وقتی برنامه رو اجرا کردی و گوشی رو بوسیله کابل به سیستمت وصل کردی ...
خود برنامه Pc Suited رو باز کن و گزینه Get Connect رو بزن .... برنامه بصورت اتوماتیک گوشی رو میشناسه
وقتی برنامه رو اجرا کردی و گوشی رو بوسیله کابل به سیستمت وصل کردی ...
خود برنامه Pc Suited رو باز کن و گزینه Get Connect رو بزن .... برنامه بصورت اتوماتیک گوشی رو میشناسه
بازم سلام ...
برای اینکه اون ایکونها رو عوض کنی برو به این ادرس :
Menu - Setting - Phone - Standby - Active Standby Apps روی این گزینه کلیک کن و به ترتیب ایکونها رو تنظیم کن
اقا سامان دستت دردنکنه ، اخر مرامی !!!!!!!!!
سلام ببخشید من یه مشکل برام پیش اومده موزیک پلیر خود گوشیم کار نمی کنه وقتی بازش می کنم میره تو لیست موزیکها بعد opening میکنه بعد هم از لیست خارج میشه از کد 7370 هم استفده کردم وتی درست نشد البته مموری کارتمم نمی تونم از طریق خود گوشی فرمت کنم مینیویسه که : مموری شما آماده نیست : اگه میشه کمکم کنید
خوب ممکنه مموریت مشکلی داره.
از گوشی درش بیار از طریق کامپیوتر فرمتش کن بعد بزار تو گوشی از گوشی هم یه بار فرمت کن ببین درست میشه.
چگونه می توان قفل گوشی نوکیا ان 70 را باز کرد.گوشی قفل است و کد قبول نمی کند.
مخلصیم اقا ابراهیم ..![]()
عرضم به حضورت که گوشیم معمولیه و فکر هم نمی کنم با این ترفندهایی که برای اصل بودن گوشی وجود داره وهممون میدونیم گوشیم اصل فنلاند باشه. همون طور هم که شما حدس زدید بدون مموری هم امتحان کردم ولی جواب نداد. فکر می کنی با آپدیت کردن درست بشه؟![]()
می تونی گوشیتو به این طریق ر یست کنی(اطلاعات فون مموریت می پره):
دکمه های * و 3 و c و سبز رو در حالی که گوشی خاموشه (میتونی باطری رو در بیاری تا خاموش شه ) نگه دار بعد گوشی رو روشن کن(اون چهار تا دکمه رو تا زمانی که گوشی بالا نیو مده ول نکن) خوب حالا کد گوشیت 12345 شده.![]()
دکمه ی C نداشت ؟ داشت ؟
لطفا سریع جواب بدین منم نیاز دارم .
خوب یه دفعه با c امتحان کن یه بارم بدون اون. ولی تا جایی که من یادمه c هم بود.(تقریبا" مطمئنم)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)