تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 790 از 800 اولاول ... 290690740780786787788789790791792793794 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,891 به 7,900 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

دوست عزيز شايد مشكل شما به خاطر icon cache باشه.
    شما مي توني با برنامه ي tweak UI خود مايكروسافت آيكون ها رو rebuild كني (اكثراً جواب مي ده). ببين جواب مي ده خبرش رو بده.
    موفق باشي.
    با سلام
    نه درست نشد دوست عزیزم
    یعنی یه نرم افزار نیومده که بشه این مشکل رو بدون نصب مجدد ویندوز حل کرد؟

موفق باشید.

سلام خسته نباشید اساتید عزیز ...
    یه سوال فنی داشتم :
    XP SP2 بهتره یا XP SP3 ؟
    برای من امنیت، استابل بودن و سرعت به همراه شبکه مهمه.
    شاید جاش اینجا نباشه اما من یه تاپیک زدم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد کمک برای انتخاب ویندوز XP اما دوستان نظری ندادن!
    با سلام
    من سرویس پک 3 رو پیشنهاد میکنم
    هم آخرین سرویس های مایکروسافت از قبیل مکمل های شبکه ای روشون نصب هست و تا حدودی در شبکه بهتر عمل میکنه

موفق باشید.

2. 2 کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ب

احتمالاً سرویسی از ویندوز با نرم افزار خاصی موقع استارت آپ این مشکل رو به وجود میاره
    برین تو msconfig و تب استارت اپ نرم افزارهایی که تو استارت اپ اجرا میشن رو غیرفعال کنید.
    ببینید اگه ریستور پوینت دارید به زمان قبل از این مشکل ببرید
    اگه با این کارا حل نشد Repair رو هم امتحان کنید.

سرویس های استارت آپ رو چک نکردم ، اما کامپیوتر درست کار می کرد وقتی شب خاموشش کردم دیگه صبح روشن نشد.
    سیستم ریستور رو هم امتحان کردم ؛ یکی دوبار درست شد اما بعد از خاموشی چند ساعته برای بار اول روشن شد اما وقتی دوباره خاموشش کردم دیگه بالا نیومد و هرچه سیستم ریستور کردم جواب نداد

داره خودمونی میشه hamesterlibera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

سلام دوستان
    ویندوز من xp هست و مدتیه که وقتی کامپیوتر رو روشن می کنیم، چراغ های کیس روشن میشن و به نظر میاد که ویندوز بالا اومده اما روی مانیتور هیچ چیزی رو نشون نمیده!
    تو این حالت ری استارت فایده نداره و تنها راهش اینه که خاموشش کنم و بعد از چند لحظه که خاموش میشه، وقتی دوباره روشن می کنم ، ویندوز بدون مشکل بالا میاد و تصویر روی مانیتور هست. اما یه بالون پائین صفحه میاد که توش نوشته :
    your computer`s screen resolution and color depth are currently set to very low level. you can get a better picture by increasing these setting . to do this click this ballon.
    و وقتی روی بالون کلیک می کنم یه پنجره کوچیک با عنوان Display setting باز میشه که نوشته:
    Do you want windows automatically correct your screen resolution and color depth setting?
    yes no
    تا حالا چند بار yes رو زدم ولی بازم اینجوری شده. اولین باره که این مشکل رو پیدا کرده و قبلا سابقه نداشته . آنتی ویروسم ناد 32 هست و چندبار اسکن کردم اما نشون از ویروس خاصی نیست.
    تنظیمات disply setting و resolution هم به هیچ وجه دست کاری نکردم.

ممنون میشم اگه شما دوستان عزیز راهنمائیم کنین.

آخر فروم باز Erfan.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزيز جسارتاً مي تونم بدونم چرا به نظرت sp2 بهتره؟

---------- Post added at 06:50 PM ---------- Previous post was at 06:49 PM ----------

سلام دوستان
    ویندوز من xp هست و مدتیه که وقتی کامپیوتر رو روشن می کنیم، چراغ های کیس روشن میشن و به نظر میاد که ویندوز بالا اومده اما روی مانیتور هیچ چیزی رو نشون نمیده!
    تو این حالت ری استارت فایده نداره و تنها راهش اینه که خاموشش کنم و بعد از چند لحظه که خاموش میشه، وقتی دوباره روشن می کنم ، ویندوز بدون مشکل بالا میاد و تصویر روی مانیتور هست. اما یه بالون پائین صفحه میاد که توش نوشته :
    your computer`s screen resolution and color depth are currently set to very low level. you can get a better picture by increasing these setting . to do this click this ballon.
    و وقتی روی بالون کلیک می کنم یه پنجره کوچیک با عنوان Display setting باز میشه که نوشته:
    Do you want windows automatically correct your screen resolution and color depth setting?
    yes no
    تا حالا چند بار yes رو زدم ولی بازم اینجوری شده. اولین باره که این مشکل رو پیدا کرده و قبلا سابقه نداشته . آنتی ویروسم ناد 32 هست و چندبار اسکن کردم اما نشون از ویروس خاصی نیست.
    تنظیمات disply setting و resolution هم به هیچ وجه دست کاری نکردم.

ممنون میشم اگه شما دوستان عزیز راهنمائیم کنین.
    دوست عزيز شما يه بار درايور گرافيكت رو حذف كن دوباره نصب كن ببين درست مي شه يا نه.

---------- Post added at 06:54 PM ---------- Previous post was at 06:50 PM ----------

با سلام
    نه درست نشد دوست عزیزم
    یعنی یه نرم افزار نیومده که بشه این مشکل رو بدون نصب مجدد ویندوز حل کرد؟

موفق باشید.
    دوست عزيز حالا چرا اصرار داري همين ويندوز رو به زور نگهش داري؟ فكر نمي كنم اين ويندوز ديگه ويندوز بشو باشه! البته مي دونم يه كم حس كنجكاويه چون خود منم مثل شمام و اين خوبه آدم بتونه عيبي كه خود مايكروسافت نمي تونه حل كنه رو حل كنه. اميدوارم مشكلت هرچه سريع تر حل بشه.

6. این کاربر از Erfan.B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

دوست عزيز حالا چرا اصرار داري همين ويندوز رو به زور نگهش داري؟ فكر نمي كنم اين ويندوز ديگه ويندوز بشو باشه! البته مي دونم يه كم حس كنجكاويه چون خود منم مثل شمام و اين خوبه آدم بتونه عيبي كه خود مايكروسافت نمي تونه حل كنه رو حل كنه. اميدوارم مشكلت هرچه سريع تر حل بشه.
    با سلام
    مهمترین دلیلم برای نگهداری این ویندوز این هست که روی این ویندوز نرم افزار آیتونز و بک آپ هاش رو دارم
    که اگه این ویندوز از دست بره کلا گوشیمم از دست میره دیگه
    واسه همین خیلی نگهداری از این ویندوز برام مهمه . چون دیگه حوصله ی یه عالمه مکافات با آیتونز و آیفون رو ندارم .
    تازه این ویندوز بدتر از این بوده و تونستم ترمیمش کنم - اما همین مشکل مونده روش هنوز
    در ضمن یه 2-3 سالی هست این ویندوز نصبه
    اگه دردسرهای آیتونز رو جلویه چشمم نداشتم تا الان سه طلاقه کرده بودمش

موفق باشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام

دوستان من ممنون میشم یه راه حلی برای برطرف کردن اخطار خالص نبودن ویندوز بدید!! من دادم جائی برام ویندوز ایکس پی سرویس پک سه ریختن و الان اخطار میده که ویندوزتون Genuine نیست و در خطره!! یه رجیستری هم دادن دوستان که موقتی مشکل رو رفع می کنه ولی با ریستارت کردن سیستم باز همون اخطار رو میده و بکگراند مشکی میشه..

ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

دوستان من ممنون میشم یه راه حلی برای برطرف کردن اخطار خالص نبودن ویندوز بدید!! من دادم جائی برام ویندوز ایکس پی سرویس پک سه ریختن و الان اخطار میده که ویندوزتون Genuine نیست و در خطره!! یه رجیستری هم دادن دوستان که موقتی مشکل رو رفع می کنه ولی با ریستارت کردن سیستم باز همون اخطار رو میده و بکگراند مشکی میشه..

ممنون
    با استفاده از این برنامه میتونید هر ویندوزی دارید قانونیش کنید:
    Windows Genuine Advantage Validation 1.9.40.0
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ممنون دوست عزیز ولی این برنامه وجود نداره! لینک دیگه ای دارید براش؟

مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

با سلام

وقتی کامپیوتر رو روشن می کنم ، فقط تا صفحه ای که آرم ویندوز هست و نوار زیرش حرکت می کنه ( قبل از صفحه ی لاگین) با لا میاد و گیر می کنه

اما وقتی حالت Safe Mode رو انتخاب می کنم ، ویندوز کامل بالا میاد و درست میشه ؛ دوباره که خاموش و یا ریست می کنم همون مشکل پیش میاد

درواقع تنها در حالت Safe mode ویندوز بالا میاد

لطفا راهنماییم کنید
    آخرین کاری که انجام دادم ، رایت کردن بود . یعنی وقتی که رایت سی دی تمام شد یا پنجره ای باز شد که پس از پر شدن خطش بسته شد
    اما بعد از سیستم ریستور کار خاصی انجام ندادم

البته من ویندوز رو عوض کردم و کامپیوتر درست شد ؛ اما به محض نصب برنامه نرو و ریست شدن ، دوباره همون مشکل پیش اومد که با ریستور کردن به قبل از نصب برنامه نرو ، ویندوز بالا اومد
    حالا برنامه NERO 10 رو نصب کردم و فعلا که درست کار می کنه

خیلی ممنون از راهنمایی دوستان

راستی کسی میدونه علتش چی بود ؟

پروفشنال Sayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

11 بروز آمدن سه مشکل بعد از Repair کردن ویندوز xp_sp2

سلام...
    اول اینکه این بخش معلومه نصب نشده.. و وقتی cd مادربوردم رو میزارم هم نصب نمیشه

دوم اینکه هر چند دقیقه یکبار خود به خود این پیغام ها رو میده:

Last edited by Sayam; 25-05-2011 at 23:11.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •