من هم یه همچین مشکلی دارم؟؟
من هم یه همچین مشکلی دارم؟؟
Last edited by Perpetual; 07-06-2010 at 05:52.
اون پایینیه که 52 هست اولش اشتباه لپی بود گمان کردم 59 رو 52 فهمیدم.
Last edited by origami; 07-06-2010 at 06:00.
بله
vpi=0
vci=59 هست
اینا رو isp به من داد.
password=username=شماره تلفن همراه کد شهرستان بدون صفر اولش
مودم شما اصلا به خط وصل نیست چجوری می خواهید کانکت بشه؟ شاید هم خطتون هنوز رانژه نشده
از صفحه تنظیمات یوزر و پسور هم عکس بنداز.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مگه وقتی که چراغ adsl مودم روشن بشه معنیش اینه که خط رانژه شده؟؟
حالا چراغ internet مورم خاموشه و من نگفتم که وصل شدم .
صفحه تنظیمات که فقط یه یوزر و یه پسورد دیگه اگه صفحه خاصی مد نظرتونه بیشتر توضیح بدید و نام منو هاشو بگید تا عکس بگیرم.
ممنونم از توجهتون
Last edited by origami; 07-06-2010 at 08:48.
وقتی خط رانژه میشه نباید چراغ مودم یه علامتی بده ؟!
کابل اصلی که میاد تو ساختمونو پیدا کردم و مودمو بهش وصل کردم ولی بازم اتفاقی نیوفتاد!
Last edited by nihilnigritude; 08-06-2010 at 13:05.
سلام
من هنوز نتونستم با وایرلس کانکت شم ! به شاتل هم زنگ زدم ، میگه مودمت مشکلی نداره ، لپ تاپت یه تنظیماتی داره که دیتکت نمیکنه مودم رو (یه همچین چیزایی ..)
من چیکار باید بکنم آخه ؟! چراغ وایرلس لپ تاپ و مودم روشنه ... ولی اصلا پیدا نمیکنه مودمو ... وایرلس برنامه خاصی داره که باید نصب شه؟!
یه چیز دیگه ... روز اولی که لپ تاپ رو خریدم تو مغازه آقاهه وقتی روشنش کرد آیکون وایرلس این پایین اومد ولی از فرداش تو خونه خودمون این آیکون نمیومد ...
خواهشا اگه کسی چیزی میدونه بگه لطفا
سلام دوستان
من هم مث origami این مشکلو دارم:
چراغ adsl مودمم روشن شده و اونو کانفیگ کردم.
ولی حالا چراغ اینترنتش روشن نمی شه!!
مودمم TP-LINK مدل TD-W 8901 G هست .
با کابل lan به مودم وصلم و dhcp رو enaled کردم و سیستمم هم ip گرفته (تو قسمت tcp/ip همه اتوماتیکن)ولی نمی دونم چرا چراغ مودم روشن نمیشه.
وهمچنین داخل منوی تنظیماتی maintenance>Diagnosticsهم اینطوره:
>> Testing Ethernet LAN connection ... PASS>> Testing ADSL Synchronization . PASS>> Testing ATM OAM segment ping ... FAIL>> Testing ATM OAM end to end ping ... PASS>> Testing ATM OAM F4 segment ping ... FAIL>> Testing ATM OAM F4 end to end ping ... FAIL>> Ping Primary Domain Name Server . SKIPPED>> Ping... FAILکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موقعی که مودمو روشن کنی ، بعد از چند ثانیه باید چراغ adsl چشمک زن بشه نه همون اول!
شما زنگ بزن تهران ، حداقل کاری که میتونن انجام بدن اینه که پورت رو ریست کنند (اگه پورتی برای خط شما وجود داشته باشه)
line state شما down هست که نشون میده خط شما رانژه نیست
ولی در هر صورت همین الان هم تنظیمات شما اشتباهه ، لطف کنید مودمو ریست کنید ، دوباره تنظیم کنید
یا از بخش advanced setup اون 0/52 رو remove کنید
چون الان دو بار تنظیم کردید و موقعی که مودم روشن بشه ممکنه با همون پایینی کانکت بشه
پارس آنلاین هستی؟
شما هم از همون صفحه یه عکس بذار
Last edited by Mahdi.p30; 07-06-2010 at 22:38.
حتما باید a6l3i مثل جریان اسپلیتر که طرف فرقش رو با میکروفیلتر نمی دونست باید یک دوشاخه ضد برق هم بشکافه تا بعضی ها فرقش رو با دوشاخه معمولی بفهمند. اگر مودم رو سر کابل اصلی وصل کردی و ارتباط کابل اصلی رو با سیمکشی خونه قطع کردی و مودم شما بعد از 1 دقیقه چراغ لینکش روشن نشد یعنی خطت شما رانژه نشده. می تونی زنگ بزنی امور مشترکین مرکز و از رانژه شدن خطتون هم مطمئن بشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)