اقا امتحان کردم با این برنامه ورژن 6.1 که از همین سایت گرفته بودم شناختش ولی هنوزم همونجوریه
اقا امتحان کردم با این برنامه ورژن 6.1 که از همین سایت گرفته بودم شناختش ولی هنوزم همونجوریه
ممنون... نه تو دیسک منیجمنت هم نمیشناسه... به نظرتون قابل تعمیر هست؟ اطلاعاتش چطور؟ قابل برگشت هست؟ این مراکزی که ریکاوری انجام میدن به نظرتون میتونن برا این هارد کاری انجام بدن یا نه؟
آهان پس یعنی از اون نمیتونه باشه،
هارد اینترنال هستش، البته دو تا هارد دیسک هست که یکی 500 گیگه ولی با اون مشکلی ندارم، علی رغم اینکه این نرم افزار یه خطایی نشون میده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی این هارد دوّم هست که مشکل ساز میشه، اینم تصویر گزارشش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلصتم مهندس![]()
بله احتمال زیاد میتونن کاری بکنن اگه صفحه مغناطیسی خراب نباشه میشه ریکاوری کرد برای ریکاوری یک جای معتبر ببرید که قابل اعتماد باشه
خوب میتونید یک فضای اضافه گیر بیارید و پارتیشن هارو ریکاوری کنید ؟
هارد 1و نیم ترا که سالمه
اون هارد 500 ارور relocated sector نشون میده ببینید اگه در حال زیاد شدن باشه حتما برای تعمیر نشون بدید چون معمولا این ارور نرم افزاری قابل حل نیست
از کافی بودن توان پاور سیستم هم مطمئن بشید
خیلی ممنون.
اون آره ظاهراً مشکلی نداره.
این معیوب هم نه، در حال زیاد شدن نیست، چون خیلی وقت پیش هم شات گرفته بودم که الآن هم به همون شات دوباره نگاه کردم دیدم اصلاً فرقی نکرده
یان پاور هم راست میگی بعید نیست که از پاور باشه،
حالا به نظر شما چطور میشه فهمید که قدرت پاور کافیه یا نه یا توانش چند وات باید باشه اینو چطور میتونم بفهمم؟
![]()
برید تو سایت گرین یک power calculate انجام بدین ببینید چه پاوری پیشنهاد میده بهتون
اگه تعدادش ثابت است و زیاد نمیشه مشکلی نداره
شناختش... پارتیشن رو شناخت تو ویندوز. الان مشکلم اینه که خیییییلییی سرعتش پایینه در حد 1 مک بر ثانیه!
با hd tune مانیتورش کردم سرعت read یکه write 0 داغونه!
تو قسمت health قسمت relocated sector countesh استاتوسش failed هست.
چکارش کنم؟
با hdd regenerator اسکن کردن بعد از 1 روز زد انتقدر بد سکتور داری که همش تعمیر شد.
Last edited by MOHAMMADKH480014; 07-12-2013 at 02:05.
عکس از تب health میزارید
الان رو اسکن hdd regenerator ببرید بدسکتور بازم دیتکت میشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)