میفرمایم :
برو قشنگ متن من رو بخون بعد جواب بده من که نگفتم اینترنت ادیشن نیست من میگم حالا فرض کن اومد مگه میتونی از اینترنتش استفاده کنی؟؟؟؟ ثانیا میتونی بری یه N73 معمولی بگیری و به موزیک ادیشن ارتقا بدی.
میفرمایم :
برو قشنگ متن من رو بخون بعد جواب بده من که نگفتم اینترنت ادیشن نیست من میگم حالا فرض کن اومد مگه میتونی از اینترنتش استفاده کنی؟؟؟؟ ثانیا میتونی بری یه N73 معمولی بگیری و به موزیک ادیشن ارتقا بدی.
نه عمو آپ ديت شده تو كارخونرو مي خرم ولي خودم آپ ديت نمي كنم چه بلاها كه از اين آپ ديت ها بسرم نيومده. نه تنها آپ ديت گوشي بلكه آپ ديت ساير دم و دستگاه
هر طور راحتی شما ...
عزیزان راهنمایی کنید بریم ساده بخریم و به موزیکال نبدیل کنیم یا بریم موزیکال بخریم آیا نمایندگیها به موزیکال تبدیل میکنن یا بعد از تبدیل برای فروش گوشی مشکلی پیش نمیاد
این دیگه بستگی به خودت داره اگه اختلاف قیمت بین معمولی و موزیک ادیشن بزات زیاد مهم نیست شک نکن که N73 Musicedition بگیری بهتره . ولی اینم بدون که با یه اپدیت ساده میتونی معمولی رو به موزیک ادیشن تبدیل کنی همین کاری که من کردم.الان معمولی 590 و موزیک بالای 670 680 تومنه.
من الان یه ماهه گوشیمو به موزیک ادیشن تبدیل کردم اولا مشکلی که پیش نیومده هیچی بلکه واقعا سرعتش نسبت به معمولی بهتر شده.
هم میتونی خودت از طریق اینترنت تبدیل کنی هم میتونی ببری نمایندگی ها ...... حالا دیگه تصمیم با خودت...
ببخشید ولی منم توصیه میکنم اگه بلد نیستید و تو این کارها مهارت و استعداد ندارید بی خیال شید و برید میوزیک ادیشن بگیرید. بعضی ها رو میشناسم اصلا تو این کارها نمیتونن موفق باشن. یعنی اگه تمام مراحل رو هم براشون توضیح بدی باز میبینی تو یه قسمتی تر میزنن.
تایید میشه ....
به نظر من که بهترین گوشیه مد هم که شده ولی موزیک ادیشن اصلش یه چیز دیگه است کسی خبر نداره
متاليكا جان سلام
آقا شرمنده من ACM رو نصب كردم ولي كركش نصب نمي شه و ERROR مي ده
لطف مي كني مشكلمو حل كني
خيلي به اين برنامه احتياج دارم
![]()
![]()
سلام
قیمت جدید معمولی اش رو اگه کسی می دونه بگه
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)