ضريب اشتراك جمعه شب رو براش در نظر مي گيريم!
ديگه پنج شنبه جمعه كه ميشه سرعت خراب ميشه.
![]()
ضريب اشتراك جمعه شب رو براش در نظر مي گيريم!
ديگه پنج شنبه جمعه كه ميشه سرعت خراب ميشه.
![]()
دوستانی که مشکل سرعت و پینگ دارن با گیت وی ترکیه هم یه تستی بکنن . من که رو مسیر ترکیه هستم نه مشکل سرعت دارم نه پینگ ! پینگ الان با 4.2.2.4 130 ! مسیر ترکیه عالیهههاینم سرعت : 512 نامحدود
![]()
خودتون قضاوت کنید!2مگ-محدود-در بهترین حالت
![]()
دوستان چطور میشه مدولاسیون مودمو ازadsl-2plus به g.dmit تغییر داد کسی میدونه؟
چند روز پیش مدولاسیون شد g.dmit و دان استریمم رفت بالا اما فقط چند لحظه طول کشید و دوباره شد adsl-2plus و دان استریمم اومد پایین.از اون موقع اپ استریمم مثل اینکه اتوماتیک شده و همیشه متغییره
نمیدونم اینا چیکار خط تلفن من دارن که اینقدر دستکاریش میکنن فامیلمون 512 داره این 6ماهه که دان استریمش رو 2مگه مال منم هر روز عوض میکنن
Last edited by farshad0123; 11-10-2013 at 22:28.
از قسمت ADSL Setting مودم مودولاسیون مودمت رو تغیر بده
ADSL Modulation: G.Lite G.dmt T1.413 ADSL2 ADSL2+ AnnexL Option: Enable AnnexM Option: Enable ADSL Capability: Enable Bitswap Enable SRA
برا منم همینجوریه که یه دفه نجومی میشه
اما مودمم مثل شما این گزینه رو نداره و اصلا نمیشه تغییرش داد مدلش هم d-link 2730u
ممد این ارضا روحی هست با اون چیزی که توی ذهنته خیلی فرق داره چون اون واقعا خطرناکه
ربطی هم به پنجشنبه جمعه نداره روز های عادی هم بیشتر ساعات همینه .حالا اگر از خیر این دو روز بگذری چه ضریبی براش در نظر میگیری ؟
بذار دقیق تر بگم اینجور تنظیمات مودولاسیون تو قسمت Wan هستن بعدش تنظیمات ADSL و بعد هم تغیر موود به دلخواه !! البته اگر چند گزینه تیک زده بشه مودم خودش هر کدوم رو مناسبتر ببینه انتخاب میکنه
در ضمن این تنظیمات تو همه مودم ها هستش
رفتم ibs دیدم امروز از ساعت 7 تا8 از شارژم نمیرفته برا شما هم اینطور بوده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)