تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 790 از 1024 اولاول ... 290690740780786787788789790791792793794800840890 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,891 به 7,900 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

نقل قول:
    نوشته شده توسط BioHazard [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خوب راستش رو بخوای سوال آسونیه !!!!!!!

قبول دارم آسونه فقط منم میگم نسبت به سالای بیش عوض شده .ولی کسی که فقط کتابو خونده و فکر میکنه امتحان در سطح سوالای کتابه چنین جوابی سر امتحان به ذهنش نمیرسه.کلا چند تا درس نوع سوالاش تغییر کرده بود
    باور کنید من می خواستم سر جلسه بنویسم، اشباع می شه و از این حرفا ولی به خودم گفتم، منطقی باش، این حرفا تو کتاب نیست، و برای همین ننوشتم که شاید نمره ازم کم بشه. ضمنا برای شما که برای کنکور می خونید، آسونه. حسابان هم به نظرم خوب بود، ولی سبک سوالاتش تغییر کرده بود. کلا امیدوارم کنکور سال دیگه اینطور نباشه.

2. این کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه panizir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان این هم لینک دریافت نتایج سومین آزمون جامع سنجش(البته هنوز کارنامه ها رو نذاشتن!)...احتمالا تا شب(یا نهایتا صبح) فعال بشه...

(اون بالاش نوشته که مرحله ششم ولی توجه نکنید مال مرحله آخرشه.)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پ.ن:فقط جهت اطلاع رسانی گفتم.
    من رفتم. كارنامه قبليم بود.

سلام ممکنه لطف کنید بگید سوال 216 شیمی سنجش درست هست یا نه ؟
    فك كنم درسته. چون به ازاء 2مول HCl ، يك مول آهن استفاده ميشه. پس بايد مول آهنو در 2 ضرب كنيم.كه اضافي ميشه

4. این کاربر از panizir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه panizir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

توی سنجش :
    سوال 151 هم گزینه رو غلط گفته !
    نه همون 3 تا ميشه اما تو راه حل باقيمانده تقسيم 10 به 4 نوشته 3 اشتباهي.

6. این کاربر از panizir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

امروز من سوالای خارج کشور ریاضی 86 رو از دفترچه ای که کانون داده بود زدم بد با گاج مقایسش کردم
    چندتا از سوالا جواب های صحیح فرق میکرد مثل 131 و206و210 حالا نمیدونم کدوم درسته؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه dehtoday's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    انقلاب سوم

پيش فرض

سلام ! اون لينكي كه دوست عزيزم مسعود گذاشتن ( كارنامه جامع 3 سنجش ) مربوط به كارنامه نهايي است همون كه 1 هفته بعد مياد !كارنامه اوليه ( همون كه فقط درصدا رو بهت ميده ) لينكش اينه :

کد:
    Last edited by dehtoday; 13-06-2010 at 22:34.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام ! من چند تا پست قبل درخواست سوالات کنکور سراسری 85 تا 89 داخل کشور رو داده بودم که این لینک رو جواب دادین:

http://gozine2.ir/modules.php?name=Topics&topic=27
    و از این بابت ممنونم ، ولی سوالاتش بهم ریختس ، مثلا اول سوال ریاضی رو داده بعد فیزیک و شیمی ، بعد زبان انگلیسی و ...... ( سوالات ریاضی رو از سوال 1 شروع کرده ) میخواستم ببینم مال شما هم اینطوریه ؟ لینک دیگه ای سراغ ندارین ؟ ممنون میشم جواب بدین چون خیلی لاز دارم

---------- Post added at 12:46 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------

البته منظورم از 89 همون 88 بودا !

---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:46 AM ----------

اینم پاسخ برگ خام برای آزمونای جامع تو خونه ای ، گفتم شاید بعضیا نداشته باشن گذاشتم :

کد:

---------- Post added at 12:54 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------

10. 4 کاربر از Barcelona09 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان کسی سوالات این اخرین امتحان تستی قلم چی رو نداره برایم اپلود کنه؟
    کسی نبود؟ این چندمین باره که درخواستام بی جواب می مونه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بچه ها من گول تبلیغات رو خوردم و سی دی مهندسی معکوس رو خریدم ، ولی همش شر و پره ، شما به هیچ وجه گول این چیزا رو نخوریدها ، من خودم جزوه های مسخرشون رو اگه خواستین براتون آپلود میکنم ، واقعا حیف که 12000 دادم برای این ، حییف !!!!!!

13. 2 کاربر از Barcelona09 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه BossX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اوین!

پيش فرض

بچه ها من گول تبلیغات رو خوردم و سی دی مهندسی معکوس رو خریدم ، ولی همش شر و پره ، شما به هیچ وجه گول این چیزا رو نخوریدها ، من خودم جزوه های مسخرشون رو اگه خواستین براتون آپلود میکنم ، واقعا حیف که 12000 دادم برای این ، حییف !!!!!!
    چه جوریه؟ یه کم توضیح میدی؟

----------------------------

دوستان سوالات خارج از کشور تجربی رو غیر از کانون کجا میشه گیر اورد؟
    کانون ایتقدر بد نوشته که آدم نمیتونه بخونه!
    گزینه دو نذاشتتش؟ مرور آخریا دارن؟

------------------------------
    قبول دارم آسونه فقط منم میگم نسبت به سالای بیش عوض شده .ولی کسی که فقط کتابو خونده و فکر میکنه امتحان در سطح سوالای کتابه چنین جوابی سر امتحان به ذهنش نمیرسه.کلا چند تا درس نوع سوالاش تغییر کرده بود
    بله عزیزم ... حق با شمماست
    باید قبول کنیم در آزمون هایی که ایران برگزار میکنه از خارج از کتاب هم سوال هست
    همین کنکور رو ببین
    خداییش یکی از کتاب فقط خونده باشه ریاضی رو چند میتونه بزنه؟
    اون روز (جمعه) مهندس مهربان رو اورده بودن تلویزیون . 4-5 تا سوال گفت عینا از کتاب بود که هر کدومش رو از یه سال گفت
    اون مشاوره هم تعجب کرده بود و کلی ذوق کرد
    در صورتی که اگر واقعا سوالا در سطح کتاب باشه دیگر ، این نکته گفتن نداره که کدوم سوال از کجای کتاب اومده
    اگر واقعا در سطح کتاب باشه صحبت های مهربان جای تعجب نداره در صورتی که دیدیم چقدر کارشناس برنامه شاد شده بود!!

البته ببین من نمیگم خارج از کتاب میاد ولی خیلی بالاتر از کتاب میاد مثلا هیچ وقت در فیزیک جدید در پیش نمیاد از پراش بپرسه چون نیومده ولی میاد از فوتوالکتریک یه سوال سخت میپرسه !
    اگه بخوام یه مثال بزنم کتاب درسی به شما میگه 2x3 چند میشه ولی شما تو کنکور باید 223x312 رو حساب کنی!!
    اینها نظرات من بود

15. این کاربر از BossX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه azimzade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد-تهران

پيش فرض

بله عزیزم ... حق با شمماست
    باید قبول کنیم در آزمون هایی که ایران برگزار میکنه از خارج از کتاب هم سوال هست
    برای کنکور آره ولی یه عمره نهایی همش عینا از کتاب بوده چی میشد امسالم همون روال پارسال میبود.مثلا یه سوال دیگه بود که از بخشی در اورده بودن که تو کتاب شیمی های قدیم بوده ولی امسال حذف شده از کتاب.انگار کتاب طراح قدیمی بوده.خدارو شکر معلممون اونو تو جزوه مون گفته بود
    بیخیال دیگه کشش ندیم تموم شد رفت و دیگه کاریش نمیشه کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •