راستی اگه یه شرکتی مثل ایرانسل یا هر شرکتی که بعدا بخواد بیاد اگه بتونه جوری پهنای باندش رو زیاد کنه اس ام اس ها به خوبی رد و بدل بشه و از قبل فکر همه چیز رو کرده باشه چه اشکالی داره که بخوان طرح های رایگان 24 رنگ بذارن؟
راستی اگه یه شرکتی مثل ایرانسل یا هر شرکتی که بعدا بخواد بیاد اگه بتونه جوری پهنای باندش رو زیاد کنه اس ام اس ها به خوبی رد و بدل بشه و از قبل فکر همه چیز رو کرده باشه چه اشکالی داره که بخوان طرح های رایگان 24 رنگ بذارن؟
امروز آخرین روز اینترنت مجانیشه دیگه ....
نمیخواد زمستون این کار رو ادامه بده ....؟
دوستان عزيز سلام
آقايان اگر کسي راه حلي بلد هست پيشنهاد بده
راستش من اون هفته شنبه يک سيم کارت اعتباري ايرانسل خريده ام که اون هفته پنجشنبه آن را فعال کرده ام و از وقتي که آن را فعال کرده ام خط من يکطرفه است يعني تا اکنون نه تونسته ام يک اس ام اس بده ام نه توانسته ام يک بار با آن براي کسي زنگ بزنم ؟
حتي از همان جايي که اين سيم کارت را خريداري کرده ام رفته ام واين موضوع را به آنها گفتم و در جواب به من گفته اند که فعلآ پيش شماره هاي 9-8-1 مشکل دارند فکر کنم دروغ ميگوند يا مثلآ يک بار ديگه گفته اند فعلآ کابل مشکل داره !!!
ولي با آن تا حالا توانسته ام به اينترنت کانکت بشم حتي هم اکنون اين پست را دارم با اينترنت ايرانسل ميزنم
در ضمن وقتي کد *140*1# را ميزنم ميگه که شبکه موقتآ با مشکل مواجه است بعدآ امتحان کنيد (نزديک دو هفته است دارم آزمايش مي کنم )
به نظر شما من بايد چيکار کنم ؟؟؟
هم اکنون منظر راهنمايي هاي شما هستم
دوستان عزيز سلام
آقايان اگر کسي راه حلي بلد هست پيشنهاد بده
راستش من اون هفته شنبه يک سيم کارت اعتباري ايرانسل خريده ام که اون هفته پنجشنبه آن را فعال کرده ام و از وقتي که آن را فعال کرده ام خط من يکطرفه است يعني تا اکنون نه تونسته ام يک اس ام اس بده ام نه توانسته ام يک بار با آن براي کسي زنگ بزنم ؟
حتي از همان جايي که اين سيم کارت را خريداري کرده ام رفته ام واين موضوع را به آنها گفتم و در جواب به من گفته اند که فعلآ پيش شماره هاي 9-8-1 مشکل دارند فکر کنم دروغ ميگوند يا مثلآ يک بار ديگه گفته اند فعلآ کابل مشکل داره !!!
ولي با آن تا حالا توانسته ام به اينترنت کانکت بشم حتي هم اکنون اين پست را دارم با اينترنت ايرانسل ميزنم
در ضمن وقتي کد *140*1# را ميزنم ميگه که شبکه موقتآ با مشکل مواجه است بعدآ امتحان کنيد (نزديک دو هفته است دارم آزمايش مي کنم )
به نظر شما من بايد چيکار کنم ؟؟؟
هم اکنون منظر راهنمايي هاي شما هستم![]()
گذاشتن این همه طرح به خاطر این بود که بتونه خط هاشو بفروشه و از این به بعد هم فقط به فکر پول درآوردن هست و فکر نکنم دیگه طرح رایگانی بزاره(نظر شخصی)
با شماره 140 یا 0000 140 0935 تماس بگیرید. و به اپراتور ایرانسل مشکل خودتونو بگید
آقاي vashka_overloaded ممنون از راهنمايي تون هم اکنون ميرم به راهنمايي هاي شما را تست مي کنم
آره 4 تومنه من فکر کردم زده 2 تومن اینجا کار رو خراب کرده
کسی خبر نداره این طرح 3 دقیقه 30 دقیقه تو زمستون هم هست یا نه؟
کاري نداره بي کلاس
#33*0000*16#
از راست بچپ بنويس بعد تماس بگير
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)