تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 790 از 2403 اولاول ... 29069074078078678778878979079179279379480084089012901790 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,891 به 7,900 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

والا خود شما هی میگید چرا mailer نمینویسه. مینویسم هم که ناراحت میشی

ببخشید اگه شفاف شدن بعضی مسائل شما رو ناراحت میکنه.
    من معمولا اگه حرفی میزنم یه دلایلی هم همراهش میارم ولی من فکر نکنم چیز بدی گفته باشم
    اینکه بگم سرویس pause شده بد؟ یا منحرف کردن ذهن مردم بد؟ اینکه بگیم 1000 تومن رو نمیگیریم ولی بد بگیریم بد یا اینکه بیام بگیم بابا میگرن کدوم بد؟ اینکه بگیم سرویسمون نامحدوده بد یا بعد بیام سر 20 گیگ ببندیم بگیم fair usage policy؟!!!!
    چرا صورت مساله رو میخواهید پاک کنید
    من که گفتم کلکل نکنید زمان خودش نشون میده کی راست میگه کی دروغ؟!
    خودتم اصلا خسته نکن تست هم نمیخواد بذاری. چشم بسته حرف شما قبول!
    شما AT&T ایران . خدا سایتون از سر ما کم نکنه
    از حق هم نگذریم شاتل تو کل ایران نماینده داره و داره با کلی کاربر کار میکنه قبول کنین مثلا 100 هزار تا خیلی مشکل تر از 10 هزار تاست و کنترلشون خیلی سخت تره امیدوارم روزی ISP هامون همشون بشن AT&T تا ما کلی کیف کنیم و لذت ببریم

راستی mailer جان کم میای اینجا فکر کنم مشغول شدی جایی ها ، ناقلا تبریک می گم شیرینی ندادی به بچه های فروم

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آقای Ramin esm جان از کی مشترک شاتل هستی ندیده بودمت اینورا ، لطف کن دوباره یه تست سرعت بذار Pause هم نکن بزار یه خورده دانلود بشه بعد عکسش رو بزار همه ببینن واسه خودم هم جالب بود ، فکر نکنم یه چنین سرویسی بشه رو ADSL2+ گرفتا ، مطمئنی ADSL داری نکنه سرویس اختصاصی داری و از مودم G.DSL داری استفاده می کنی همه رو سر کار گذاشتی

همه دوستان اینجا صادقانه دارن اطلاعات می دن شما هم لطف کن صادقانه بگو ، وگرنه لطف کن یه جای دیگه رو انتخاب کن برای فعالیت ، ممنون می شم

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

سلام بعده عمری...واسه ما که هوا آفتابیه توو اندیشه خدا رو شکر

اما در مورد شاتل (قبلا ازش سرویس داشتم) نمیدونم چرا زیاد حجم میخوره!!!!
    فکرشو بکنین با یه مصرف ثابت در ماه من الان از اندیشه 5 گیگ میگیرم 1-2 روزه آخر حدود 500 مگ واسم میمونه ...اما شاتل که بودم 3 گیگ میگرفتم (نوزدهم شارژ میکردم) 27-28م شارژم میخورد به تهه دیگ و بایستی میرفتم دوباره شارژ میکردم ...حالا فک کنید دوباره 10م باز میرفتم 1 گیگ میخریدم (به همراه 2 گیگ هدیه) باز هم این 3 گیگ 17-18م تموم میشد :| چرا؟

دو ماه کلا توو شاتل بودم این مشکل رو داشتم تازه سرعتم حداکثر 60-70 بود اما الان دو ماه هست برگشتم اندیشه حداکثر سرعتم 100-110 هست و مشکلی هم ندارم با ترافیکه ماهانه

کلا من از شاتل اومد بیرون به خاطر همین مصرف عجیب و غریبی که داشتم + قیمت زیادش درحجم اضافه + ترافیکه ماهانش که خیلی کم بود ، آخه آدم با 3 گیگ چی کار کنه؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

از حق هم نگذریم شاتل تو کل ایران نماینده داره و داره با کلی کاربر کار میکنه قبول کنین مثلا 100 هزار تا خیلی مشکل تر از 10 هزار تاست و کنترلشون خیلی سخت تره امیدوارم روزی ISP هامون همشون بشن AT&T تا ما کلی کیف کنیم و لذت ببریم

راستی mailer جان کم میای اینجا فکر کنم مشغول شدی جایی ها ، ناقلا تبریک می گم شیرینی ندادی به بچه های فروم
    اولا مشغولم ولی نه اونجا که شما فکر میکنی
    دوما اندیشه 10000 تامشتری نداره 20 هزار تا داره
    سوما شاتل تو کل کشور سرویس میده و اندیشه فقط گیلان. بنابراین اگه تعداد مشتری های بازار هدف رو مقایسه کنید می بینید که عملکرد اندیشه بهتر بوده
    نمونش همین رشت بوده شما که مطمئنا میدونی تعداد مشتری های شاتل تو رشت چند تاست؟! مطرح نشه بهتره
    پس می بینی که اتفاقا کار سخت رو داره اندیشه میکنه نه شاتل

بهر حال اینا که کلکله و بی ارزش. سرویس ها در طول زمان خودشون با ادم حرف میزنن که کدام سرویس دهنده بهتره و نیازه به مجادله و مباحثه نداره
    به قبول خارجی ها !wait and see

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    در حال حاضر رشت. گلسار

پيش فرض

آقای Ramin esm جان از کی مشترک شاتل هستی ندیده بودمت اینورا ، لطف کن دوباره یه تست سرعت بذار Pause هم نکن بزار یه خورده دانلود بشه بعد عکسش رو بزار همه ببینن واسه خودم هم جالب بود ، فکر نکنم یه چنین سرویسی بشه رو ADSL2+ گرفتا ، مطمئنی ADSL داری نکنه سرویس اختصاصی داری و از مودم G.DSL داری استفاده می کنی همه رو سر کار گذاشتی

همه دوستان اینجا صادقانه دارن اطلاعات می دن شما هم لطف کن صادقانه بگو ، وگرنه لطف کن یه جای دیگه رو انتخاب کن برای فعالیت ، ممنون می شم
    زیر دیپلم حرف بزن مام بفهمیم! G.DSL دیگه چییه؟؟؟؟ چرا همه اینجا به من گیر میدن؟ اصلا آقا شما خدا! این سرویسم خیلی چیز جیزیه! اخخخخخه! نگیرید آقا! نگیرید! کمتر خز بشه بهتره . بعده عمری نموردیم و یه همچین چیزیم تجربه کردیم! نگیرید آقا نگیرید

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اولا مشغولم ولی نه اونجا که شما فکر میکنی
    دوما اندیشه 10000 تامشتری نداره 20 هزار تا داره
    سوما شاتل تو کل کشور سرویس میده و اندیشه فقط گیلان. بنابراین اگه تعداد مشتری های بازار هدف رو مقایسه کنید می بینید که عملکرد اندیشه بهتر بوده
    نمونش همین رشت بوده شما که مطمئنا میدونی تعداد مشتری های شاتل تو رشت چند تاست؟! مطرح نشه بهتره
    پس می بینی که اتفاقا کار سخت رو داره اندیشه میکنه نه شاتل

بهر حال اینا که کلکله و بی ارزش. سرویس ها در طول زمان خودشون با ادم حرف میزنن که کدام سرویس دهنده بهتره و نیازه به مجادله و مباحثه نداره
    به قبول خارجی ها !wait and see
    من برای مثال گفتم 10 هزار تا mailer جان داشتم مقایسه می کردم به نسبت شاتل ، فکر هم نکنم شاتل 100 هزار تا داشته باشه باید بیشتر باشه چون تو مشهد فکر کنم خیلی مشتری داشته باشه تازه خیلی از شهر ها هستن که از رشت بزرگترن و خیلی بیشتر مشتری دارن ، من منکر عملکرد خوب اندیشه نیستم دوست عزیز ولی قبول کن وقتی تعداد مشتری ها و شهرها بیشتر می شه کار خیلی سخت تره
    یه چیز دیگه هم یادم رفت بگم شاتل تازه شروع کرده ولی اندیشه 10 ساله که داره کار می کنه بنابراین مردم بیشتر اونو می شناسن باید یکی 2 سالی بگذره تا بفهمیم که چه شرایطی بوجود میاد امیدوارم عملکرد شرکتها هر روز بهتر بشه فعلا که بازار رقابت عملکرد خوبی روی سرویس دهنده های اینترنت داره

تازه یه چیز دیگه ، اندیشه این سرویس خوب رو فقط تو رشت داره می ده و تو شهر های دیگه وضع سرویسش اصلا خوب نیست
    من یکی از دوستام انزلیه می گه اینجا سرعت حداکثر 30 تازه لنگرود هم که دوستان اینجا مطلب زدن ، قبول داری اندیشه این سرویس خوب رو داره فقط رشت می ده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by baran1059; 19-11-2010 at 21:16. دليل: 1

داره خودمونی میشه M0hammadH0ssein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    0131

13

توی فارام محصول واسه فروش هم میارن؟
    تخفیف خوبی داره؟
    بن هم میدن؟
    شما دعواتونو بکنید!!!
    سوال ها هم که

با تشکر

8. این کاربر از M0hammadH0ssein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دعوا چیه داداش ما داریم شوخی می کنیم

پارسال که من رفتم بعضی غرفه ها همونجا جنس می فروختن بعضیا هم که نمی فروختن آدرس شرکت رو می دادن برن اونجا خرید کنن ، فکر کنم برای محصولاتشون هم حین نمایشگاه درصدی تخفیف می دن
    ولی من تاحالا بن ندیدم ، فکر می کنم بن خرید بیشتر واسه شرکتهای دولتیه یا ارشاد که از طرف دولت بن خرید می ده واسه محصولات فرهنگی

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

زیر دیپلم حرف بزن مام بفهمیم! G.DSL دیگه چییه؟؟؟؟ چرا همه اینجا به من گیر میدن؟ اصلا آقا شما خدا! این سرویسم خیلی چیز جیزیه! اخخخخخه! نگیرید آقا! نگیرید! کمتر خز بشه بهتره . بعده عمری نموردیم و یه همچین چیزیم تجربه کردیم! نگیرید آقا نگیرید
    مودم G.DSL مودمیه که ازش برای سرویسهای بالا استفاده می کنن مثلا 8 مگ یا برای فواصل دور استفاده می شه
    دوست عزیز چرا دوباره تست سرعت نمی ذاری ببینیم ، نکنه خالی بستی دیگه نمی تونی این سرعت رو بگیری

اگه می تونی یه بار دیگه هم پینگ و هم تست سرعتت رو با IDM بزار ببینیم ،

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوستانی که اندیشه تو مرکز 4 دارن میشه لطف کننین یه امار میانگین از سرعت و پینگ بزارن ؟!مخصوصا پینگ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •