تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 376 اولاول ... 296975767778798081828389129179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

حـــــرفـه ای s_a_m4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

سلام،

آقا S_A_M ممنون از پاسخهاتون،
    یه عکس گزاشتم تو لینک زیر و دور قسمتهایی رو خط کشیدم،اگه میشه یه توضیح بدین

میخام اینو بدونم که وقتی:
    1. جلوی seed یا peer زده مثلا 15 of 20 connected و یا ائنی که زده in swarm 17 چیه؟
    2. اون عبارت wasted چیه و آیا تو کیفیت فیلم تاثیر هم میزاره؟ و اون hashfails چیه؟
    3. اون پایین هم یه نوشته به نام DHT داره، او چیه؟
    4. آخریش هم این که اون سرعت دانلود/آپلود و حجم دانلود/آپلود پایین چه فرقی با اون یکی سرعت و حجم داره؟

پیشاپیش ممنون از پاسخگوییتون

راستی آقا من یه فیلم 350 مگی از رپید دانلود کردم که 4 تیکه هست ولی الان که هر 4 تیکه رو کامل دان کردم موقع پخش فقط میشه تا تیکه ی اول رو دید
    برنامه ای هست که بشه این 4 تیکه رو چسبوند به هم؟
    1. یعنی کلا 20 تا سید کننده هست که شما به 15 تا وصل شدی+ 17 نفر هم دارن دانلود می کنن
    2.دوتاش هم یکیه تقریبا یعنی 5 مگ از دانلودها اضافست یا خراب اونم به خاطر قطع و وصلهاست مشکلی نداره
    3.یه چیز تو مایه های "دیتابیس توزیع شده ی تورنت" همون ترکرهای خارج از سایت فک کنم میشه
    4.با کدوم یکی؟؟
    +
    HJSplit رو امتحان کنید

تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

ممنون که داری بهم کمک میکنی
    نسخه جدیدو آپگرید کردم ولی تغییری حاصل نشد

دوباره پورت جدید دادم و هم به فایروال ویندوز اضافه کردم و هم در Router
    اینهم تصاویرش
    اولی اضافه کردن پورت به NAT در Router

و اینم اضافه کردنش به فایروال ویندوز
    تا اینجا که همه چیز درسته! ویروس یاب ندارید؟؟اگه هست به اونم اضافه کنید.Local Port بزنید ها نوع پورت رو

داره خودمونی میشه دنیروو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تا اینجا که همه چیز درسته! ویروس یاب ندارید؟؟اگه هست به اونم اضافه کنید.Local Port بزنید ها نوع پورت رو
    آنتی ویروسم Symantec Client Security هست که البته در مورد پورت و فایروال چیزی توش پیدا نکردم که بخوام فعال یا غیرفعالش کنم ...
    Local Port رو هم عوض کردم و عددیش کردم
    ولی بازم قرمزه
    حالا قرمزیش به کنار نوسان سرعتش ناراحت کننده تره که البته 100% مربوط به همون پورت میشه ...
    ISp هم میگه ما پورتی رو نبستیم و مشکل از خود نرم افزاره

تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

آنتی ویروسم Symantec Client Security هست که البته در مورد پورت و فایروال چیزی توش پیدا نکردم که بخوام فعال یا غیرفعالش کنم ...
    Local Port رو هم عوض کردم و عددیش کردم
    ولی بازم قرمزه
    حالا قرمزیش به کنار نوسان سرعتش ناراحت کننده تره که البته 100% مربوط به همون پورت میشه ...
    ISp هم میگه ما پورتی رو نبستیم و مشکل از خود نرم افزاره
    من تا حالا با اون کار نکردم می تونید تو انجمن مربوطه مطرح کنید تا راهنمایی کنن.
    اینجا رو هم یه نیگا بندازید شاید مفید باشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من خودم الان از پورت 50010 استفاده می کنم بد نیست
    Last edited by s_a_m4000; 23-09-2007 at 03:22.

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام،

آقا S_A_M ممنون از پاسخهاتون،
    یه عکس گزاشتم تو لینک زیر و دور قسمتهایی رو خط کشیدم،اگه میشه یه توضیح بدین

میخام اینو بدونم که وقتی:
    1. جلوی seed یا peer زده مثلا 15 of 20 connected و یا ائنی که زده in swarm 17 چیه؟
    2. اون عبارت wasted چیه و آیا تو کیفیت فیلم تاثیر هم میزاره؟ و اون hashfails چیه؟
    3. اون پایین هم یه نوشته به نام DHT داره، او چیه؟
    4. آخریش هم این که اون سرعت دانلود/آپلود و حجم دانلود/آپلود پایین چه فرقی با اون یکی سرعت و حجم داره؟

پیشاپیش ممنون از پاسخگوییتون

راستی آقا من یه فیلم 350 مگی از رپید دانلود کردم که 4 تیکه هست ولی الان که هر 4 تیکه رو کامل دان کردم موقع پخش فقط میشه تا تیکه ی اول رو دید
    برنامه ای هست که بشه این 4 تیکه رو چسبوند به هم؟

هادی جان سئوالاتتو امیر جان جواب دادند
    ولی مورد چهارم : اون مقدار دانلود و آپلود و سرعت و ... که پائین میبینی مربوط به کل فایلهای در حال دانلود یا آپلود هستش که از آخرین بار شروع فعالیت مجدد موتورنت ثبت میشه ولی بالایی ها مربوط به تک تک فایلها هستش اگه موتورنت رو ببندی و دوباره باز کنی اون پایینی ها صفر میشه ولی بالایی ها سر جایه خودشه و بعد از یه مدت که دانلود واپلود کردی باز اون پایین اعداد تغییر میکنند که اگه یه فایل برا دانلود گذاشته باشی اعداد پایین دقیقا با مقدار دانلود و آپلود اون یکی خواهد بود ولی اگه چند تا فایل یه جا فعال باشند اون اعداد پایین صفحه مربوط به همه اونها میشه .

در مورد اون تیکه ها که از رپید دانلود کردی نگفتی فورمتشون چیه اگه بگی میشه راحتتر کمکت کرد
    Last edited by xdvbxkaomx; 23-09-2007 at 13:34.

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام به همه :
    پیمان جان تو سایت hd-bits.ro برا من یه پیفام اومده که عکسش اینه :

بعد داخل لینکی که هست این مطالب نوشته شده مین.نی بگی اینا چیه و به چه دردی میخوره ؟

500 karma points for the one who seeds one of these torrents 3 days

کد:
    1500 karma points torrent !!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1. STIVX (start 22.09.2007 , 21:50)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1. zezer (start 22.09 , 17.50, stop 19:00 )
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1. oriku101 ( start 23.09.2007 , 06:00 )
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1. cique2 (start 23.09.2007 , 12:45 )
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1. fusion123 (start 22.09 , 17:50, stop 18:17 )
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1. laban2 ( start 22.09.2007 , 22:30 ) 2. malevolente ( start 22.09.2007 , 22:40 ) 3. hyperyon (start 23.09.2007 , 12:45 )
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1. marius23mvp ( 23.09.2007 , 12:20 )
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1. wambam (start: 22.09.07, 17:20) 2. pygo (start 23.09.2007 , 10:00)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1. derevko (start: 22.09.2007, 18:20 ) 2. etz ( start 23.09.2007 , 12:30 )
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1.fusion123 (start 22.09.2007 , start 22:30 )
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1. laban2 (start: 22.09.2007 , 22:30) 2. oriku101 ( start 23.09.2007 , 08:00 )
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1. oriku101 (start 23.09.2007 , 09:30 ) 2. pygo (started 23.09.2007 , 09:30 ) 3. lyt066 ( start 23.09.2007 , 10:00 ) Stopped Adding
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 Shekhar (started 22.09.2007 , 19:35)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1. KnonS (start: 22.09.07, 18:40)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1. mircx (start: 22.09.07, 17:00) , 2.laban2(start 22.09.2007 , 22:30) 3. pygo (started 23.09.2007 , 09:50 ) Stopped Adding
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1. oriku101 ( start 22.09.2007 , 21:45 ) 2. nautilus7 (start 23.09.2007 , 10:10 )
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1. marius23mvp (start 23.09.2007 , 12:30 )
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1. ly066 (start 23.09.2007 , 10:00 ) 2. emin (start 23.09.2007 , 11:30 )
    Rules

You start seeding one of the torrents listed here and as soon as you start post here with the torrent link and your username, the first seeder on one torrent to reach 3 days seed will receive 500, the second 400 and the third 300.. after that the rest of the seeders will not receive anything.

قبلا ازت تشکر میکنم ؛ یاحق .

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

رضا جان karma ها همونbonus هستن که اګه بتونی تا یه اندازه مشخصی bonus بدست بیاری می تونی اون رو با مقدار مشخصی اپلود عوض کنی ، این سایت هم به شما پشنهاد داده که هرکدوم از تورنت های که لیستش رو داده رو سید کنین بعد از سه روز مقدار مشخصی karma یا همون bonus بهتون داده میشه که بعد میتونین از اونا استفاده کنین و مقدار اپلود و share ratio خودتون رو زیاد کنین
    واسه اینکه با جزیات بیشتری در مورد karma اشنا شین رو bonus که به صورت لینک کنار username هست کلیک کنین
    خیلی از سایتها براساس تعداد ساعاتی که یه تورنت رو شما سید میکنین ( چه کسی دانلود کنه از شما چه نکنه ) به شما bonus میدن که بعد از اینکه به مقدار مشخصی رسید به شما این امکان رو میدن که اونا رو با چند ګیګ اپلود عوض کنین در مورد این سایت نمیدونم اینجوریه هست یا فقط تورنت های خواصی که لیست داده رو اګه سید کنین bouns میګیرین

اگه نباشه جاش خالی می مونه 125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1. یعنی کلا 20 تا سید کننده هست که شما به 15 تا وصل شدی+ 17 نفر هم دارن دانلود می کنن
    2.دوتاش هم یکیه تقریبا یعنی 5 مگ از دانلودها اضافست یا خراب اونم به خاطر قطع و وصلهاست مشکلی نداره
    3.یه چیز تو مایه های "دیتابیس توزیع شده ی تورنت" همون ترکرهای خارج از سایت فک کنم میشه
    4.با کدوم یکی؟؟
    +
    HJSplit رو امتحان کنید

دستت درد نکنه

4.با کدوم یکی؟؟
    این یکی هم رضا جان توضیح داد گرفتم چی شد

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

ممنون پیمان جان ولی حیف که ما نمیتونیم این کار رو بکنیم با این adsl های مافنگی من حساب کردم برا اینکه بشه از این سایت دانلود کرد باید یه adsl 4mbp/s داشته باشیم که عمرا نخواهیم داشت چه برسه به این که بتونیم بعد دانلود این فایلها اونها رو آپلود هم بکنیم در حالی که همین 40 دقیقه اونطرف تر شهر ما تو ترکیه 4 مگابیت رو به پول ایران میدن حدود 60 تا 65 هزار تومان به ازای هرماه ( اینجا فوقش 384 kbp/s ر. بدون محدودیت دانلود به اونقیمت میدن تازه خیلی از isp ها بیشتر از 128 رو به یوزر معمولی نمیدن ) تازه اینم بگم درآمد یه کارگر ساده تو ترکیه ساعتی حدود 7 تا 8 دلار هستش و این یعنی یه کارگر معمولی با یه روز کار کردن میتونه هزینه یکماه یه اتصال adsl 4mb/p رو تهیه کنه تازه اگه یه سر به آمار سایت speedtest.net بزنید و تو این آدرس :

کد:
    این آمار و ارقام رو بدست بیارید . از بالا به پایین متوسط حداکثر سرعت دانلود شهر های
    1- استانبول ترکیه
    2- توکیو ژاپن
    3- تهران

اینم سرعت من

واقعا" باعث تاسف هستش به امید روزی که ما هم بتونیم حداقل یه اتصال 4mbp/s داشته باشیم تا بتونیم فایلهای 80 گیگی hd-bits.ro رو در عرض چیزی حدود 50 ساعت دانلود کنیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه 125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام،

در مورد اون تیکه ها که از رپید دانلود کردی نگفتی فورمتشون چیه اگه بگی میشه راحتتر کمکت کرد
    4 تا تیکه همشون avi هستن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •