کاری نداره ... فقط باید تو پارک پشتش راه بری ... یعنی نه زیاد بهش نزدیک شو نه زیاد عقب بیفت ...
شما در این جا محافظش هستی ... پس باید همیشه دنبالش باشی و عقب نیفتی ...
اگه باز گیر کردی هم توضیح بیشتری می دم...
کاری نداره ... فقط باید تو پارک پشتش راه بری ... یعنی نه زیاد بهش نزدیک شو نه زیاد عقب بیفت ...
شما در این جا محافظش هستی ... پس باید همیشه دنبالش باشی و عقب نیفتی ...
اگه باز گیر کردی هم توضیح بیشتری می دم...
دوستان عزیزم چندتا سوال داشتم(باور کنید خوندن 790 صفحه برام خیلی زیاده و وقتگیر):
1- با چه fps روی سیستم من (با رزولوشن 768*1024) اجرا میشه؟
2.4 core2due
4 gig ram
vista 64bit
ati 3650 با 512 رم
2-نمیدونم این بازی ایراد و مشکلات نصب داره یا نه چون فرصت نشد تاپیک رو بخونم فقط بم بگین بازی رو از چه سایتی بخرم که مشکلات نصب نداشته باشه یا اگه داره با چه پچ یا کرکی میتونم راحت درستش کنم؟
ممنون از جوابتون...
کلا اگه گرافیکت Bitratesh از 256 کمتر باشه باید حتی بازی کردن در حد نورمال رو هم فراموش کنی CPU ت هم که 4 هسته ای نیست در حالت عادی توصیه می کنم بذاری روی کمترین کیفیت ممکن تا افت فریم کمی داشته باشی. کلا سیستمت از Recomanded System Requairment پایین تر باشه با ذلالت باید بازی کنی. من که با این سیستم بعد یه ذره بازی کردن حتی افت فریمم بیشتر هم میشه بنچمارک رو ببین:
دیگه از این پایین تر تنظیمات دیگه جا نداره ولی می بینی که FPS ام خیلی پایینه تازه همونطور که گفتم بعد یکم بازی کردن بیشتر افت می کنه:
محتوای مخفی: بنچمارک
البته داخل پرانتز بگم که شما این سوال رو باید اینجا مطرح کنی اصولا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Spaniuly; 04-09-2009 at 21:46.
آقا آخرای بازی سه تا ماشین آزاد میکنه . اول پورشه بعد آستون مارتین و بعد لامبورگینی.
که من لامبورگینی رو تو پارکینگ نگه داشتم ولی اون دوتای دیگه رو نه . حالا که بازی رو تموم کردم هرچی میگردم این دو تا ماشین و تو شهر پیدا نمیکنم. از کجای نقشه میشه گیرشون آورد؟
سلام gtaمن ارور مي ره شماره ارور اينه ws10 را ميده مشکل از چيه ممنون ميشم بگيد ....
سلام
درحال نصب بازی هستم...
می خوام سیو کامل ماموریت های بازی رو ( فکر کنم 60 درصد میشه ) بریزم، بعد همینجوری تو شهر بگردم و درصد بازی رو نزدیک به 100 برسوم.
خوبه یا نه ؟ ماموریت های بازی جذاب هستن ؟
اگه حوصله داری برو ماموریتها به نوبه خودشون جذابن یک جور دست گرمیه![]()
فقط سه تا نیست ... باز نمی شه بلکه تکه ...
تمامی ماشین های استیو ... اولین ماشین رومن ... ماشین میشل ... ماشین هایی در بعضی مأموریت ها ( حوصله ندارم بگم ... اما اگه خواستی بگو بهت بگم ) ... همگی تک هستند ...
شما در مسابقه ی بروس یا در ماشین های استیو ( کنار زمین گلف ) پورشه رو پیدا می کنید ...
اما آستون مارتین در ماشین های استیو است ... البته یه استون مارتین دیگه هم هست ... اگر در شهر وسط ، شما ماشین پلیس بدزدید و وارد موست وانتد بشید ... فکر کنم 8 یا 9 گروه ( در پایین ) یه گنگ تو پارکینگ هستن که رئیسشون آستون مارتین داره ( خودمم نفهمیدم ...) اگه خواستی بگو بیشتر راهنمایی کنم![]()
لطف میکنی.....بیشتر توضیح بدی....موست وانتد کجا هست...وارد موست وانتد بشید ... فکر کنم 8 یا 9 گروه ( در پایین ) یه گنگ تو پارکینگ هستن که رئیسشون آستون مارتین داره ( خودمم نفهمیدم ...) اگه خواستی بگو بیشتر راهنمایی کنم
فکر کنم اگه مأموریت ها رو بری بهتر باشه ... چون به نظر من اوج بازی مأموریت هاشه ...
تازه 60 تا 100 (که من دارم می رم ) ... هم به داستان مربوطه ... هم خیلی حال نمی ده ...
من دو ، سه تا از مأموریت هایی که فکر می کردم قشنگ بودم رو نوشتم ... :
1. دزدی از بانک
2. شرکت در مصاحبه شغلی
3.گروگان گیری
4.انتقام همسر ()
5.و...
اگر شما یک ماشین پلیس بدزید ... کنار خیابون باستید ... LB رو بزنین ( نمی دونم تو کامپیوتر چی می شه ) ...
وارد کامپیوتر پلیس می شه و بعد از اون بزنین VIEW MOST WANTED ... باید یه لیست 10 تایی بیاد که ده گروه موست وانتد در هر شهر رو نشون بده ... بعد هم که روی اونا کلیک کنید ... روی نقشه مشخص می شه ...
اینا برای 100 درصد لازمن ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)