تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شبکه مورد تایید شما کدام یک است؟

راي دهنده
600. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • IR-TCI

240 40.00%
  • Taliya

101 16.83%
  • Iran Cell

259 43.17%
صفحه 79 از 93 اولاول ... 296975767778798081828389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 925

نام تاپيک: IR-TCI , Taliya , Iran Cell

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

1

با این وضع سرویس دهی ایرانسل , تی سی آی روز به روز وضعش بهتر میشه.
    من یک سیمکارت ایرانسل دارم ولی وضع آنتن دهیش و اوضاع اس ام اسش جالب نیست. gprs هم خیلی گرونه. mms هم فقط به ایرانسل میشه فرستاد و تا وقتی اپراتور اول این سرویسو راه اندازی نکنه , چندان استفاده ای نمیشه ازش کرد.
    خیلیها مثل من به فکر خرید سیمکارت اپراتور اول هستند. ظاهرا بخش خصوصی تو این زمینه مدیریت ضعیفتری داره.

امیدوارم اپراتور سوم , تماما یا اروپایی باشه یا آسیای جنوب شرقی ! ( آمریکاییهاش که ممنوعیت دارند )
    آره کاره خوبی میکنی برو با ارتباطات سیارت خوش باش که 13 ساله 1016 شهر و آنتن میده اونم چه آنتنی
    ولی هر موقع GPRS و MMS ارتباطات سیار را افتاد بیا حرف بزنیم

بطور خلاصه هر موقع در عرصه کیفیت صدا و آنتن دهی و خدمات MCI تونست مقابل ایرانسل شاخ بشه بیا بحرفیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من یک سیمکارت ایرانسل دارم ولی وضع آنتن دهیش و اوضاع اس ام اسش جالب نیست. gprs هم خیلی گرونه. mms هم فقط به ایرانسل میشه فرستاد و تا وقتی اپراتور اول این سرویسو راه اندازی نکنه , چندان استفاده ای نمیشه ازش کرد.
    خیلیها مثل من به فکر خرید سیمکارت اپراتور اول هستند. ظاهرا بخش خصوصی تو این زمینه مدیریت ضعیفتری داره.

امیدوارم اپراتور سوم , تماما یا اروپایی باشه یا آسیای جنوب شرقی ! ( آمریکاییهاش که ممنوعیت دارند )
    ببخشید شما از داستان خیلی عقبی تی سی ای نمیتونه GPRS راه اندازی کنه
    با این بی تی اس هایی که داره امکان راه اندازی بی تی اس وجود نداره
    مگر اینکه بخواد بی تی اس هاشو عوض کنه وووووووو فکر کنم یه 16 سال طول میکشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

آره کاره خوبی میکنی برو با ارتباطات سیارت خوش باش که 13 ساله 1016 شهر و آنتن میده اونم چه آنتنی
    ولی هر موقع GPRS و MMS ارتباطات سیار را افتاد بیا حرف بزنیم

بطور خلاصه هر موقع در عرصه کیفیت صدا و آنتن دهی و خدمات MCI تونست مقابل ایرانسل شاخ بشه بیا بحرفیم
    اگر فقط می خواهی متعصابه طرفداری کنی که هیچ. بهتره با مثل خودت بحرفی.
    اینهمه گلایه و شکایت مشترکان از ایرانسل که بی دلیل نیست.
    خود من هم می خوام که ایرانسل بهتر بشه تا مجبور به خرید خط دوم نشم. برای بهتر شدنش هم باید مشکلات را گفت و ازشون درخواست بر طرف شدنشو داشته باشیم. با مقایسه کردن 13 سال پیش , مشکلات مشترکان ایرانسل بر طرف نمیشه. تی سی آی تعرفشو میاره پایین و مرکز اس ام اس راه میندازه که مشکل کاربراش برطرف بشه . چرا ایرانسل با مشترکاش اینطور نیست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

شماها بريد اس ام اس بازي تون بکنيد و فعلا تو کف GPRS و MMS باشيد ما کارهاي مهمتري مثل اينکه کي ايرانسل 3G رو راه ميندازه داريم پس حرفمو تکرار ميکنم تي سي آي داره نفس هاي آخرش رو ميکشه بذار اپراطور سوم بياد
    نهههههههههه تو دیگه چرا ؟؟؟؟؟
    تی سی ای مرده مگه خبر نداری؟
    در بدر دنباله مشتری میگردن بفروشنش
    میخوان خصوصی کننش کسی اینو نمیخره

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

مدیریت، دولتی، خصوصی ضعیف ؟
    شوخی جالبی بود !!!
    خیلی جالبه، اشکالات tci رو هم به ایرانسل نسبت میدین !

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

نهههههههههه تو دیگه چرا ؟؟؟؟؟
    تی سی ای مرده مگه خبر نداری؟
    در بدر دنباله مشتری میگردن بفروشنش
    میخوان خصوصی کننش کسی اینو نمیخره
    یعنی کسی شرکت پول چاپ کنی مفتی رو نمی خره ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ببخشید شما از داستان خیلی عقبی تی سی ای نمیتونه GPRS راه اندازی کنه
    با این بی تی اس هایی که داره امکان راه اندازی بی تی اس وجود نداره
    مگر اینکه بخواد بی تی اس هاشو عوض کنه وووووووو فکر کنم یه 16 سال طول میکشه
    من از ایرانسل فقط انتظار داشتم که حداقل نیازهامو برطرف کنه. ( آنتن دهی و اس ام اس ) . وقتی تو اینا مشکل داره دیگه gprs با این قیمت گرون , به چه دردی میخوره ؟

اینکه تی سی آی بتونه gprs راه اندازی کنه یا نه , برای من فرقی نداره. مسولاش قول دادند امسال راه اندازی کنند. مدعی هستند که بخشی از شبکه به سیستم بالاتر ارتقا سخت افزاری داده شده ولی تا اعمال تغییر در کل شبکه , سرویسهای جدیدو فعال نمیکنند. راست و دروغش گردن گویندش. ولی حداقل معلومه که با تی سی آی میشه از موبایل بعنوان ابزار مطمئن برای کار استفاده کرد. اما متاسفانه ایرانسل ضعف داره.

تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

مدیریت، دولتی، خصوصی ضعیف ؟
    شوخی جالبی بود !!!
    خیلی جالبه، اشکالات tci رو هم به ایرانسل نسبت میدین !
    مدیریت در اپراتور دوم ضعیفه. اینو اگر نمی خواهی قبول کنی , کسی نمیتونه و نمیخواد مجبورت کنه قبول کنی.
    انتقادات اکثر مشترکان ایرانسل از کیفیت خدمات , بعلت ضعف مدیریت در این شرکته. استعفای یکی از مدیران ایرانسل هم بعلت افزایش انتقادات بوده.

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من از ایرانسل فقط انتظار داشتم که حداقل نیازهامو برطرف کنه. ( آنتن دهی و اس ام اس ) . وقتی تو اینا مشکل داره دیگه gprs با این قیمت گرون , به چه دردی میخوره ؟

اینکه تی سی آی بتونه gprs راه اندازی کنه یا نه , برای من فرقی نداره. مسولاش قول دادند امسال راه اندازی کنند. مدعی هستند که بخشی از شبکه به سیستم بالاتر ارتقا سخت افزاری داده شده ولی تا اعمال تغییر در کل شبکه , سرویسهای جدیدو فعال نمیکنند. راست و دروغش گردن گویندش. ولی حداقل معلومه که با تی سی آی میشه از موبایل بعنوان ابزار مطمئن برای کار استفاده کرد. اما متاسفانه ایرانسل ضعف داره.
    تکلیفت رو با خودت معلوم کن , فقط مکالمه و اس ام اس میخوایی یا اینکه , ابزاری مطمئن برای کار
    اگه اولی رو میخوایی برو دولتی بخر
    اگه دومی رو میخوایی باز هم برو دولتی بخر
    ولی یه چیزی بهت بگم , فعلا که اینجا ایرانه همینقدر یه بابایی از اونطرف دنیا بلند شده و یه با یه شرکتی توی ایران شریک شده که مخابرات رو مجبور کنه سایتهاش رو ارتقا بده باید دستش رو بوسید , اصلا ایرانسل رو بی خیال شو و منتظر سرویسهای مخابرات باش

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

مدیریت در اپراتور دوم ضعیفه. اینو اگر نمی خواهی قبول کنی , کسی نمیتونه و نمیخواد مجبورت کنه قبول کنی.
    انتقادات اکثر مشترکان ایرانسل از کیفیت خدمات , بعلت ضعف مدیریت در این شرکته. استعفای یکی از مدیران ایرانسل هم بعلت افزایش انتقادات بوده
    مدريت اپراتور اول قويه؟دولتي؟ اي خواهر مادر!!!!!پس اگر مديريت اپراتور اول قوي است چرا يکي از مسئولين شرکت ارتباطات سيار جاسوس دراومد؟چرا وزير مخابرات رو ميخوان استيضاح کنند؟چرا وقتي خبرنگار از رئيس شرکت ارتباطات سيار پرسيد چرا شما نرخ مکالمه دولتي به ايرانسل يا ثابت به ايرانسل رو 760 ريال محاسبه ميکنيد جناب رئيس گفت هيچ حرفي براي گفتن ندارم و انداخت رفت !!!‌

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •