سلام دوستان ....... شما فقط اینجا تئوری میجنگین ؟؟؟؟؟؟![]()
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
سلام دوستان ....... شما فقط اینجا تئوری میجنگین ؟؟؟؟؟؟![]()
GLA :
و همینطور :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن این یه بازیه و اینکه یه شرکتی اومده یک سری بازی رو ساخته ربطی به سیاست های آمریکا نداره !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها كم اوردن بحث ادامه پيدا نميكنه !
سلام
علیک سلام.سلام
یکی از دلایل هست.شما هيچ دليل قانع كننده اي بجر Global Liberian Army نداريد
یه سر به لینک هایی که StormWielder عزیز داده بزن. اوکی؟؟شايد GLA هم كوتاه شده ي چيز ديگه اي باشه
منظورم اینه که چون فقط کارگرش شبیه افغان هاست، کل تیم افغانی نیستن. هر گردی گردو نیست. به نظر میاد با افغانیهای زیادی سروکار داشتین که لهجه ی اونا رو به انگلیسی میدونین...!چه ربطي داره ايراني شبيه روسي!!! مثلا" كشور چين ببين همه ي افرادش هم شبيه چيني ها هستن هم با لهجه شبيه چيني ها حرف ميزنند-آمريكا هم دقيقا" همين طوره
GLA هم همين طوره هم چهره هاشون شبيه افغانياس هم با يه لهجه خاصي شبه افغانيا حرف ميزنن
مثال زدم. منظورم اینه که تو دنیای واقعی هر تخصصی در یک نقطه متمرکز هست.ميشه بگيد توي كدوم تيم USA نيروي اتمي هست؟؟؟(صحراي نوادا)
عجب گیری افتادیما. چطور شما رو قانع کنیم؟ختم كلام : من قانع نشدم
که درست هست. شما فکر میکنی که آمریکا میاد بگه که: "ای ملت افغان، شما خیلی بدبختین"؟ شاید به یه منطقه چنین جسارتی بکنه ولی به یه کشور نه...حالا گيريمم كه حرف شما درست باشه و GLA كوتاه شده يGlobal Liberian Army باشه باز اين دليل اين نميشه كه منظور سازنده ي بازي افغانستان نيست
بقول سینا مگه هرکی امامه داره افغانیه؟.و تازه آمریکا شاید بتونه به اعراب یه چیزی بگه، ولی به ایران... هرگز. آمریکا اگه بقول یک عده ابرقدرت بود که جلوی روسیه کم نمیاورد. اگه یه روز امریکا ابرقدرت بشه (که میدونم نمیشه) من گردنمو میزنمشما Global Liberian Armyبزاريد كنار و دوباره به بازي نگاه كنيد تابلو كه منظور از GLA افغانستانه .از كارگرش تا تك تيرانداز و سرباز و خونه هاش همه چيزش داره داد ميزنه منظور افغانستانه نه كشور هاي عربي يا ايران. خب. شما CoD4 رو ببین،آزادی خواهان شورشی عربن و روسیه کبیر و آمریکا میرن که سرکوبشون کنن. شاید اینم به اون شبیه باشه. نه؟
یه خواهش که میتونه نصیحت باشه از طرف من. دوستانه اینو بخون. " هیچ وقت به طرفت توی یه بحث نگو که کم اوردن. باشه؟ چون مثلا اگه حرفش غلط بوده باشه و بپذیره که اینطور بوده و شما بگی کم آوردی دیگه توی بحث های بعدیش منطقی برخورد نمیکنه. اوکی؟؟بچه ها كم اوردن بحث ادامه پيدا نميكنه !
فعلا بای
بهم برخورد بيشتر مواظب حرف زدنتون باشيد لطفا"
من از ادامه دادن به اين بحث خودداري ميكنم هر كي ميخواست قانع بشه شد
فكر ميكنم به اندازه كافي دليل وجود داشته باشه كه يه نفر بتونه بفهمه كي درست ميگه
كار داره به جاهاي باريك ميكشه(انگار بعضيا جنبه بحث سالم ندارند)
Last edited by Chap-Dast; 05-02-2009 at 16:27.
جدا که ...... یعنی تو این سایت یه نفر پیدا نشد که لا اقل جرات شاخ کشیدن و داشته باشه .....
مزاحم بحث داغتون نمیشم ....... همینطوری ادامه بدین .... دیگه به فرومتون نمیام ... اگه کسی خواست بازی کنه میتونه واسه آی دی یاهو آف بزاره ...... موفق باشید دوستان![]()
حالا مگه شما وظیفه داری دیگران رو قانع کنی ؟ همیشه هر کسی رو نمیشه قانع کرد .
موافقم ، البته اگر اون یک نفر روی بدون تعصب روی حرف خودش عمل کنه .
دوست گرامی شما با این عقاید عجیب و غریبی که ارائه میدی ، من فکر نمیکنم حتی یک بار Generals و Generals : Zero Hour رو کامل با تمام گروه ها تموم کرده باشی . البته چنین انتظاری نیست ، ولی حداقل میتونستی اون لینک ها رو بررسی کنی ، اونوقت به پاسختون میرسیدین .
شما به پست های خودتون میگین بحث سالم ؟
شما باید به قسمت بازی های Online مراجعه میکردین !
البته ظاهرا برای این پست دیر شده چون گفتین که دیگه قصد ندارین به این فروم بیاین .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به هر حال شما هم موفق باشید .
Last edited by StormWielder; 05-02-2009 at 22:12.
ميشه بگيد من توي كدوم پستم به ديگر دوستان اينطوري بي احترامي كردم؟
روي اين حرفت خيلي فكر كردم ديدم درست ميگي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)