تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 790 از 1126 اولاول ... 290690740780786787788789790791792793794800840890 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,891 به 7,900 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام جواب سوالم رو کامل ندادید؟
    جوابتون رو دادم که !

اگه نباشه جاش خالی می مونه D E M O N's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام ...

لپ تاپ بنده جدیدا دچار مشکلی شده که موقع روشن شدن مراحل " چک دیسک " ظاهر میشه اما نمیتونه ادامه پیدا کنه و دلیلش رو برنامه ای که جدیدا نصب کردی میگه ! اما برنامه های جدید رو پاک کردم و با HD tune هم تست کردم و مشکلی نداشت ...

به نظرتون مشکلش از کجاست که همیشه این مراحل تکرار میشه ... ناگفته نمونه که بعضی اوقات بلواسکرین هم دارم ...

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام ...

لپ تاپ بنده جدیدا دچار مشکلی شده که موقع روشن شدن مراحل " چک دیسک " ظاهر میشه اما نمیتونه ادامه پیدا کنه و دلیلش رو برنامه ای که جدیدا نصب کردی میگه ! اما برنامه های جدید رو پاک کردم و با HD tune هم تست کردم و مشکلی نداشت ...

به نظرتون مشکلش از کجاست که همیشه این مراحل تکرار میشه ... ناگفته نمونه که بعضی اوقات بلواسکرین هم دارم ...

چه برنامه ای نصب کردید ؟
    این برای این است که داره فایل سیستم رو چک میکنه که معمولا به دلیل ویروس ریست ناگهانی هنگ و یا بلواسکرین میاد

4. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تـــبـــر یــــز

14 لطفاً کمک

سلام مهندس جان خسته نباشی

یه سؤال: آیا پر شدن پارتیشن ها و قرمز رنگ شدن نوار نمایش حجم درایو، عیبی داره و مشکلی ایجاد میکنه؟
    چون من یه هار دیسک 1.5 ترابایتی دارم که به دو تا پارتیشن تقسیم کردمش، گهگاهی یه صدای تق میاد و سیستم چند لحظه هنگ میکنه و قفل میشه بعد رها میشه!
    البته یه مدّت بود که این ماجرا قطع شده بود ولی اخیرا باز شروع شده.

احتمال میدم که وقتی حجم اطلاعات ذخیره شده در پارتیشن ها کم بود و رنگ نوارش سبز بود این اتفاق نمی‌افتاد
    ولی وقتی اون نوار به رنگ قرمز در میاد این اتّفاق میفته!
    نظر شما چیه؟ آیا باید 66 گیگ فضای خالی از هر پارتیشن که جمعاً 120 گیگ میشه رو خالی بذارم؟!

پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام. من یه wd my passport دارم با حجم یک ترا از این مدلهای usb 3 ....

چند وقتی بود داده بودمش دست یکی از همکارام ... بعدا فهمیدم که با بی ملاحظگی هر چه تمامتر با هارد کار میکرده ... یه بارم از دستش افتاده زمین... هارد رو هم بدون safe remove قطع و وصل میکرده و همینجوری جابجاش میکنه موقعی که به سیستم وصله

خلاصه این که وقتی هارد رو ازش گرفتم وقتی وصل میکردم به سیستم با تاخیر 5 دقیقه ای وصل میشد و بالا میومد... وبعد از بالا اومدن به راحتی کار میکرد... الان چند روزیه که دیگه وصل هم نمیشه... فقط بعضی اوقات شانسی وصل میشه ولی حجم هارد رو نشون نمیده ... هارد رو به اسمی که براش تعریف کردیم نمیشناسه... روش کلیک مکینیم سیستم هنگ میکنه... و بعضی وقتا هم پیغام میده باید فرمتش کرد... الان دو روزه که حتی از این وصل شدنای شانسی هم خبری نیست... فقط وقتی وصل میکنم کنار ساعت ویندوز علامت وصل استوریج دیوایس میاد.... نکته مهم این که صداهای بدی از تو هارد میاد... مثل صدای ساییده شدن دو تا سطح رو هم دیگه یا همچین چیزی...

در کل امیدی هست؟ نزدیک 700 گیگ اطلاعات دارم

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام مهندس جان خسته نباشی

یه سؤال: آیا پر شدن پارتیشن ها و قرمز رنگ شدن نوار نمایش حجم درایو، عیبی داره و مشکلی ایجاد میکنه؟
    چون من یه هار دیسک 1.5 ترابایتی دارم که به دو تا پارتیشن تقسیم کردمش، گهگاهی یه صدای تق میاد و سیستم چند لحظه هنگ میکنه و قفل میشه بعد رها میشه!
    البته یه مدّت بود که این ماجرا قطع شده بود ولی اخیرا باز شروع شده.

احتمال میدم که وقتی حجم اطلاعات ذخیره شده در پارتیشن ها کم بود و رنگ نوارش سبز بود این اتفاق نمی‌افتاد
    ولی وقتی اون نوار به رنگ قرمز در میاد این اتّفاق میفته!
    نظر شما چیه؟ آیا باید 66 گیگ فضای خالی از هر پارتیشن که جمعاً 120 گیگ میشه رو خالی بذارم؟!

پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم
    نه نباید مشکلی ایجاد بشه شما یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدید
    هاردتون اینترنال است یا اکسترنال؟

8. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام. من یه wd my passport دارم با حجم یک ترا از این مدلهای usb 3 ....

چند وقتی بود داده بودمش دست یکی از همکارام ... بعدا فهمیدم که با بی ملاحظگی هر چه تمامتر با هارد کار میکرده ... یه بارم از دستش افتاده زمین... هارد رو هم بدون safe remove قطع و وصل میکرده و همینجوری جابجاش میکنه موقعی که به سیستم وصله

خلاصه این که وقتی هارد رو ازش گرفتم وقتی وصل میکردم به سیستم با تاخیر 5 دقیقه ای وصل میشد و بالا میومد... وبعد از بالا اومدن به راحتی کار میکرد... الان چند روزیه که دیگه وصل هم نمیشه... فقط بعضی اوقات شانسی وصل میشه ولی حجم هارد رو نشون نمیده ... هارد رو به اسمی که براش تعریف کردیم نمیشناسه... روش کلیک مکینیم سیستم هنگ میکنه... و بعضی وقتا هم پیغام میده باید فرمتش کرد... الان دو روزه که حتی از این وصل شدنای شانسی هم خبری نیست... فقط وقتی وصل میکنم کنار ساعت ویندوز علامت وصل استوریج دیوایس میاد.... نکته مهم این که صداهای بدی از تو هارد میاد... مثل صدای ساییده شدن دو تا سطح رو هم دیگه یا همچین چیزی...

در کل امیدی هست؟ نزدیک 700 گیگ اطلاعات دارم
    هارد دو دیسک مینیجنمنت هم نمیاد ؟
    اون صدای پلاتر و هد میتونه باشه که بیشتر از اثرات ضربه است که ضربه هم باعث آسیب رسیدن به هد هارد میشه هم باعث ایجاد بدسکتور میشه
    هیچ وقت هاردتون رو به دست کسی ندید یا اگه میخواین بهش بدید خودتون بالاسر هارد باشید

10. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام من هارد اکسترنال wd دارم 1t ..سیستمم هارد رو نمیشناسه وقتی وصلش میکنم چراقش همینجوری چشمک میزنه و هارد به صورت مداوم کار میکنه ... تو قسمت دیسک منیجر ویندوز هم وقتی میرم بعد از اینکه هارد رو وصل میکنم اطلاعات هیج دیسکیو نمیاره و رو connecting virtual disks میمونه و صفحه ی خالی میاره بعد از اینکه دیسک رو میکشم بیرون اطلاعت دیسک لپ تاپو اینا رو میاره.
    یو اس بی رو وقتی میزنم میشناسه ولی تو my computer درایوه قابل دسترس نیست.
    کمکم کنین اطلاعات توش حیاتیه

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

پس با این تفاسیر تو دیسک مینیجمنت هم هارد نیست پیشنهاد من اینه که هارد رو برای ریکاوری ببرید بیرون
    اصلا ببینید با نرم افزارهایی مثل eases data recovery هارد شناسایی میشه ؟

13. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

پس با این تفاسیر تو دیسک مینیجمنت هم هارد نیست پیشنهاد من اینه که هارد رو برای ریکاوری ببرید بیرون
    اصلا ببینید با نرم افزارهایی مثل eases data recovery هارد شناسایی میشه ؟
    وقتی که هاردو وصل میکنم اصلا تو دیسک منیجر نمیره.... انگار قفل میکنه.. چراقش مداوم انگار موقعی که اطلاعات روش کپی میشه خاموش روشن میشه و دیسک توش میچرخه... این برنامه رو خودم بگیرم از نت امتحان کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •