بسم الله الرحمن الرحیم
حرام است
پ ن :: آنان به جهنم میروند :وی
Sent from my iPhone using Tapatalk
بسم الله الرحمن الرحیم
حرام است
پ ن :: آنان به جهنم میروند :وی
Sent from my iPhone using Tapatalk
اره ولی من رفتم از پارس انلاین دیدم میگفتن تخلیه تخلیه جلبش اینجاست پارس انلاین رودست بهشون زد
ولی خدایش اریرانسل زد رو دست همه شرکت ها 2 گیگ 20 تومن!!!!!!!!!
بله دوست عزیزم. فقط بسته های هفتگی و ماهانه که داشته باشی میتونی از نسل سوم استفاده کنی. امیدوارم شما هم راضی باشی از سرعتش و خوب جواب بده واست
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
همراه اول رو حالت H+ سرعتش 250-300کیلوبایته تو اهواز
من شنیدم تو تست هایی که از اهواز گرفتن بالاتر هم بوده دوست عزیز. البته نمیدونم کدوم منطقه اش بوده
من که تا حالا ندیدم بیشتر باشه ولی همراه اول رو H+همون 250-300 بوده با پینگ خیلی خوب و ایرانسل سرعتش 10-15میانگینش 12 بوده رو H+ با پینگ خیلی بد و تایم اوت های زیاد حتی صفحه هم بزور باز میکرد
آهان. ایرانسل تو اصفهان جایی که آنتن کامل بود تا 290 هم میرفت بالا تو چنتا تست مختلف. البته نقاط تحت پوشش ایرانسل خیلی محدوده و اغلب جاها مدام از HSPA میرفت روی Edge
همونطور که توی متن هم اشاره ای تلویحی شده هنوز قانونی که در مجلس تصویب شده دولت رو مکلف کرده سرعت بالاتر از 128 کیلوبیت (البته با حساب وزیر فناوری : 128 کیلوهرتز!) رو برای کاربران خانگی ممنوع کنه!! همه جای دنیا مجلس دارن ما هم مجلس داریماینم یک خدا قوت برای این نماینده های فهمیده و خوش فکر :
بعبارت ساده تر الان همه ی ایرانیهایی که طعم بالاتر از 128 کیلوبیت(یعنی همون 128 کیلوهرتز!) رو چشیدن فقط برن خدا رو شکر کنن که زندانها جا نداره، وگرنه چون بهرحال میوه ی ممنوعه رو خوردن بنابر قانون مذکور قانون شکن، دزد، قاچاقچی، متجاوز، جهنمی و ... هستند![]()
Last edited by HardwareMaster; 26-12-2014 at 08:03.
از ۱برادر فندوق شکن فروش ۲۵۰ تومن شارژ رو ۱۸۰ تومن برای مصرف ۱سالم خریدم،حیف که نمیتونم که جمع تحریم کنندگان بپیوندم
۴۰۰۰تومن سال ۹۳=۱۰۰۰ تومن سال ۸۶
۲۰تومنی که الان بابت ۲گیگ میگیره معادل ۵تومن سال ۸۶ هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)