ببخشید دوستان نمی شه PES2009_EDIT01 که با واسه ورژن 1.2 کار میکنه ، با ورژن 1.00 هم کار کن. من از سایت Gamingaccess یه پچ دانلود کردم که کل بازی رو ریخت به هم ولی چهره ی بازیکنا رو خوب ساخته. فقط میخواستم PES2009_EDIT01 شو داشته باشم . ممنون
ببخشید دوستان نمی شه PES2009_EDIT01 که با واسه ورژن 1.2 کار میکنه ، با ورژن 1.00 هم کار کن. من از سایت Gamingaccess یه پچ دانلود کردم که کل بازی رو ریخت به هم ولی چهره ی بازیکنا رو خوب ساخته. فقط میخواستم PES2009_EDIT01 شو داشته باشم . ممنون
نه متاسفانه نميشه يه راه داره با نرم افزار ميشه OF رو وارد كرد دوباره متناسب با ورژن جديد بازيابي كرد البته من امتحان نكردم ولي به نظر نمي رسه راه حلي خوبي باشه
توي عنوان پست كه نوشته بودم ريويو Wii هستند از گيم پلي خيلي توپه
راستي كسي مي دونه ورزشگاهها توي كدوم img قرار گرفتند؟
Last edited by Spaniuly; 08-05-2009 at 01:49.
تویه cv09.img هستن.![]()
پچ 1.4 رو که میخوام نصب کنم error mide
[کسی میتونه کمک کنه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل از windows installer هم نیست
از کیت سرور هم استفاده میکنم
لابد پيغام unbale Install ميده!
بازي شما كرك نداره نصب نميشه![]()
ظاهرا سایت gamingaccess پولی شده
کاری میشه کرد که بشه آپدیتهای پچ اون رو نصب کرد؟
سلام
بازی شما دستکاری شده شما باید این برنامه رو نصب کنید :
شما بعد از اینکه این برنامه رو بز کردین تو اونج یه فئلدر هست به اسم program file شما اون رو باز کنید تو اونجا به فولدر img فودر img خودتون رو جایگزین کنید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و موقع نصب مسیر نصب رو محل نصب بازی بدید اگه ارور هم داد شما گزینه ی اگنور رو بزنید تا برنامه نصب بشه .
چطوری خودمو بندازم زمین ؟
دکمه هاشو با کیبورد بگید نه با دسته
چه دکمه هایی باید بزنم؟
C E Z Q البته 3تا از اينها رو بايد همزمان بزني يادم نيست كدوم 3 تا ولي من وقتي مي خوام دايوينگ كنم هر 4 تا رو باهم مي زنم
عمل نمیکنه
دقیقا چیا رو باید زد ؟ اینا رو زدم چیزی نشد کدومو اول بگیرم ؟
راستی وقتی میرم توی یوفا یه آهنگ میزنه کسی اونو داره؟
Last edited by HoJJaT_007; 08-05-2009 at 15:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)