دوستان کسی نمیدونه دفترچه ی دانستنیهای سربازی (مخصوص نیرو انتظامی) رو از کجا میشه تهیه کرد ؟
تو اینترنت برا دانلود که گیر نیووردم . انقلاب گیر میاد بخرم ؟
دوستان کسی نمیدونه دفترچه ی دانستنیهای سربازی (مخصوص نیرو انتظامی) رو از کجا میشه تهیه کرد ؟
تو اینترنت برا دانلود که گیر نیووردم . انقلاب گیر میاد بخرم ؟
نه بابا اون چیه که فروشی باشه.
برو از یه سرباز بگیر و به سربازه بگو بره نیرو انسانی یکی دیگه بگیره.
---------- Post added at 01:22 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------
داداش داری بهت کفالت نمیدن.
ببخشید اگر کسی وسط خدمت سربازی قبول شه ایا دفعه بعد که بر می گرده مرخصی هایی که قبلا گرفته هم حساب میشه و یا نه
کسی هست که قبلا رفته باشه و برگشته باشه
Last edited by asemuna; 03-04-2012 at 17:56.
سلام
کسی که دوره آموزشی رو تموم کنه و بدلیل قبولی در آزمون فوق لیسانس از خدمت ترخیص بشه، آیا بعد از تحصیل مجدد باید آموزشی رو بگذرونه؟!!! یا اینکه ادامه باقیمانده خدمت رو باید انجام بده؟
ممنون میشم جواب بدین
بله حدود 20روز باز باید آموزشی رو بگذرونه
سلام دوستان. یه سوال داشتم که جواب دقیقش خیلی خیلی برام مهم هست و خیلی هم عجله دارم
اگر حق انتخاب داشته باشید توی تهران شهر خودتون خدمت کنید بین ارتش و نیروی انتظامی کدوم رو انتخاب میکنید؟
میشه دقیقا شرایط خدمت توی هرکدوم رو برام بگید؟ هم اموزشی و هم بعدش...
مثلا توی دوران اموزشی توی هر کدوم چه شرایطی داری و 16 ماه بعد اموزشی رو توی هر کدوم چجوری باید خدمتت رو بگذرونی؟
چیز هائی مثل پست دادن ها و مرخصی ها و مسئولیت ها و ......
فرض کنید که یه اشنای خیلی خیلی خوب هم توی نیروی انتظامی دارید...
حالا کدوم رو انتخاب میکنید؟
مدرک تحصیلی من دیپلم ردی هست
لطفا همه ی دوستانی که نظری دارن بگن که من مقایسه کنم.
بچه ها جوابش خیلی خیلی برام مهم هست و اصلا وقت ندارم
ممنون از همگی
بستگی داره که پارتیت توی نیروی انتظامی برات چیکار حاضره بکنه. حاضره ببره توی دفترش بهت کار دفتری بده؟ یا نه از اوناس که قول میدن و بعد که می افتادی مرزبانی سیستان و بلوچستان ، هر روز که بهش زنگ میزنی ، بهت بگه دیگه شده دیگه! کاری از من ساخته نیست!
در حالت عادی ارتش خیلی بهتر از نیروی انتظامیه.ضمنا تجربه در زندگی به من ثابت کرده : روی حرف هییییییییییچکس حساب نکن. مردم اصلا به فکر بقیه نیستند. روی حرف کسی سرنوشتت رو عوض نکن. همه اینجا از این پارتی های به قول خودشون همه کاره داشتیم که بدردمون نخوردن. کسی اگر هم واقعا کاره ای باشه ، حاضر نیست اعتبارش رو بذاره برای من و تو سرباز یکه یالقوز. و به دیگران و زیر دستاش رو بندازه.بابای من برای من کاری نمیکنه چه برسه به غریبه!
Last edited by S126; 03-04-2012 at 19:44.
داداش اگه از من میپرسی نرو نیرو انتظامی ارتش خیلی بهتره ولی باز شرایط هر کس فرق میکنه.
بخدا من نمیتونم شما رو راهنمایی کنم ولی میگم که شما قراره تو نیروی انتظامی اذیت بشید در این شک نکن از طرفی ادم بعضی چیزهارو میبینه که تا مدتها اذیتت میشه.
ولی یه چیزی هم هست که شما تو سختی ها میتونی چیزهایی بدست بیاری که برات خوبه مثلا من چندتا رفیق خدمت دارم که هر کدوم میفهمن مشکلی برم پیش اومده بهم کمک مشتی میکنن.
تصمیم با خودت موفق باشی و سر بلند.
Last edited by hts1369; 03-04-2012 at 21:45.
خدمت توی ارتش سختی های خودش رو هم داره ، ولی هرچی باشه شرف داره به نیرو افتضاحی
بازم بستگی به شانس خودت داره
به نظر من قید آشنات رو بزن برو ارتش ، اگه شانست خوب باشه و یکی از ارگان های خوب ارتش بیفتی می ارزه به رو ننداختن به آشنا
سلام. در حال حاضر 18 اسفند میشم 3 ماه خدمت و تو پادگان رجبی پور ( فرماندهی کل نیروی زمینی سپاه )، بالاتر از سه راه تختی خدمت میکنم. پادگان خیلی گیری هست و قسمتی هم که بنده افتادم ( خدمات ) واقعا سخته. چند تا حوزه مقاومت بسیج تو منطقه خودمون هست ( ما منطقه 7 هستیم، اما منطقه 8 حوزه زیاد داره و کلا نزدیکمونه ). سوالم اینه که کسی از این ناحیه ها خبر داره که کلا چجوریه؟ پست هاش برای معاف از رزم ها چجوریه؟ آیا روز برگه یا شیفتیه. چون دنبالشم برای انتقالی، خیلی نیاز دارم تا یکی بهم جواب بده
با تشکر
هم اکنون 30 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 30 مهمان)