تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 791 از 1137 اولاول ... 291691741781787788789790791792793794795801841891 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,901 به 7,910 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

14

خب درصدات كه خيلي خوبن دريا جان
    به نظرم ديگه الگو نگير،برو هندسه پايه دريافت رو بگير
    هم هندسه 2ت رو با اين مسلط كن
    هم هندسه 1 رو ازش بخون
    چون تستاي كنكور رو تو يه قالب آموزشي داره با حجم كاملا مناسب با وقتت!
    تمريناي كتابو همه ي قضيه ها با اثباتا هم كامل بررسي كرده
    آخر هر فصل هم تستاي تاليفي خيلي خوبي گذاشته
    عربي هم كه گفتم گاج سفيد
    جدا" درصدام خوب هست؟! خودم در هندسه پايه بشدت احساس ضعف ميکنم فکر ميکنم اگه يه درس تو رياضی باشه که از پسش بر نيام هندسه يک و دو هست
    نميدونم نشر دريافت رو در شهر پيدا خواهم کرد يا نه؟ اگه بخواهم سفارش بدم بايد نديده بخرم
    اگر دريافت نبود چی بگيرم؟ گاج رو با توجه به حجم بالاش به من توصيه نکردين؟
    آيا بهتر نيست تستايی که از نشر الگو مشکل داشتم رو مجددا" بزنم و با فکر خودم حل کنم و بعد برم سراغ يه کتاب ديگه؟

با تشکر از شما

Last edited by D_felfelak; 23-09-2011 at 23:06. دليل: اضافه کردن يه سؤال جديد

2. این کاربر از D_felfelak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه eminem never dies's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Detroit City

پيش فرض

جدا" درصدام خوب هست؟! خودم در هندسه پايه بشدت احساس ضعف ميکنم فکر ميکنم اگه يه درس تو رياضی باشه که از پسش بر نيام هندسه يک و دو هست
    نميدونم نشر دريافت رو در شهر پيدا خواهم کرد يا نه؟ اگه بخواهم سفارش بدم بايد نديده بخرم
    آيا بهتر نيست تستايی که از نشر الگو مشکل داشتم رو مجددا" بزنم و با فکر خودم حل کنم و بعد برم سراغ يه کتاب ديگه؟

با تشکر از شما
    واسه كسي كه اولين بار داره ميره سراغ تست خوب نيست ،‌عاليه!
    هندسه به شدت درسيه كه با خلاقيت و تمرين سرو كار داره! خلاقيتم با تمرين به دست مياد! پس تمرين يعني همه چي
    ولي خوب ، تمرين كردنم اصولي داره واسه خودش
    من همين چند پست پيش گفتم تو هندسه به جاي اينكه درست حل كردن يا نكردن مسئله مهم باشه ، فكري كه رو يه مسئله ميكني يا راه حل هاي اشتباهي كه ميريو ازشون تجربه كسب ميكني حرف اول رو ميزنه
    ميشه بگي كدوم شهر هستي شما؟
    الگو 2 رو حتما دوره كن يه دور بعد برو سراغ دريافت! كه اين خوندتو تكميل ميكنه
    ولي واسه 1 ديگه الگو نگير ،‌از همون اول با دريافت بري جلو واست بهتره
    اينو اول ببين بعد نظرتو بهم بگو
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 4 کاربر از eminem never dies بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

واسه كسي كه اولين بار داره ميره سراغ تست خوب نيست ،‌عاليه!
    هندسه به شدت درسيه كه با خلاقيت و تمرين سرو كار داره! خلاقيتم با تمرين به دست مياد! پس تمرين يعني همه چي
    ولي خوب ، تمرين كردنم اصولي داره واسه خودش
    من همين چند پست پيش گفتم تو هندسه به جاي اينكه درست حل كردن يا نكردن مسئله مهم باشه ، فكري كه رو يه مسئله ميكني يا راه حل هاي اشتباهي كه ميريو ازشون تجربه كسب ميكني حرف اول رو ميزنه
    ميشه بگي كدوم شهر هستي شما؟
    الگو 2 رو حتما دوره كن يه دور بعد برو سراغ دريافت! كه اين خوندتو تكميل ميكنه
    ولي واسه 1 ديگه الگو نگير ،‌از همون اول با دريافت بري جلو واست بهتره
    اينو اول ببين بعد نظرتو بهم بگو
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    الگو رو خريدم
    دبير سوممون دانشجوی دکترای هندسه بود گفت الگو بگيرين رو اين حساب اوايل تابستون الگو گرفتم اون موقع زياد به اين تاپيک توجه نميکردم
    من کاشان هستم فکر نميکنم هندسه پايه دريافت باشه
    اگه نبود چی بگيرم؟
    خوبه به نظر ميرسه که تفاوت چندان ساختاری ای با الگو نداشته باشه البته برای قضاوت خيلی زود هست
    از حجم پايين هندسه دريافت خوشم اومد
    گاج حجمش برای من بالا هست؟

6. این کاربر از D_felfelak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Detroit City

پيش فرض

الگو رو خريدم
    دبير سوممون دانشجوی دکترای هندسه بود گفت الگو بگيرين رو اين حساب اوايل تابستون الگو گرفتم اون موقع زياد به اين تاپيک توجه نميکردم
    من کاشان هستم فکر نميکنم هندسه پايه دريافت باشه
    اگه نبود چی بگيرم؟
    خوبه به نظر ميرسه که تفاوت چندان ساختاری ای با الگو نداشته باشه البته برای قضاوت خيلی زود هست
    از حجم پايين هندسه دريافت خوشم اومد
    گاج حجمش برای من بالا هست؟
    دوستي راجع به كتاباي هندسه يه جمله ي جالب گفت :
    الگو خوبه! مبتكران عاليه! گاج فوق العادس!
    البته شمام اگه بخواي الگو نخوني ديگه سراغ مبتكران نميري ، مياي گاج رو ميخري

ببين گاج يه كتابيه كه تنوع سوالات توش خيلييي بالاست!!!
    بايد واقعا روش وقت بذاري ، با همون روشي كه ميگه تستارو حل كني ، تستارو تو بازه هاي زمانيه مختلف 2-3 دفعه دوره كني!!!
    اگه اين كارارو نكني وقتي به آخر كتاب برسي به اين نتيجه مي رسي كه هيچي ياد نگرفتي! به همين سادگي ،‌ به همين خوشمزگي

اگه با الگو راحتي من بهت پيشنهاد نميكنم گاج رو بخري مگه اينكه 1) وقت 2) علاقه 3) حوصله ي كافي رو داشته باشي ، حجم كتاب مشكل كوچيكيه جلوي اين مشكلات
    به هر حال ديگه با خودته كه بين گاج و الگو انتخاب كني
    ولي اگه بتوني دريافت هم تو طول سال سفارش بدي كه برات بيارن واقعا عالي ميشه
    فقط دريافت رو بعد تسلط كامل روي الگو يا گاج بخون
    Last edited by eminem never dies; 24-09-2011 at 03:31.

8. 3 کاربر از eminem never dies بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Detroit City

پيش فرض

(اين 2 تا خطو پاك ميكنم كه در حق گسسته ي سبز كوتاهي نكرده باشم با توجه به گفته eminem??!!)
    آقايي

اگه نباشه جاش خالی می مونه 12p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ازeminem never diesعزیز تقاضادارم به سوالات منجواب بدن خواهشا چون خیلی خوب جواب میدن خیلی

1-برا تحلیلی فار بگیرم یا گاج سفید؟ایا تحلیلی فار مثل گسسته ش خوبه؟یاهمون گاج سفید بگیرم؟؟

2-برای تسلط وتست بیشتر گسسته کتاب ازمون فار بگیرم یا گاج سفید؟؟؟درضمن برا اموزش گسسته فار میگیرم.

بعد یه سوال هرکی میدونه بگه ایا با برنامه گزینه2برم جلو یا نه خودم با دفتر برنامه ریزی خودم کار کنم و برم جلو؟؟؟

11. 2 کاربر از 12p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Detroit City

پيش فرض

ازeminem never diesعزیز تقاضادارم به سوالات منجواب بدن خواهشا چون خیلی خوب جواب میدن خیلی

1-برا تحلیلی فار بگیرم یا گاج سفید؟ایا تحلیلی فار مثل گسسته ش خوبه؟یاهمون گاج سفید بگیرم؟؟

2-برای تسلط وتست بیشتر گسسته کتاب ازمون فار بگیرم یا گاج سفید؟؟؟درضمن برا اموزش گسسته فار میگیرم.

بعد یه سوال هرکی میدونه بگه ایا با برنامه گزینه2برم جلو یا نه خودم با دفتر برنامه ریزی خودم کار کنم و برم جلو؟؟؟
    من كه يه بار بهت جواب دادم ، عجبا
    حتما بايد واست يه نسخه پيچيد؟
    تحليلي من نميتونم بهت بگم چي كار كني چون بستگي به خودت داره!
    اگه قدرت تحليلت پايينه ، اگه هنوز خوب خوندنو ياد نگرفتي ، اگه سوالاي سخت حوصلتو سر ميبره ، اگه اصلا عادت نداري حتي 5 دقيقه رو سوالا فكر كنيو بلافاصله تسليم ميشي ،‌اگه بعد حل (يا بهتر بگم خوندن پاسخ تشريحي) يه تست ديگه سراغ اون تست نميري كه دورش كني گاج اصلا به دردت نميخوره!!!
    بايد فار بگيري!
    ولي اگه شرايطت اينايي نيست كه اين بالا گفتم بعد از خوندن جزوه ي معلم با كتاب درسيت گاج رو بهت پيشنهاد ميكنم!

عزيز من تو اصلا گاج سفيد رو نبايد با كتاب آ‍زمون فار مقايسه كني! گاج سفيد با كتاب آموزش فار مقايسه ميشه!
    گسسته گاج اصلا در حد آموزش فار نيست! پس كلا گاج سفيد رو بيخيال شو!!!
    2 جلد فار رو اول از همه بايد كامل بخوني
    بعدش اگه خيلي خواستي ژست خرخونارو بگيري ، يا با خوندن فار خيلي به گسسته علاقه پيدا كردي برو خيلي سبز! رو بزن

ببين اصلا سوالت غلطه! برنامه ريزيو هر كسي ميتونه واسه خودش انجام بده و 100% بهترين برنامه هم همونيه كه شخص واسه خودش ميريزه!
    ولي وقتي تو ميگي با برنامه گزينه 2 جلو برم دليلش اينه كه ميخواي تو آ‍زموناش شركت كني پس مجبوري باهاش جلو بري! وگرنه گزينه 2 برنامه خاصي نداره
    پس اگه تو آ‍زموني شركت ميكني مجبوري با محدوده بندي همون آ‍زمون جلو بري
    اگه هم كه شركت نميكني واسه خودت
    فقط اينو يادت باشه كه شركت كردن تو يه آزمون مثل گزينه 2 يا قلم چي با اينكه بياي سوالاي اين آزمونارو بگيريو خودت حل كني زمين تا آسمون فرق داره
    Last edited by eminem never dies; 24-09-2011 at 13:25.

13. 4 کاربر از eminem never dies بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه POUYOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

فقط الگو به هيچ وجه! حتي كسي كه دريافت يا رمزينه رو ميخونه بعدش نبايد بره سراغ الگو!
    به خاطر حجم بالاش! ارزش وقتو آدم وقتي ميفهمه وقتي كه ميرسه آخرش
    به هر حال هيچ وقت نميارزه واسه 3تا سوال آدم روي 2تا كتاب وقت بذاره! اگه يه كم واقع بين باشيم
    سلام ،هومن جان خدا قوت!خیلی زحمت میکشی!

به قول فردوسی پور ،اجازه میدی قانع نشم؟

ببین ،هومن جون این سه تا سوال هر کدوم ضریب 4 هست که سه تاش میشه 12.یعنی برابر با یکی از تستای غول پیکر هندسه!به نظر تو نمی ارزه براش تست حل کنی؟لزومی نداره یه هفته مسلط بشی بر ارایه. در طول سال باید روش کار کرد و با حوصله خوند.

به نظر من درمورد ارایه ،ارایه رمزینه برای اموزش و پاسخ تشریحی از همه بهتره.ولی تستای کنکور ترکیبی هستند و متاسفانه بزرگترین عیب ارایه رمزینه کمبود این گونه تستاست.خب ،بدون تست ارایه ،نمیشه مسلط شد .ارایه هم مثل بعضی مباحث نیاز به تمرین و تست داره. ان هم از نوع کنکوری!یعنی تستای ترکیبی ! به نظر من ،ارایه الگو میتونه برای تمرین ارایه کتاب خوبی باشه. پس برای ارایه:

برای اموزش :ارایه رمزینه(مولف :شهریار قبادی) -البته ارایه دریافت (جلد اول همایش از هامون سبطی)هم بد نیست ولی به رمزینه نمیرسه.

برای تست و مسلط شدن :ارایه الگو.+تستای کنکور

همین دوکتاب به نظرم کار ما رو برای ارایه کنکور راه میندازه.

15. 3 کاربر از POUYOL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

خودم در هندسه پايه بشدت احساس ضعف ميکنم فکر ميکنم اگه يه درس تو رياضی باشه که از پسش بر نيام هندسه يک و دو هست

با تشکر از شما

اره ،اکثرا میگن هندسه پایه سخت ترین تستای ریاضی کنکوره!برای اکثریت همین جوره ،دریا خانوم.جای نگرانی نیست.

معروفترین منابع کمک اموزشی برای هندسه پایه،نشر دریافت ،مبتکران ،گاج سفید هست.گاج سفید برای اونایی که تازه میخوان شروع کنند هندسه رو ،مفید نیست به نظرم.اول یا باید دریافت یا مبتکران رو خوند.من خودم از مبتکران میخونم و ازش راضیم.فرهاد ابوالقاسمی خوب کار کرده. ویراستار دریافت هم ابوالقاسمیه و کتاب کم حجم و خوبیه -و جدید تر از مبتکران.

دیگه خودت ببین با کدوم راحتتری.

17. 4 کاربر از POUYOL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

ضمن تایید حرفهای هومن عزیز:
    1- ببین هردوشون برای تحلیلی خوبند. بستگی به داوطلب داره.اگه از اونایی باشه زیاد تحیلی کار نکرده ای و هنوز زیاد با تحلیلی انس نگرفته ای ،فار گزینه خوبیه.اگه سطح تحلیلیت خوب نیست ،برای شروع گاج سفید زیاد مناسب نیست.گاج سفید کتاب پرطرفداریه برای تحلیلی ولی برای خوانندگان مخصوص به خودش. خیلی از داوطلبان خوب کنکور از همین کتاب استفاده کرده اند.مثل اشکان اسماعیلی ،رتبه 1 سراسری 89.

2- دو جلد فار به نظرم خیلی خوبه.عطا صادقی و احسان موسوی کارشون درسته.گاج سفید هم کم طرفدار نداره. اما وقتی فار داشته باشه ،به نظرم ضرورتی نداره گاج هم بخونی مگه یا علاقه زیاد به حل تست داشته باشه یا وقت اضافه بیاری.

از کتابهای برنامه ریزی هم هیچی سر درنمیارم،شرمنده.به قول سجاد فولادی ،نفر اول 87،شما یه سری کتاب درسی و کمک درسی و جزوه و... داری و باید برای کنکور تمومشون کنی حالا خودت باید ببینی چجوری تمومش کنی.

به نظرمن بهترین مشاور برنامه ریزی،خودتی.سجاد که میگفت خودش هم کتاب برنامه ریزی داشت و قسمتیش رو هم پر نکرد.

19. 4 کاربر از POUYOL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •