اگه بود چی؟!
محتوای مخفی: !!!
اگه بود چی؟!
محتوای مخفی: !!!
دوستان يه سوال
من الان تو اين خونه اي كه هستيم اينترنت مخابرات دارم الان من يه ماه ديگه قراره خونه رو عوض كنم.ميخوام ببينم ميشه اينترنت اينجارو منتقل كرد به اون خونه ي جديد؟
درضمن اون خونه اي كه ميخوام برم الان مستاجر هست كه اونجا هم خط تلفنش اينترنت مخابرات داره الان من نميدونم چيكار بايد بكنم كه اينترنتي كه اينجا دارم منتقل بشه به اون مكان جديد
اگه ممكنه يكي راهنماييم كنه كه چيكار بايد بكنم
ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk
اگه سرویستون اینجا ماهانه هست 2 راه داری 1- یا از جایی که میرید مخابرات رو تخلیه کنید و اینترنت محل جدید رو هم با هماهنگی مستاجر قبلی تمدید کنید 2- یا اینکه بی سر و صدا مخابرات رو دور بزنی ... !
اگر سرویسی که الان دارید سالیانه هست و هنوز تمام نشده باز هم دو راه داری 1- یا باید از طریق مراجعه حضوری به مخابرات منتقلش کنید . 2- یا اینکه دوباره بی سر و صدا مخابرات رو دور بزنی عزیز دور!
روش دور زدن در اینجا گفته نمیشه در صورتی که مشکلتون به طور مسالمت آمیز با مخابرات حل نشد یعنی مثلا" منتقل نکردند و اذیت و... ، پیغام خصوصی بدید عرض میکنم خدمتتون.
موفق باشید![]()
Last edited by hadi.EST; 24-10-2014 at 14:57.
داشتم سکته میزدم،،،گفتم مخابرات از این لوتی بازیا در نمیاره....![]()
ماله من ماهيانه هست و مشكلي نيست فقط مساله اينجاست كه مستاجر قبلي رفته و من بهش دسترسي ندارم .الان من بايد چيكار كنم؟چون اگه برم مخابرات بگم واسه اون خط به من اينترنت بدين خب ميگن خط اونجا خودش اينترنت داره .
مشكل من فقط نداشتن user و pass هستش
Sent from my iPhone using Tapatalk
خط تلفن معمولا" به نام صاحبخانه هست وقتی رفتید مودم رو وصل کنید بعد از از همون خط به 2020 زنگ بزنید درخواست تغییر پسورد کنید یوزرنیم هم که شماره خط هست.دیگه لازم نیست توضیح بدید که مستاجرید و...![]()
این مخابراتم شور شو در آورده چرا شبا از حجم کم میکنه ؟؟؟
تنظیم کنید که بریج وصل شه و بعد دانلود اینترنت قطع بشه. مشکل کسری حجم حل میشه
نمیدونم متوجه شدید یا نه جدیدا سایت netbill مخابرات داره عوضی بازی در میاره مطمئنم این کارشون از روی عمد هست تا حجم زودتر تموم شه
الان من داشتم چند تا آهنگ بصورت دمو آنلاین گوش میکردم (حداکثر حجم که میشه واسه این آهنگا در نظر گرفت جمعا 15 مگابایت هست ) و من هی داشتم تو سایت netbill چک میکردم ببینم چقدر حجم کم میکنه در عرض 10 دقیقه که داشتم سایت رو رفرش میکردم دیدم اصلا از حجمم کم نمیکنه ( یعنی 10 باری که رفرش کردم حجمم ثابت بود تغییری نمیکرد ) بعد یه چند دقیقه که دوباره رفرش کردم دیدم 230 مگابایت از حجمم کم کرده اونم واسه چند تا آهنگ با حجم خیی پایین حالا آهنگا دمو بودن ( 30 ثانیه )
پسورد ADSL و WIFI رو هم عوض کرده بودم یعنی غیر من کسی وصل نیست
تو 10 دقیقه چطور ممکنه 230 مگ مصرف بشه ؟
الان موندم چیکار کنم با این اوضاع ؟
نت بیل احتمالا مشکل داره چون من الان وصلم ولی آفلاین نشون میده
جالبتر این که تو قسمت سوابق اتصال از دیروز تا حالا واسه تمامی اتصالها یه مک آدرس دیگه ثبت کرده!
تو این دو روز هم بیشتر از 10 بار تو قسمت علت دیسکانکت نوشته admin-kill یا admin-reset
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)