تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 790 از 905 اولاول ... 290690740780786787788789790791792793794800840890 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,891 به 7,900 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

پروفشنال qwertym's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    اگر از شیلنگ باشه قابل تعمیره و بهتر از قطعات بنجل نمایندگی هم میشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    هیدرولیک کارها درستش میکنند . ساید دیگه هرگز خراب نشه
    بگین شیلنگ امریکائی یا المانی یا کره ای اصل استفاده کنه . روش نوشته ساخت کجاست . اگر بوی کفش چینی میده پس بنجله . نباید بو بده
    اگر هم از اورینگ سیلنگ باشه راحت تعمیر میشه
    سلام جناب آسمانی عزیز

این عکس محلی که منظورمه

2. این کاربر از qwertym بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام جناب آسمانی عزیز
    این عکس محلی که منظورمه
    سلام
    در عکس مشخص نیست چی نشتی داره اما به هر حال یا شیلنگه یا لوله فلزی یا محل نصب شیلنگ یا لوله به یک قطعه ی دیگه
    قطعه ی ای نشتی داره باید باز بشه

پروفشنال hummer_1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

فکر کنم امروز میخواستی بری یه تحقیقی کنی از راهنمایی. نتیجشو اینجا هم بگو استفاده کنیم.

نمیدونم تو برنامه نود دیده بودی یا نه. یه آقای رشتی توی ورزشگاه ازش مصاحبه کردن که گفته "مملکت من ب.. تو ب..یه"
    وضعیت مملکت خیلی درام تر از این حرفهاس که با شکایت به حقت برسی. مثل تیر در تاریکیه. البته به قیمت شلیک کردن یک تیر. که حالا این تیره چقدر هزینه داره خدا میدونه.

بهر حال طبق تعهداتشون موتور رو براتون تعمیر میکنن و قراردادی هم نکردن که افت قیمت به شما بدن. تعویض موتور هم یک نوع تعمیر حساب میشه، فقط در ابعاد بزرگتر. هیچ استثنایی نمیشه بین این تعمیر و دیگر تعمیرها قائل شد. همه تعمیرها در سابقه گارانتی ثبت میشه.

در مورد مدت زمان تحویل اطلاعاتی ندارم. ولی غیر منطقی نیست. یه هر حال یه زمانی صرف میشه اما 25 روز خیلی زیاده. حداکثر یک هفته برای ارسال موتور از کمپانی بایست کافی باشه.
    در هر صورت فکر نکنم زورت به اینها برسه. اینها همونا هستن که سر حدود 10 میلیون نفر رو کلاه گذاشتن و بهشون ماشین گرونتر فروختن.

شما هم زیاد سخت نگیر. خودمون خواستیم و خودمون هم مستحق این رذالت هستیم.
    یک تومن دو تومن ارزش اینو نداره خودتو زیاد ناراحت کنی.
    به امید مهندسان ایرانی ماشینت درست میشه و واست یه 4-5 سالی کار میکنه و دیگه این افت قیمته قابل محسوس نمیشه.

اگه اون داستان شماره موتور جدی باشه، شاید بتونی یه کارایی بکنی.
    با سلام خدمت دوستان عزیز
    بله پیگیری کردم و اون شماره که من روی لبه سرسیلندر دیدم شماره موتور نبود و مربوط به سریال بندی قطعات بود و برای همه 206 هایی که اونجا دیدم الگوی متفاوتی داشت و حتی برای بعضی هاشون اصلا درج نشده بود (206 صندوق دار) شماره اصلی موتور سمت راست پایین موتور هست و باید چراغ قوه بندازی تا معلوم بشه.

در مورد هزینه خواب خودرو هم عارضم که بعد از انجام خدمات گارانتی و دریافت فاکتور انجام خدمات باید با شماره 096440 تماس بگیری و تشکیل پرونده بدی که داستان های خودش رو داره وتا اونجا که بتونن سعی میکنن هزینه ندن ( اینو خود کارمند فنی نمایندگی مرکزی گفت) البته کار من به اونجاها نرسید و امروز تماس گرفتن که ماشین آمادس و فردا باید برم تحویل بگیرم SMS هم اومد برام که ماشین آمادس. دیگه به خاطر 7 روز ارزش نداره بخوام برم دنبال هرینه خواب و درگیری های مربوط به اون.

درمورد ثبت شدن تعویض موتور در سابقه کارت گارانتی هم آب پاکی رو ریختن رو دستم رییس قسمت گارانتی نمایندگی مرکزی گفت که اگر آشنا درست حسابی تو ایران خودرو داشته باشی تعویض موتور که هیچ خود ماشین رو هم برات عوض میکنن و هیچ جایی هم ثبت نمیشه ولی اگر آشنا نداری هیچ راه دیگه ای نداره و به خاطر حساب و کتاب های خود ایرانخودرو کوچکترین خدمات گارانتی هم در سابقه خودرو ثبت میشه.

حالا فردا بریم ببینیم چیکار کردن خداکنه مشکل کامل برطرف و موتور رو کامل عوض کرده باشن. ایشالله که موقع تعویض به قسمت های دیگه ماشین گند نزده باشن.

5. این کاربر از hummer_1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام خوبید دوستان؟
    پراید مدل 91 با کارکرد 86000 هست..دیروز باران امد و یکمی که ترمز رو میگرفتم و یک مقدار سرعت داشتم، احساس میکردم چرخ ها سریع قفل میکنه و کنترل ماشین میخواد خارج بشه
    هفته پیش تعویض روغنی بودم و بدون که چیزی بگم گفت لنت های جلو و عقب رو باید تعویض کنی...
    ایا به خاطر لنت ها هست؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

سلام خوبید دوستان؟
    پراید مدل 91 با کارکرد 86000 هست..دیروز باران امد و یکمی که ترمز رو میگرفتم و یک مقدار سرعت داشتم، احساس میکردم چرخ ها سریع قفل میکنه و کنترل ماشین میخواد خارج بشه
    هفته پیش تعویض روغنی بودم و بدون که چیزی بگم گفت لنت های جلو و عقب رو باید تعویض کنی...
    ایا به خاطر لنت ها هست؟
    موقع بارندگی لغزندگی زیاد میشه و سر خوردن رو داره. اینکه ترمز زود میگیره اشکال از لنت نیست. و مشکلی نداره.
    ماشین شما ABS نیست؟
    اگه نیست که خوب امنحرف شدن رو داره در هنگام سر خوردن. ولی اگه ABS هست نبایست از کنترل خارج بشه.
    اینکه راننده ها احساس میکنن ترمزضعیفه و زود سر میخوره به خاطر ضعیف عمل کردن ترمزهای عقب هست.
    با ریگلاژ ترمز دستی وضعیت ترمز گیری بهتر میشه.
    برای اینجور مواقع میتونی ترمز دستی رو جند دنده بالا بیاری و کامل نخوابونی. بالا آوردن نبایست به حدی باشه که ترمز عمل کنه. فقط در نزدیکی عمل کردن بره. اینجوری احساس شما در ترمز گرفتن بهتر میشه.
    اگر ترمز ABS ندارید، عادت کنید در هنگام ترمز گرفتن سریعا ترمز دستی رو بکشید.
    میتونید برای تمرین به اینکه در شرایط ناگهانی هم بتونین ترمز دستی رو بگیرید، در حالت عادی هر وقت خواستید ترمز بگیرید، دستتون رو به ترمز دستی برسونید وگاها ترمز دستی رو هم بکشید. اینطوری در شرایط خطرناک به صورت خودکار اقدام به گرفتن ترمز دستی میکنید.

اما اگه ترمز ABS دارید اینکار اشتباهه. چونکه در صورتی که ترمز عقب قوی عمل کنه از جاده منحرف میشید.
    البته اگه در هنگام عمل کردن ترمز ABS قصد گریز زدن از مقابل مانع رو داشته باشید.
    بهر صورت کنترل ترمز دستی در شرایط حساس خیلی کمکتون میکنه.

در حالت ABS چون اغلب ماشینها فقط چرخ جلوشون ABS داره، هنگام ترمز شدید و استفاده از ترمز دستی، چرخ جلو در حال گردش هست و چرخ عقب قفل میکنه و با چرخوندن فرمان برای گریز کردن از مقابل مانع باعث میشه که خودرو به دور خودش بچرخه و از مانع هم نتونه فرار کنه.
    Last edited by siava5h; 24-01-2017 at 00:55.

8. این کاربر از siava5h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام و ممنون از پاسخ خوبشما
    بله ABS است.
    لنت هاشو از روز اول تا الان دست نزدیم. لنت عقب رو.
    مکانیک ترمز دستی را تنظیم میکند؟
    الان ترمز دستی میگیرم ريال خیلی خوب ماشین رو نگه میداره(منظورم در حالت سرازیری یا ثابت هست که دستی میکشیم و میریم بیرون)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

سلام و ممنون از پاسخ خوبشما
    بله ABS است.
    لنت هاشو از روز اول تا الان دست نزدیم. لنت عقب رو.
    مکانیک ترمز دستی را تنظیم میکند؟
    الان ترمز دستی میگیرم ريال خیلی خوب ماشین رو نگه میداره(منظورم در حالت سرازیری یا ثابت هست که دستی میکشیم و میریم بیرون)
    ریگلاژ ترمز دستی به معنی تعداد دنده ای هست که ترمز درگیر میشه.
    بایستی بین 4-5 دنده ترمز دستی درگیر بشه. اگه بیشتر از این هست، ترمز دستی ریگلاژ نیست.

شماکه ترمز ABS داری چرا ماشین در حال منحرف شدن بود؟ به مسیری که انتظار داشتی نمیرفت؟! ABS عمل نمیکرد؟ یا اینکه منظورت از منحرف شدن اینه که متوقف نمیشد؟!

11. این کاربر از siava5h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ریگلاژ ترمز دستی به معنی تعداد دنده ای هست که ترمز درگیر میشه.
    بایستی بین 4-5 دنده ترمز دستی درگیر بشه. اگه بیشتر از این هست، ترمز دستی ریگلاژ نیست.

شماکه ترمز ABS داری چرا ماشین در حال منحرف شدن بود؟ به مسیری که انتظار داشتی نمیرفت؟! ABS عمل نمیکرد؟ یا اینکه منظورت از منحرف شدن اینه که متوقف نمیشد؟!
    ممنون از شما
    نه منحرف نمیشد..اما انگار چرخ ها داره لیز میخوره و قفل شده و ماشین میخواد هر سمتی دوست داره بره . و کنترلش از دست من خارج میشه.چنین حالتی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

ممنون از شما
    نه منحرف نمیشد..اما انگار چرخ ها داره لیز میخوره و قفل شده و ماشین میخواد هر سمتی دوست داره بره . و کنترلش از دست من خارج میشه.چنین حالتی
    اگه ABS کار کنه نباید هر طرف که ماشین خودش خواست بره. باید دقیقا به جهت فرمون ماشین بره. هر طرفی که شما هدایت میکنی.
    بایستی صدای ضربه های ترمز شنیده بشه و ترمز زیر پا قطع و وصل کنه (به اصطلاح دل بزنه)

هدف از ساخت ABS همینه که حرکت ماشین در هنگام ترمز شدید در کنترل راننده باشه.

14. این کاربر از siava5h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sadegh571's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    بنده یه پراید مدل 82 دارم، موقع دور زدن جیر جیر میکنه. مشکل از چی میتونه باشه؟
    بردم پیش یه مکانیک میگه مشکل از لنته ولی اشتباه میکنه چون اولا لنت ها رو تازه تعویض نکردم دوما فقط هنگام دور و سرعت پایین این صدا رو میده.
    سلام دوستان
    چند روز پیش اومدم لنتای جلوی ماشینمو عوض کنم (پراید 82) دیدم لنت گیر کرده به دیسک و در نمیاد. بعد بستمش بی خیالش شدم.
    دو روز پیش رفتم چرخ های جلو رو عوض کردم به فروشنده گفتم میتونی لنت هاشو هم عوض کنی گفت اره بلدم.
    بعد اونم نتونست عوض کنه (فقط تونست لنتو در بیاره ولی لنت جدید جا نرفت چون چاق تر بود) و با چند تا میله افتاد به جونش و داغونش کرد و آخر گفت پیستون هات اومده جلو ببر پیش جلوبندی ساز برات درست کنه. جلوبندی ساز هم گفت کار ما نیست.
    الان لنت هام عوض نشد که هیچ، ترمز هم خیلی ضعیف شده و پدال خیلی پایین میره و انگار چوب شده.
    مشکل ترمز از چی میتونه باشه و چطور میشه لنتو عوض کرد؟ (باید پیش کی ببرم؟)
    Last edited by sadegh571; 27-01-2017 at 08:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •