سلام دوستان من میخوام ببینم وضعیت سرویس هاش چجوریه رایگان شبانه 521سرعتش چند میشه شبا مثل شاتل محدویت داره یانه
سلام دوستان من میخوام ببینم وضعیت سرویس هاش چجوریه رایگان شبانه 521سرعتش چند میشه شبا مثل شاتل محدویت داره یانه
منم نگفتم سرعتم پایین اومده چون دانلودم کم بود به ده گیگ هم نرسید،ولی بچه ها از پشتیبانی پرسیدن گفتن منصفانه رو 512 اعمال شده(پست شماره 7874)
توی خود سایت نوشته منصفانه
کسی نیس جواب من رو بده
سایت که تعغیر خاصی نسبت به قبل از این داستان نداره و نوشته حداقل ترافیک ماهیانه که باید نوشته میشد حداکثر ترافیک ماهیانه!
فن اوا که حجم خوری نداره؟
دوستان کسی میدونه دیگه کجا نامحدود واقعی و غیر منصفانه میدن فن آوا هم که نامحدوداش به رحمت ایزدی رفت
شبانه با سرعت ۳۰۰ کیلوبایت یا بالاتر و ۵ ساعت زمان استفاده کدوم شرکت میده؟ آسیاتک که شبانه اش از روزانه کم میکنه یعنی سیستم هاشون یا دستکاری شده یا مشکل داره شاتل هم که خیلی وقته محدود کرده صبانت و پارس آنلاین هم پولی کرده های وب هم فقط ۳ ساعته فن آوا هم که شبانه اش رو با سیستم اکانتینگ فیکس کردن نامردها کلا تا چند ماه دیگه باید قید اینترنت رایگان و ارزون رو بزنی اول از نامحدود ها شروع کردن بعد نوبت به شبانه ها رسید ایرانسل هم که ۲۴ گیگ ده هزار تومانش رو برداشت پس تنها سه گزینه میمونه یا از ایران بری یا از اینترنت اصلا استفاده نکنی یا اینکه دوشیده بشی کلا دوستان باید با دانلود خداحافظی کنیم فیلم و سریال های جدید رو هم نمیتونیم دانلود کنیم مگه اینکه بابت هر گیگش ۳۶۰۰ تومان بدیم
Last edited by sorooshfm; 30-07-2015 at 08:34.
برای نامحدود فعلا همین فن اوا خوبه .وگرنه باید به خارج از کشور پناه ببرید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)