوانم یک مودم براتون تهیه کنیم.
درود بر شما ...
کلا چند دقیقه استفاده نکنم DATA قطع میشه ... گاهی اوقات هم باید ریستارت کنم ...
MTU یعنی حداکثر واحد انتقال ارتباط بین دو سرور ... MTU من روی 1490 است.
کدام منطقه هستید پ.خ کنید شاید بتوانم یک مودم براتون تهیه کنیم.
داداش خبر نداری یک عده بی خبر از همه جا واسه گرفتن اینترنت مخابرات صف کشیدن نمی دونن قراره چی تحویل بگیرن :(
من خطم فیبر نوریه :( مخابرات ارایه سرویس روی فیبر نوری رو انحصاری خودش کرده.... خدا همه انحصار طلب هارو لعنت کنه
رفتم مبین نت وایمکس بگیرم توی منطقه تحت پوشش مودم خارجی بودم فقط که 300 قیمت مودم خارجی مبین نت هست :(
الان اخرین راهم فقط لشکر کشی به مخابراته
من می تونم دوستامو و دوستاشونو جمع کنم برم ولی اگه کار بجای رسید که خواستن رسیدگی کنن من فقط نت مخابرات دارم تابلو میشه بقیه سیاهی لشکرن...خیلی ضایع میشه
یک درصد فکر کن رسیدگی کنن
اگر هم رفتی و اونها هم گفتن رسیدگی میکنن بدون برای این میگن رسیدگی میکنیم که ول کنی بری![]()
هیچ وقت سراغ وایمکس نروید...
اگر قرار به اعتراض باشه باید یک نفر انتخاب بشه و بقیه افراد را جمع کنه...
ممنون
منم میدونم مشکل از مودم هست (البته مودم مشکل نداره جای دیگه تست کردم و مثل بنز کار میکرد مشکل از ناسازگاری بین این مدل و تجهیزات مخابرات هست)
برا همین گفتم یه مدلی بخرم که مشکل ناسازگاری نداشته باشه
کسی هست این مودم های هواوی مخابرات رو گرفته باشه و نیاز نداشته باشه(قصد فروش داشته باشه)؟
مشکل این هست که همین تعداد کم هم همه از اصفهان نیستند
مثلا خودم من یکی دیگه از بچه های اینجا کاشانیم خوب هیچ کاری از دستمون بر نمیاد
من خودم مخابرات شهرمون هم رفتم هیچ فایده ای نداشته چون نه اطلاعاتی دارن و نه امکاناتی و بی فایده هست
باز اونایی که اصفهان هستن میتونن مرکز اصلی که جوابگو هست رو پیدا کنن و برن اعتراض کنن
من از قدیمی ترین مشکترین مخابرات هستن یه زمانی اومدن ما رو فیبر کردن هیچ جا adsl نمیداد 2 سال همیشه پیگیر بودن تا خود مخابرات اورد و جزو یوزر های اولیه هستم
قصدم از گفتن خط بالا این بود اوایل که سرویس میداد هیچ امکاناتی نداشت یه بار بچه ها همین تایپیک هماهنگ کردن رفتن اعتراض بعد از چند رو دانلود شبانه رایگان گذاشتن
خلاصه اینکه مشکل از خودمون هست شما هم جای اونا باشید وقتی ببینید طرفت هیچی نمیگه دلیل نداره امکانات بدید
خارج هم که اینقدر اینجور چیزا مرتب و خوب هست به خاطر پیگیری مردم هست یه چیزی یکم گرون بشه یا یکم کیفیتش بد بشه مردم سریع پیگیری میکنن
ما اینجا نشستیم یکی دیگه بیاد پیگیری کنه ولی ............
شما اگه امکان تغییر isp داری خودت رو معطل نکن برو از یه جای دیگه بگیر بدبختانه امثال من که فیبر هستن انتخاب دیگه ای نداریم
خدایا منو بکش
اینترنت دایال آپ هم دوباره برگشت به شکل قبل
4 هزار تومن میدای قبلا برای 2 ماه
حالا ماهی 20 تومن میاد حداقل
از تیر به بعد کلا شده ماهی 3300 به جای 2000 تومن......مثل قبل نیست
کلا ایران اینجوریه.
هر چی قدیمی و منسوخ میشه اینجا تازه عتیقه میشه و قیمتش میره بالاتر![]()
دوست عزیز مودم TP-link به نظر من بهترین هست فعلا و پر فروش ترین تو ایران امتحانشم پس داده من خودم مودمم 8811 هست از 24 ساعت 20 ساعت روشنه الان 4 5 سال هست دارمش با همین وضعیت همیشه داره کار میکنه مشکلی هم نداره همین طرح 8811 وایرلسش هم هست واسه مودم دست دوم اینجا برید خوب گیر میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا من هستم ، dlc هم هستم خیلیم پیگیر شدم ، یعنی شدیدا .
فقط رفتن اصفهان دردسره از اینجا { نجف آباد }
ولی جدی میگم اگه 2 تا ادم پیدا شند خیلی خوبه
پایم
در این موردم ما تو منطقمون 6 ماهه کمبود پهنای باند داریم چند روزیم مهمون رئیس مرکز بودم
که آخر کاری بد جور کوچیکش کردم ولی نمی تونست کاری بکنه ، آخرین کاری که تونست بکنه
نامه داده بود رئیس مخابرات استان اونم گفته پیگیری می کنیم.
از این کاربرای شاکی 2 تاشون رفیقا جون جونیمن که ت.خ نمی کنن بیاند بریم........
بله حق دادنی نیست ، پس گرفتنیه
حق میمونه ، نا حقه که رفتنیه
در کل پایم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)