تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 790 از 1185 اولاول ... 290690740780786787788789790791792793794800840890 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,891 به 7,900 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

اگه نباشه جاش خالی می مونه sharif.1.attar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

جناب شریف عطار , آیا بنده نوعی در ایران بصورت خانگی بر اساس آزمایش و خطا میتونم عطری بر اساس سلیقه خودم تولید کنم ؟
    اگر جواب مثبت هست اسباب و وسایل آنرا در اشل خانگی از کجا میتوانم تهیه کنم و هزینه های آن حدودا چقدر هست
    ممنون
    سلام

ممنون از سوال خوبت. از علاقه و سوالات عملی شما متشکّرم.

شما می توانید در ایران و بصورت خانگی عطری بر اساس سلیقه ی خود تولید کنید.
    ولی بر اساس آزمایش و خطا این امر ممکن نیست. می بایست با مطالعه ی عمیق در این زمینه دانش خود را افزایش دهید.

سپس با خرید مواد اوّلیّه
    (از خارج کشور و از سایت هایی مانند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در کشور تایلند به وسیله ی ویزا یا مستر کارت، بسته ی پستی نباید بیشتر از دو کیلو باشه و قیمت مواد زیر 100 دلار درج شده باشه وگرنه گمرک گیر میده و مجوّز بهداشت می خاد که اخذ این مجوز کار خیلی سختیه) و آزمایش این مواد بوسیله استشمام آن، با رایحه ی این مواد و خانواده های مختلف عطر آشنا شوید و به آموزش حس بویایی تان بپردازید.

سپس و بعد از شناخت مواد اوّلیّه ی اساسی (حدوداً 200 مادّه که لیست این مواد در کتاب ترجمه شده وجود دارد) و آزمایش تعدادی فرمول پایه ای عطر، می توانید به تولید عطر در مقیاس خانگی و بر اساس سلیقه ی خودتان بپردازید.

پس فعلاً کار بصورت عملی با مواد اوّلیّه به منظور به خاطرسپاری رایحه ی این مواد و آموزش شامّه؛
    سپس طرّاحی و تولید عطر در مقیاس خانگی.

از نظر لوازم مورد نیاز نیز باید بگم به وسایل پیچیده ای نیاز ندارید. لوازم اصلی مورد نیاز عبارتند از:
    1. ترازوی دیجیتال با مارک AND (ژاپنی) با دقّت 01. (بازار بزرگ، از داخل مسجد، دالان سمت راست)؛
    2. نوار مقوّایی غیرگلاسه که عطر رو بخودش بگیره و با قرار دادنش در عطر خیس بشه. (همونی که تستر عطر روغنی رو دست مردم می دن که می تونید از چاپخونه ها خریداری کنید)؛
    3. شیشه ی قهوه ای رنگ با درب های گازبند (ابتدای خیابان ناصرخسرو، به سمت جنوب، سمت راست، پاساژ، زیرزمین)؛
    سرنگ شیشه ای، (خیابان ناصر خسرو کوچه ی طبّی فروش ها داخل پاساژ)
    الکل طبّی (اتیل الکل) (خیابان ناصرخسرو کوچه ی شیمایی فروش ها)
    برچسب ضدّآب (بازار بزرگ، مسجد، ورودی سمت چپ).

قیمت:
    مواد اوّلیّه 300 الی 400 دلار؛
    ترازوی دیجیتال 300 هزار تومان؛
    یک کیلو نوار مقوّایی برش خورده (نیم الی یک سانتی متر عرض، 15 سانتی متر طول) 10 هزار تومان؛
    300 عدد شیشه ی قهوه ای رنگ 100 هزار تومان؛
    600 عدد درب گازبند 10 هزار تومان؛
    سرنگ شیشه ای آلمانی 10 هزار تومان؛
    دو لیتر الکل طبّی 10 هزار تومان؛
    یک بسته برچسب ضدّآب هزار تومان.

با این مقدار مواد می توانید حدوداً 30 عطر تمام شده درست کنید و از این مهمتر اینکه می توانید با عطرسازی کاملاً آشنا شوید.

شریف عطّار
    Last edited by sharif.1.attar; 28-02-2013 at 16:40.

2. 11 کاربر از sharif.1.attar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام .می خواستم بدونم ادکلنی یا ادکلنهایی که بوی ویفر میدهد و قبل از سال 1980 تولید شده باشد چیا می تونن باشند؟ دوم اینکه عطر یا ادکلن فیجی چه بویی می دهد؟ اسوم اینکه عطر فیجی مال کدوم شرکت است؟ چهارم اینکه عطر شیبر که در مشهد وجود دارد در واقع مال چه شرکتی هست و نام ادکلن آن چیست ؟ایا در تهران می شود این دو عطر را تهیه کرد یا نه؟ از آقای عطار خواهش می کنم در صورت امکان مرا راهنمایی کنند .ممنونم.
    Last edited by موساموسا; 29-11-2012 at 21:20.

4. این کاربر از موساموسا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام

ممنون از سوال خوبت. از علاقه و سوالات عملی شما متشکّرم.

شما می توانید در ایران و بصورت خانگی عطری بر اساس سلیقه ی خود تولید کنید.
    ولی بر اساس آزمایش و خطا این امر ممکن نیست. می بایست با مطالعه ی عمیق در این زمینه دانش خود را افزایش دهید.

سپس با خرید مواد اوّلیّه
    (از خارج کشور و از سایت هایی مانند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در کشور تایلند به وسیله ی ویزا یا مستر کارت، بسته ی پستی نباید بیشتر از دو کیلو باشه و قیمت مواد زیر 100 دلار درج شده باشه وگرنه گمرک گیر میده و مجوّز بهداشت می خاد که اخذ این مجوز کار خیلی سختیه) و آزمایش این مواد بوسیله استشمام آن، با رایحه ی این مواد و خانواده های مختلف عطر آشنا شوید و به آموزش حس بویایی تان بپردازید.

سپس و بعد از شناخت مواد اوّلیّه ی اساسی (حدوداً 200 مادّه که لیست این مواد در کتاب ترجمه شده وجود دارد) و آزمایش تعدادی فرمول پایه ای عطر، می توانید به تولید عطر در مقیاس خانگی و بر اساس سلیقه ی خودتان بپردازید.

پس فعلاً افزایش علم با مطالعه ی کتاب ترجمه شده و دیگر منابع اصلی این رشته به زبان انگلیسی (عضویّت در گروه اینترنتی:
    groups.yahoo.com/group/perfumemaking
    که متشکّل از عطّاران تجربی و تفنّنی و بعضاً حرفه ای است و به زبان انگلیسی اقدام به حل مشکل یکدیگر می نمایند را نیز پیشنهاد می کنم.)؛
    بعداً کار بصورت عملی با مواد اوّلیّه به منظور به خاطرسپاری رایحه ی این مواد و آموزش شامّه؛
    سپس طرّاحی و تولید عطر در مقیاس خانگی.

از نظر لوازم مورد نیاز نیز باید بگم به وسایل پیچیده ای نیاز ندارید. لوازم اصلی مورد نیاز عبارتند از:
    1. ترازوی دیجیتال با مارک AND (ژاپنی) با دقّت 01. (بازار بزرگ، از داخل مسجد، دالان سمت راست)؛
    2. نوار مقوّایی غیرگلاسه که عطر رو بخودش بگیره و با قرار دادنش در عطر خیس بشه. (همونی که تستر عطر روغنی رو دست مردم می دن که می تونید از چاپخونه ها خریداری کنید)؛
    3. شیشه ی قهوه ای رنگ با درب های گازبند (ابتدای خیابان ناصرخسرو، به سمت جنوب، سمت راست، پاساژ، زیرزمین)؛
    سرنگ شیشه ای، (خیابان ناصر خسرو کوچه ی طبّی فروش ها داخل پاساژ)
    الکل طبّی (اتیل الکل) (خیابان ناصرخسرو کوچه ی شیمایی فروش ها)
    برچسب ضدّآب (بازار بزرگ، مسجد، ورودی سمت چپ).

قیمت:
    مواد اوّلیّه 300 الی 400 دلار؛
    ترازوی دیجیتال 300 هزار تومان؛
    یک کیلو نوار مقوّایی برش خورده (نیم الی یک سانتی متر عرض، 15 سانتی متر طول) 10 هزار تومان؛
    300 عدد شیشه ی قهوه ای رنگ 100 هزار تومان؛
    600 عدد درب گازبند 10 هزار تومان؛
    سرنگ شیشه ای آلمانی 10 هزار تومان؛
    دو لیتر الکل طبّی 10 هزار تومان؛
    یک بسته برچسب ضدّآب هزار تومان.

با این مقدار مواد می توانید حدوداً 30 عطر تمام شده درست کنید و از این مهمتر اینکه می توانید با عطرسازی کاملاً آشنا شوید.

شریف عطّار
    بنده از شما ممنونم که وقت میگذارین و کامل راهنمایی میکنین
    راستش من به دلیل شغل پدرم براشون کادو زیاد میاوردن یکی از این موارد که خیلی تعدد داشت ادکلن بود , خب به طبع کوچکتر که بودم ور میرفتم و یه کم به درو دیوار میزدم نوجوان که شدم به خودم و جوان به بقیه D: از این رو به ادکلن علاقه مند شدم

بعد از مدتی از سرکنجکاوی رفتم سراغ این به اصلاح اسانس یا عطر های روغنی شاید بیشتر از 100 نوع از اونها رو تهیه کردم , کار به جایی رسیده بود که با یکی از وارد کننده ها میشستم و صحبت میکردم
    بعد از یه مدتی حوس کردم اینا رو باهم قاطی بکنم و ببینم چی در میاد و به اون رایحه ای که در رویاهام بود برسم ولی به جز یه سری رایحه های بیخود به چیزی نرسیدم
    خلاصه آخرش گذاشتمشون کنار و دوباره رفتم سمت ادکلن
    یه مدتی هم رفتم سرغ این اماراتی ها ولی باز برگشتم سمت برند دار ها
    چند وقتی هم هست دوستی پیدا کردم که واردکننده ادکلن هستند میرم و ادکلن های زیادی رو اونجا تست میکنم ولی تا کنون رایحه ای که دنبالش بودم رو پیدا نکردم

جالبه که میشه داخل خونه دست به تولید یک عطر با سلیقه خودمون بزنیم البته هزینش هم خب به نسبه خیلی بالا هست ولی خب اگر علاقه اش دیوانه کننده باشد ارزش پرداخت وجود خواهد داشت و مهمتر از همه اون علمش هست که مسلما کسی که عطش داره حتما به اون درجه نیز میرسه

ممنونم از توجهتون

6. 2 کاربر از pay_dollar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام .می خواستم بدونم ادکلنی یا ادکلنهایی که بوی ویفر میدهد و قبل از سال 1980 تولید شده باشد چیا می تونن باشند؟ دوم اینکه عطر یا ادکلن فیجی چه بویی می دهد؟ اسوم اینکه عطر فیجی مال کدوم شرکت است؟ چهارم اینکه عطر شیبر که در مشهد وجود دارد در واقع مال چه شرکتی هست و نام ادکلن آن چیست ؟ایا در تهران می شود این دو عطر را تهیه کرد یا نه؟ از آقای عطار خواهش می کنم در صورت امکان مرا راهنمایی کنند .ممنونم.
    1. احتمالاً منظور شما از بوی ویفر بوی شیرینی پزیه. اگه منظورتون اینه باید بگم این نوع عطرها رو عطرهای شرقی (Oriental) می نامند که اصلی ترین مادّه ی تشکیل دهنده ی این نوع عطرها، وانیلین (مادّه ی شیمیایی که رایحه ی وانیل دارد) به مقدار 10% کل هست. مهمترین نوت های دیگر این عطر، نوت های حیوانی از قبیل مشک زبّاد و جند بادستر، چوب (بالسانی به معنی کاجی) و رز هستند. این نوع عطرها، گرم، سنگین، مخصوص لباس های رسمی، آدم های مسن و روزهای زمستان می باشند.
    برخی از عطرهای قدیمی شرقی عبارتند از شالیمار، ’’موست دِ کارتیِر‘‘، آبسِشِن، ’’یوث دیو‘‘، اوپیوم، کوکو.

2. فیجی یک عطر گل-بو و سالیسیلات در ترکیب با نوت های چوب و مشک است که در کتاب اصول و شیوه های عطرسازی، به تفصیل در مورد رایحه ی این عطر توضیح داده شده است.

3. عطر فیجی متعلّق به خانه ی عطّاری لورچه و متولّد سال 1966 هست.

جواب سوال آخر رو هم نمی دونم.

برای کسب اطّلاعات بیشتر می­توانید کتاب ’’اصول و شیوه­های عطرسازی، جلد اوّل: عطّاری فاخر‘‘ نوشتة رابرت آر. کالکین را از لینک ذیل دانلود و مطالعه فرمایید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شریف عطّار
    Last edited by sharif.1.attar; 28-02-2013 at 16:42.

8. 2 کاربر از sharif.1.attar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بنده از شما ممنونم که وقت میگذارین و کامل راهنمایی میکنین
    راستش من به دلیل شغل پدرم براشون کادو زیاد میاوردن یکی از این موارد که خیلی تعدد داشت ادکلن بود , خب به طبع کوچکتر که بودم ور میرفتم و یه کم به درو دیوار میزدم نوجوان که شدم به خودم و جوان به بقیه D: از این رو به ادکلن علاقه مند شدم

بعد از مدتی از سرکنجکاوی رفتم سراغ این به اصلاح اسانس یا عطر های روغنی شاید بیشتر از 100 نوع از اونها رو تهیه کردم , کار به جایی رسیده بود که با یکی از وارد کننده ها میشستم و صحبت میکردم
    بعد از یه مدتی حوس کردم اینا رو باهم قاطی بکنم و ببینم چی در میاد و به اون رایحه ای که در رویاهام بود برسم ولی به جز یه سری رایحه های بیخود به چیزی نرسیدم
    خلاصه آخرش گذاشتمشون کنار و دوباره رفتم سمت ادکلن
    یه مدتی هم رفتم سرغ این اماراتی ها ولی باز برگشتم سمت برند دار ها
    چند وقتی هم هست دوستی پیدا کردم که واردکننده ادکلن هستند میرم و ادکلن های زیادی رو اونجا تست میکنم ولی تا کنون رایحه ای که دنبالش بودم رو پیدا نکردم

جالبه که میشه داخل خونه دست به تولید یک عطر با سلیقه خودمون بزنیم البته هزینش هم خب به نسبه خیلی بالا هست ولی خب اگر علاقه اش دیوانه کننده باشد ارزش پرداخت وجود خواهد داشت و مهمتر از همه اون علمش هست که مسلما کسی که عطش داره حتما به اون درجه نیز میرسه

ممنونم از توجهتون
    درست می فرمایید. عشق و علاقه مهمترین انگیزه در این راهه. برای پیدایش انگیزه پیشنهاد می کنم فیلم "عطر، داستان یک قاتل" (Perfume the story of a murdurer) رو ببینید.

شریف عطّار

10. 3 کاربر از sharif.1.attar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه tehran corner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    The War Zone

پيش فرض

دوستان میشه یک سری ادکلن گرم با رایحه گلهای شرقی و البته مردانه معرفی کنید؟
    سی کی وان شاک
    آزارو الکسیر
    یاتاقان کارون
    دانهیل قهوه‌ای

12. 4 کاربر از tehran corner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

بعد نود و بوقی باز من چند تا ادکلن تست کردم.(امان از جنس خوب و رفیق خخخخخخخخخخخ )

Azzaro Now Men

بوی خنک -- جالبه نت خیار اصلا توش نیست ولی به محض اینکه بوش کردم حس کردم یه ماسک خیار رو صورتمه.چنان حس نشاطی برام داشت که انگار یه حوله نمناک رو صورتمه .جالب بود.خوشم اومد ولی خب بدرد الان نمیخوره.

Avant Garde Lanvin

این ادکلن دقیقا منو یه عطر گرمی میندازه به اسم کالکشن .بوی شیرین و گرم.حس شکلات میده .یه توتون پیپ بود که یکم شبیه این بود به اسم هاف اند هاف

پخش بو و موندگاریش عالیه .یه ادکلنی هست که حس خوبی میده .ولی خب خیلی سنگینه .

Attimo Pour Homme

خیلی بوش آشنا بود .ادکلن خنکیه.بوی هل هم توش حس میکنم .
    ولی پخش بوی جالب و موندگاری خوبی نداشت.اصلا به این قیمت نمیارزه .ولی شاید بشه گفت رقیب خوبی برای آکوآ جیو هست تو ادکلن های ملایم .

14. 11 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hadinba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بعد نود و بوقی باز من چند تا ادکلن تست کردم.(امان از جنس خوب و رفیق خخخخخخخخخخخ )

Azzaro Now Men

بوی خنک -- جالبه نت خیار اصلا توش نیست ولی به محض اینکه بوش کردم حس کردم یه ماسک خیار رو صورتمه.چنان حس نشاطی برام داشت که انگار یه حوله نمناک رو صورتمه .جالب بود.خوشم اومد ولی خب بدرد الان نمیخوره.

Avant Garde Lanvin

این ادکلن دقیقا منو یه عطر گرمی میندازه به اسم کالکشن .بوی شیرین و گرم.حس شکلات میده .یه توتون پیپ بود که یکم شبیه این بود به اسم هاف اند هاف

پخش بو و موندگاریش عالیه .یه ادکلنی هست که حس خوبی میده .ولی خب خیلی سنگینه .

Attimo Pour Homme

خیلی بوش آشنا بود .ادکلن خنکیه.بوی هل هم توش حس میکنم .
    ولی پخش بوی جالب و موندگاری خوبی نداشت.اصلا به این قیمت نمیارزه .ولی شاید بشه گفت رقیب خوبی برای آکوآ جیو هست تو ادکلن های ملایم .

علی فقط قیمتاشونم می نوشتی خوب بود. دوستان هر کی ادکلنی چیزی تست میکنه ، قیمتو هم لطف کنه که حساب دستمون باشه .

16. این کاربر از hadinba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

گرون میداد این . آزارو 100 تومن

لانوین 50 میل 90 تومن

سالواتور فراگرامو هم 100 میل 140 تومن

18. 4 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه tehran corner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    The War Zone

پيش فرض

۵ شنبه و جمعه به بو کردن چند ادکلن گذشت؛ جای شما خالی : دی

آرمانی کد اسپرت؛ جیو؛ سری کامل از الهوم‌های ایو سن لوقن؛ آزارو کروم سامر

کد اسپرت بوی نعنا می‌دهد؛ ولی خیلی مجلل و فاخر
    اصلن نباید فکر کنید وقتی می‌گویم بوی نعنا می‌دهد
    فکرتان نرود سمت آدامس‌هایی که بوی نعنا می‌دهد
    من خیلی خوشم اومد؛ اگر از بوی شامپو هد اند شولدرز نعنایی خوشتان می‌آید
    کد اسپرت فراموش نکنید؛ انفجار نعنا است

جیو ادکلن مدیترانه‌ای آرمانی
    بی‌نیاز از تعریف
    اگر اهل ادکلن‌های آکواتیک و آروماتیک
    که بوی آب بدهند هستید
    پیشنهادی هست که نمی‌توانید رد کنید

لانویی دلوم؛ لیبر؛ ال هوم
    ادکلن‌های مشهور ایو سن لوقن هستند

لانویی ادکلن متضادی است؛ با بوی خنک شروع می‌شود
    بعد ملایم می‌شود بعد گرم؛ بوهای عجیب و غریبی می‌دهد
    الکی نیست که از بلو د شانل هم ریتش بییشتر است

لیبر خنک لانویی دلوم است
    از اون تضادهای درش خبری نیست
    به درد بهار و تابستان می‌خورد

ال هوم که بوی شیرینی دارد
    ولی زننده نیست؛ تاریک نیست
    برعکس لانویی دلوم

کروم سامر ادکلنی است بین کروم معروف و کروم اسپرت
    بین این در رفت و آمد است
    من به شخص از خانواده کروم
    از کروم اسپرت خیلی خوشم می‌آید
    کروم سامر ملایم شده کروم آزارو است
    اگر کروم باز هستید ازدستش ندهید

20. 6 کاربر از tehran corner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •