سلام از بین1073و690هرتزوco609کدومش بهتره؟از لحاظ تفکیک صدا کیفیت و سوختن تیوتراش کمتره؟به قولی عمریه؟
باسشون برام مهم نیس چون ساب میبندم
با تشکر
سلام از بین1073و690هرتزوco609کدومش بهتره؟از لحاظ تفکیک صدا کیفیت و سوختن تیوتراش کمتره؟به قولی عمریه؟
باسشون برام مهم نیس چون ساب میبندم
با تشکر
خوب قطعا چهار تا بان خوب + 2 تا آمپ کیفیت و تفکیک صداش خیلی بهتر از باند های فابریک هستشسلام
بحث صداي زياد و كم نيست. شما هزينه ميكني، براي زماني كه تو خودرو نشسته ايد و ميخواهيد يه موزيك خوب گوش كنيد.ولي بعد مدتي سر درد ميگيريد.چرا چون كيفيت و تفكيك صدا خوب نيست.وگرنه چرا سيستم ببنيدم همون پخش و باندهاي فابريك هم كافيه براي كساني كه اهل اين كارها نيستن.
من اينجا سعيم بر اين هست كه برندهائي كه خودم صداشون رو ميشنوم و از نظر متريال،كيفيت ساخت و كيفيت صداشون به دوستان پيشنهاد بدم.چرا چون طرف داره هزينه ميكنه.پس بهتره يه چيزي بگيره كه يه مدت هم خيالش راحت باشه و هم صداي خوب گوش كنه.![]()
نگفتی الان من چیکار کنم که زیاد هزینه بر نداره؟
ممنون
max چقدر ميخواهي هزينه كني؟
مدل دقيق آمپهاتون رو بفرمائيد
718 رو عقب ميبندي و فقط از ووفرهاش استفاده ميكني درسته؟
اين يه جفت رو اگه براي جلو ميخواهيد،كواكسيال باشه يا كامپوننت؟
سلام
حمید خان برای بستن آمپ دقیقا به چه چیزهایی نیاز داریم؟هم از لحاظ نوع کابلها و قطعات و هم اندازه و متراژ.
پخش 7150
اسپیکر 1073
آمپ 7541
در آینده نزدیک هم یک جفت کامپ برای جلو
ممنون
سلام حمید خان
برای بستن آمپ به چه چیزهایی احتیاج هست؟هم از لحاظ نوع و مشخصات و هم اندازه و متراژ.
پخش 7150
آمپ 7541
اسپیکر 1073
و یک جفت کامپ بزودی
ممنون
سلام علي جان
منظورتون Accessory هست؟
ماشينتون چيه؟
اگه بخواهيد پك برق كامل بگيري من توصيه ميكنم 4 گيج بگيري.حدود 6 متر هست و كافيه
اگه ميخواهي كابل برق رو ايراني بگيري ميتوني جوشكاب يزد بگيري.
6 متر كابل برق مستقيم از باطري تا آمپ
1 متر همون كابل براي اتصال منفي- بدنه كه تو همون صندوق عقب بايد ببندي. حتما بايد رنگ بدنه رو كامل بتراشي
دو جفت كابل RCA لازم داري يه جفت براي 1073 و يه جفت هم براي كامپوننتهاي آينده.انشاءالله
توصيه:سعي كن اگه تونستي كف آمپ از روي تخته آمپ اندازه نيم يا يك سانتيمتر بالاتر باشه و به كف نچسبه.براي بهتر سيركوله شدن هوا.
موفق باشي.
ببین هزینه سبتگی داره به کارای که بهم میده من حداکثر میخوام دوتا باند بگیرم + یک پخش بزارم کنار این 718 ها ( که به قول شما به عنوان ووفر استفاده کنم)
مدل آمپ ها هم :
این 1440W SPL هست :
اینم کنوود 350W :
این دوتا آمپ قبلا با غث DEH 680MP / W307 / 2x6975 Fake ست شده بودند که اونارو دادم رفت/ یک DEH 6350 خریدم با یک جفت 718 اورجینال آمپ هارو هم نگه داشتم...الان 718 ها با 350W کار میکنند 1440W هم رو سیستم هست ولی در حالت خاموش....!
ببین بستن میدرنج + تیوتر بهتر از خرید یک جفت باند جدید نیست؟
ممنونم بابت وقتی که میذارید.
Last edited by D3vil_A; 11-07-2012 at 18:15.
سلام به همه عزیزانی که دارن تو این فروم زحمت میکشن...
دوستان من تک و توک فرومو نگاه کردم یه چیزایی هم دستگیرم شد یعنی به قول معروف یه نموره از صفری درومدم
حالا یه سوال داشتم من راستیش یه ضبظ سونی دارم خوبه بدک نیست، حالا میخوام خرد خرد تکمیل کنم بقیه سیستممو چون نمیتونم یدفه هزینه کنم...
حالا فرض براینکه با همین ضبط بخوام فعلا کار کنم ،مرحله دوم فک می کنم اسپیکر باشه... حدود 200 حالا یه مقدار بالا پائین(اگه بالاتر نره که خیلی عالی میشه) برا اسپیکر میخوام هزینه کنم چی بگیرم بهتره؟؟؟
در مورد مرحله سوم هم فک کنم آمپلی باشه اگه اشتباه نکنم... که البته مرحله سومو گذاشتمش برای ماه دیگه ایشالله... و همینطور بقیه مراحل جمع کردن یه سیستم معمولی خوب که اگه مراحلشم به ترتیب برام بگید واقعا ممنون میشم از لطفتتون...
خلاصه پیشنهادی فکری گفته ای چیزی دارید که دیگه منو شرمنده کردین...
قبلا از کمکتون واقعا کمال تشکرو دارم...
ممنون از جوابتون
یه سوال دیگه هم دارم.ماشین ال 90 هست.الان باندا روی تاقچه فابریک ماشین هست(امکان گذاشتن تاقچه ام دی اف رو ندارم)به نظرتون اگه این خرجی که گفتین رو بکنم رو تاقچه فابریک صداش بد نمیشه؟در واقع اصل سوالم اینه که به نظرتون اگه ساب و باکس بگیرم با آمپلی نتیجه بهتر نیست؟(با توجه به اینکه هدفم اینه که بیس خوبی بگیرم)اگه جوابتون مثبته یه ساب و آمپ خوب معرفی کنین تا حدود 200 تومن یکم بالا و پایین
تقلبی که نداره درسته؟ لامصب مدل 4 کانالش 580 تومنه. به نظرت چکار کنم ، مدلهای متفرقه بگیرم یا همینو؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)