یعنی اگه من بخوام بگیرم جسپر بهتر از فالکونه؟
یعنی اگه من بخوام بگیرم جسپر بهتر از فالکونه؟
100 % جاسپر بهتره مخصوصا اگه زیاد بازی میکنید.
سعيد جان براي فايل pdf مربوط به باز كردن 360 ازت تشكر مي كنم، دستت درد نكنه، راستي با چه برنامه اي فشردش كرده بودي؟(پسوندش ناشناس بود)
آموزش برنامه jungle flasher رو كي درست مي كني؟![]()
می شه بگید دقیقا چه فرمت هایی رو ساپورت می کنه؟(صوتی.تصویری و...)
آخه من هرچی به wmv تبدیل میکنم با فلش میزارم نمی خونه.
شما از طریق live اون codec که 5 مگ حجمش هست رو dl کردی ؟
دوست عزیز.ممنون از جوابت.شرمنده که کل پاسخ هات رو نقل قول کردم!چون با اون یکی امکان فروم ها بلد نیستم کار کنم!
می خواستم بگم من حدود 1 ماه هستش که دستگاهم رو خریدم.ولی چون منتظر موندم و جاسپر گیرم نیومد مجبور شدم فالکون بگیرم!البته چندان نگرانش نیستم.چون که زیاد پای بازی نمی شینم!می خواستم بگم آخرین بازی ای که گرفتم و تمومش هم کردم call of duty 5 بودش.بازیهای دیگه هم روی دستگاهم نصب کردم.
مثل nfs under cover-dark sector-pes09 -ge o w 2
می تونم بپرسم منظورت از این open try چیه؟و همچنین اینکه نرم افزارش چیه و لینکش رو بگذاری؟
یه مورد دیگه.اینجا بازی های x360 رو گرون می فروشند.می خواستم ببینم سایتی سراغ ندارید که بتونم ازش خرید پستی با قیمت مناسب داشته باشم؟شرمنده دوست عزیز.می دونم خیلی سوال پرسیدم.واقعا معذرت می خوام!![]()
سلام..یه سوال!
xbox 360 فیلم هم پخش میکنه؟
ممنون/![]()
open try که میده یعنی دیسک قابل خوندن نیست
و اگه روی اون click کنی و یک انیمیشنی نشون بده که میگه برای بازی دیسک رو داخل کنسول 360 بزارید یعنی این که تبدیل شدس
اون نرم افزار هم اسمش XDVDMulleter هست
سایت هایی که دوستان معرفی کردن هست که تا 2500 میدن
شما با falcon میتونی تا 7 یا 8 ساعت هم بازی کنی
اگه cooling کنی تا 11 ساعت هم میتونی راحت بازی کنی
بله دوست عزیز که تصادفا هم نام هم هستیم
فیلم پخش میکنه با فرمتهای wmv و dvd و علاوه بر اون برای دیدن پیوند های avi و dviX هم میتونید با دانلود CODEC اون از live این قابلیت رو هم اضافه کنید بهش
سلام دوستان عزیز اگه یکی از دوستان لطف کنه و لیستی از بازیهای اختصاصی 360 رو برام بذاره ممنون میشم .....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)