تراختور واقعا شایستگی این برد رو داشت و کلا بازی رو در اکثر دقایق در دست داشت و موقعیتهای خطرناک خیلی بیشتری هم نسبت به حریف داشت
تبریک میگم
بله
خير
تراختور واقعا شایستگی این برد رو داشت و کلا بازی رو در اکثر دقایق در دست داشت و موقعیتهای خطرناک خیلی بیشتری هم نسبت به حریف داشت
تبریک میگم
بابا بهونه الکی نیارید !
نمیبرند میگن زمین کج بود ! داور فلان بود !![]()
ورزشگاه بودم واقعا عجب جو سنگینی بود تو عمرم همچین جوی ندیده بودم خیلی ترسناک بود
چرا تو سایت livescore زده این بازی به تعویق افتاده؟؟؟
اگه میگید جو خیلی سنگینی بوده پس دم کرار گرم که توی اون جو و اون تایم تونسته گل برتری رو بزنه !
انصافا داوری به نفع تراکتور بود این جانبداری رو با بازی برگشت که داور گول کریمی رو خورد و یک پنالتی گرفت یر به یر بدونید
چون اون بازی تراکتور برده بود ولی در دقیقه 92 داور به اشتباه یک پنالتی گرفت و بازی مساوی شد
قربون بچه ها جنوب !!!
ایول صنعت !!!
داوری کلا" خوب بود ، جز اون صحنه ی پنالتی که به نفع تراختور گرفت !
البته نصیرزاده گفته پنالتی بوده ولی به نظر من پنالتی نبود !
---
هدايتي:پرسپوليس، استيل آذين و تراختور را دوست دارم
سايت گل ـ حسين هدايتي مالك باشگاه استيل آذين در پايان مسابقه پرهيجان امروز مقابل تراكتورسازي در مواجه به خبرنگاران تبريزي و در پاسخ به سوالات آنها درباره خريد سهام تراكتور و نكاتي از اين دست گفت:«ما 34 درصد سهام تراكتور را در قراردادي خريدهايم و قصد داريم حضور جدياي در اين باشگاه داشته باشيم.»
اما اين اظهارنظر در شرايطي است كه ناصر شفق يك روز پيشتر گفته بود:«استيل آذين فقط 34 درصد از مخارج ساليانه تراكتور را در ازاي استفاده از 34 درصد از فضاي تبليغاتي اين باشگاه تأمين ميكند.»
اما يكي از اعضاي هيئت مديره تراكتورسازي به خبرنگاران گفت:«حتما نظر آقاي شفق تا الان تغيير كرده و بهتر است دوباره از ايشان سوال بكنيد.» هدايتي همچنين در بخش ديگري از مصاحبه گفت:«استيل آذين سال ديگر به يكي از شهرهاي نزديك به تهران منتقل خواهد شد كه در هر بازي 50هزار تماشاچي خواهد داشت.»
او همچنين درباره انگيزهاش درباره سرمايهگذاري در تراكتور گفت:«من تيمهاي قرمزپوش را دوست دارم؛ استيل آذين، تراختور و پرسپوليس كه هر سه پرطرفدارترينهاي ليگ هستند.»
- - -
استيلي: مربيگري در تراكتور آرزوي من است
سايت گل ـ يك شكست ديگر براي استيل آذين به اين معنا بود كه آنها فعلا فاصله خود را با استقلال حفظ ميكنند، ضمن اينكه تراكتورسازي هم ممكن است خود را به استيل برساند.
حميد استيلي كه تيمش بخصوص در نيمه دوم تحتتأثير تراكتور بود در پايان بازي تصميم داور را در زمينه اعلام پنالتي زمينهساز شكست تيمش عنوان كرد و گفت:«آقاي قهرماني اشتباه كرد و اين پنالتي درست نبود و البته همين مسأله باعث شكست ما شد.» البته استيلي يك دليل ديگر هم براي اين باخت ميآورد كه آن غيبت علي كريمي ستاره محروم اين تيم است كه حتي براي تماشاي بازي به تبريز نيامد نبود. استيلي گفت: «كريمي در اين بازي در تيم ما تاثير منفي داشت و اميدوارم كميته انضباطي محروميت وي را كاهش دهد. كريمي خودش دوست داشت به تبريز بيايد، اما مصدوميت به او اين اجازه را نداد».
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا علاقهاي به مربيگري در تراكتورسازي داريد، تاكيد كرد: من خودم آذري هستم و هرچند امروز نتيجه خوبي براي تيم ما كسب نشد، اما بسيار خوشحال شدم كه تماشاگران پرشور تبريزي در ورزشگاه حضور داشتند و آرزو دارم روزي در تراكتورسازي مربيگري كنم.
- - -
شفق در پاسخ به هدايتي: بايد ببينيم كه آنها روي حرفشان ميايستند يا نه!
سايت گل ـ ناصر شفق مديرعامل تراكتورسازي طبق معمول حرفهاي خود را در هالهاي از ابهام مطرح ميكند و طوري حرف ميزند كه بالاخره خبرنگاران نفهمند بين آنها و هدايتي چه گذشته است.
او كه شب قبل در مصاحبهاي اعلام كرده بود كه استيل آذين براي استفاده از فضاي تبليغاتي تراكتور 34درصد از هزينههاي اين تيم را متقبل ميشود با اين حرف خود باعث شده كه اعضاي هيئت مديره از او ناراحت بشوند، چرا كه در ايران هيچ تيمي آنقدر فضاي تبليغاتي مناسب ندارد كه بخواهد با فروش آن نزديك به نيمي از هزينههاي ساليانه سنگين خود را تأمين كند.
اما شفق ادعاي روز گذشته خود را امروز اينطور تصحيح كرد كه حالا استيل آذينيها يك وعدهاي دادهاند و من نميدانم كه با نتيجهاي كه امروز به دست آمده دوباره پاي حرف خود ميايستند يا نه!
او در پاسخ به سوالي درباره احتمال جذب وحيد هاشميان به تراكتورسازي گفت:«الان مطرح كردن اين بحث صحيح نيست چرا كه آقاي هاشميان در باشگاه ديگري مشغول به بازي هستند اما اگر فصل ديگر بخواهيم تيم را تقويت كنيم كه همين كار را خواهيم كرد ايشان يك گزينه مهم و شايسته براي ما هستند.»
- - -
اقدام خيرخواهانه لك چيرا در تبريز
مدافع تيم فوتبال استيل آذين پيش از بازي با تراكتورسازي يك دستگاه اتوموبيل به بهزيستي شهرستان تبريز اهدا كرد.
به گزارش سايت رسمي باشگاه استيل آذين لك چيرا مدافع استيل آذين يك دستگاه پژو 206 را كه به عنوان پاداش پيروزي برابر استقلال دريافت كرده بود در يك اقدام قابل تقدير به بهزيستي تبريز هديه داد.
اين اقدام خيرخواهانه بازيكن تراكتورسازي قدرداني مسئولان بهزيستي تبريز و همچنين تشويق و تشكر مسئولان باشگاه استيل آذين را در پي داشت.
Last edited by BehzadKiNG; 12-03-2010 at 21:26.
توجه شما رو به مصاحبه دایی بعد از باختن در برابر بحرین سال 2002 جلب میکنم ، ایران که بازی رو باخته بود ، حالا بهانه دایی رو ببینید
ببینید ما با توپ ادیداس بازی کردیم توپ بحرینی ها نایک بود ، توپ مثل بادکنک بود، برای همین باختیم (واقعا تاسف داره )
حالا الانم مشکال از کج بودن زمین بوده یا شاید توپ بادکنک بوده
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)