روش تست کوئیل را جناب camaro lt با قلم شیوا و رسایی که دارند در صفحه776 ترجمه کردند
روش دوم که در عکس گویاست هفته پیش من هم مقداری لوازم یدکی خریدم کوئیل 45 تومن به احتمال یقین چینی باشه ورق هسته اش را مشکی رنگ کردن ضخامت سیم هاش مقداری بیشتر از نمونه فابریک هستش با اوهمتر تست کردم مقدار جزئی با اعدادی که در عکس میبینید فرق داره
مگنت تایوانی 36 تومن با چسب یا ژل مربوطه که هنگام نصب به قسمت زیزش میزنند ، اساتید میدونند کارایی این چسب چیه ؟ چون نمونه ای که روی ماشین هستش چسب نزدن بهش
ذغال کوئیل کوتاه شده بود باید چند بار استارت میزدم تا روشن میشد اون را هم 23 تومن حساب کرد اینهارو از فروشگاه اقای ادیب زاده گرفتم که بوبین هم داشت
درب رادیاتور هم گرفتم 15 تومن که با نمونه اصلی مقداری فرق داره پیش خودم گفتم چیز خاصی نداره فقط سوپاپه دیگه بستم روی رادیاتور یه سر بالایی تندی بود تا ازش رد شدم بخار از زیر کاپوت زد بیرون کشیدم کنار و دیدم که از درب رادیاتور اب بیرون زده 5 لیتر اب ریختم ودوباره درب رادیاتور اصلی خودش را بستم کوئیل و مگنت و سه سیم دلکو را نبستم اون ها را به عنوان زاپاس خریدم چند جا سر سر زدم همین جنس ها را داشتند که قیمت هاشون نسبت به ادیب زاده بیشتر بود.
![]()