تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 791 از 1049 اولاول ... 291691741781787788789790791792793794795801841891 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,901 به 7,910 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

الان تفاوت زیادی بین این مدل پایونیر و مدلHT-E445K سامسونگ وجود داره ؟ یا مدل پایینتر HT-E355K ؟
    نظر شما کدوم یکی تایید میکنه؟
    بله تفاوت هست.تو صدا و تصویر.البته اگر شما انتظار زیادی از سینماتون نداشته باشید همون سامسونگ هم سینمای خوبیه.

2. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام.همونطوری که دوست عزیزمون راهنمایی کرد ارجحیت با سری های rs هست.تفاوت قیمت rs33 و rs777 به نوع آمپلی فایر و امکانات اون بر می گرده که اگر شما بخواید به سیستمتون در آینده بلوری پلیر اضافه کنید مدل 777 ارجیحیت داره.
    ممنون از جوابتون اما آیا سیستمی وجود نداره که این کیفیت صدا رو داشته باشه و از اون طرف بلوری هم داشته باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi_z100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من به این نتیجه رسیدم که با بوجه 1 تومن بهترین مدل سینما خانگی HTZ-424 پایونیر هستش ولی تو این عکسی که ضمیمه میکنم من ورودی اپتیکال نمیبینم . من سینما رو فقط برای صدای 5.1 میخوام . بدون ورودی اپتیکال میشه یا باید یه مدل دیگه بردارم ؟
    با تشکر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من به این نتیجه رسیدم که با بوجه 1 تومن بهترین مدل سینما خانگی HTZ-424 پایونیر هستش ولی تو این عکسی که ضمیمه میکنم من ورودی اپتیکال نمیبینم . من سینما رو فقط برای صدای 5.1 میخوام . بدون ورودی اپتیکال میشه یا باید یه مدل دیگه بردارم ؟
    با تشکر
    424 دی وی دی ورودی نداره ولی 424 بلوری 2تا ورودی داره

6. 2 کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    با تشکر
    سلام.نمایندگی تماس بگیر ببین از مدل HTZ-727 چیزی مونده یا نه.اگه ازش داشته باشن کاملا مناسب شماست.

8. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ممنون از جوابتون اما آیا سیستمی وجود نداره که این کیفیت صدا رو داشته باشه و از اون طرف بلوری هم داشته باشه
    با این بودجه نه.مدل BD-727 پایونیر بلوری پلیر داره و قیمت پایین تر و با کیفیت پایین تر ولی تو قیمت خودش بهترین.
    پکیج DENON- 1312xp هم هست که با اضافه کردن یک بلوری پلیر قیمتش نزدیک به rs777 تموم میشه.

10. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با این بودجه نه.مدل BD-727 پایونیر بلوری پلیر داره و قیمت پایین تر و با کیفیت پایین تر ولی تو قیمت خودش بهترین.
    پکیج DENON- 1312xp هم هست که با اضافه کردن یک بلوری پلیر قیمتش نزدیک به rs777 تموم میشه.
    روی پکیج پایونیر میشه فقط آمپ رو عوض کرد موقع خرید؟ و یک سئوال دیگه من قصد خرید یک پلی استیشن 3 یا انشالله 4 رو دارم که بلوری رو پخش خواهد کرد، با در نظر گرفتن این نکته کدوم سیستم رو پیشنهاد می کنید.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

روی پکیج پایونیر میشه فقط آمپ رو عوض کرد موقع خرید؟ و یک سئوال دیگه من قصد خرید یک پلی استیشن 3 یا انشالله 4 رو دارم که بلوری رو پخش خواهد کرد، با در نظر گرفتن این نکته کدوم سیستم رو پیشنهاد می کنید.
    نه امکان تعویض آمپ نیست.
    هم پکیج DENON-1312xp مناسبه و هم مدل Pioneer RS777

13. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

نه امکان تعویض آمپ نیست.
    هم پکیج DENON-1312xp مناسبه و هم مدل Pioneer RS777
    من فعلا قصد خرید پلی استیشن را ندارم و اون برنامه چند ماه بعدم است آیا این دنون که پیشنهاد دادید پلیر دی وی دی داره؟ این دو سیستم را می شود قیاسی بکنید من الان قیمت گرفتم دنون 1930 و پایونیر 2150 قیمت دادن
    در ضمن برای من کیفیت صدا و تصویر خیلی بیشتر از حجم صدا مهم هستش استفاده ام بیشتر دیدن فیلم و کمتر گوش کردن به موسیقی هست
    Last edited by arash_sav; 07-04-2013 at 12:13.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

من فعلا قصد خرید پلی استیشن را ندارم و اون برنامه چند ماه بعدم است آیا این دنون که پیشنهاد دادید پلیر دی وی دی داره؟ این دو سیستم را می شود قیاسی بکنید من الان قیمت گرفتم دنون 1930 و پایونیر 2150 قیمت دادن
    در ضمن برای من کیفیت صدا و تصویر خیلی بیشتر از حجم صدا مهم هستش استفاده ام بیشتر دیدن فیلم و کمتر گوش کردن به موسیقی هست
    نه دنون فقط آمپ و بلندگوست و باید پلیر جداگانه تهیه بشه.
    دنون به نظر من گزینه بهتریه بخاطر آمپ بهتری که داره.اگر حجم مهم نیست همین مدل 1312 دنون گزینه خیلی خوبیه.کمی وقت بذارید و برید و صدای هر دو بشنوید.

16. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •