فعلا وقت ندارم پست ها را بخونم . فقط بگم يه كمي صبر كنيد تا شايد كرك بدستم برسه !!!
فعلا وقت ندارم پست ها را بخونم . فقط بگم يه كمي صبر كنيد تا شايد كرك بدستم برسه !!!
خوب از بابت پست قبلي كه يكم نامفهوم بود ، ببخشيد .
راستش هنوزم نخوندم اما تنها چيزي كه توجه من را جلب كرد همون فايل dll بود كه ذكر كرده بودند .
همين من را ياد يه مورد unpack قفل نگهبان توي يك جاي ديگه انداخت . پيداش كردم و براتون آپلود كردم . من خودم دقيق نمي دونيه چيه اما ظاهرا همون فايل dll كرك شده . ضمنا بايد بگم هر دو تافايل بايد كنار هم باشند و تغيير نام هم نديد .
آدرس دانلود كرك : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي اطلاعات بيشتر هم به اينجا مراجعه كنيد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم اظهارات كركر كه من قسمتي اش را گذاشتم .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
فایلی که اینجا گذاشتی یک DLL هست که با Borland C نوشته شده و با TELock پروتکت شده
قابل آنپک هست و کرک هم در صورتی میشه که برنامه لود کننده اون هم باشه.
اگه یک نگاه به فایل بندازی میبینی که تعدادی تابع Export میکنه و یکی از اونا وجود سی دی اصلی رو چک میکنه و در صورت پیدا نکردن یک فرم رو اجرا میکنه که همون پیغام سی دی اورجینال رو وارد کنید نمایش میده. من اینو بدون اینکه بدونم وقتی DLL فوق لود میشه چه اتفاقی میفته و فقط از روی حدس کرک کردم. امتحانش کن....
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
با سلام خدمت دوستان عزيز
اميدوارم كه مطالب كه نوشته بودم تونسته باشه كمكي براي شما
باشه اما اين دفعه با يه خبر خوش اومدم
اونم ينكه بالاخره خودم قفل سيدي هاي كارگاه ميكس رو شكستم
ولي من به يه مشكل بر خورردم اونم اينكه اتوران تو ويندوز اكس پي اجرا نمي شه ولي
تو ويستا اجرا ميشه نمي دونم آيا ويندوز خرابه يا ..؟
خوب يه چيز ديگه من وقتي تو ويندوز ويستا اتوران رو اجرا ميكنم
اتوران مياد ولي وقتي روي يكي از گزينه ها كليك ميكنم بعد چهار ثانيه
اون آموزش بسته مي شه وخوب مثل اينكه من هيچ كاري نكردم و قفلي نشكستم و لي
دلسرد نشدم و روي يه سيدي ايميجي كه گرفته بودم رايت كردم
و خوب از روي سيدي كاملا اتوران اجرا ميشه و همه گزينه ها هم به خوبي كار ميكنه
اگه دوستان محبت كنن بگن ايراد كار من كجاست خيلي خيلي ممنون ميشم
منم فقط محظ كنجكاوي قفل اين سيدي ها رو شكستم
خوب اين بود خلاصه اي از كار من اگه دوستان كمكي بكنن
و جواب ما رو بدن حتما جبران مي كنم
منتظر جوابهاي شما دوستان عزيز هستم
نوشته شده توسط persiankitty
با عرض سلام
طبق گفته شما من End Block را روي 357376 تنظيم كردم ولي باز جواب نداد
حالا چند تا سوال داشتم
1- احتمال داره كه سي دي اصلي 800 مگا بايتي باشه وچطور ميشه كه فهميد كه سي دي 800 مگابايتي يا 700 مگابايتي
2- داخل سي دي يك فايل DLL به نام NegGlp.dll وجود داره ممكنه ربطي به اين موضوع داشته باشه
3- داخل سي دي يك پوشه به نام !LOCK.CD وجود داره كه داخل اون شش تا فايل به نامهاي زير وجود داره
NEGAHBAN.SEC
NEGAHBAN.UDF
NEGAHBAN.VDF
NEGAHBAN.WDF
NEGGLP.LCK
NEGINFO.BAT
كه دو تا فايل NEGGLP.LCK و NEGAHBAN.WDF حجم مجازي دارند . با كپي كردن فايل NEGAHBAN.WDF روي هارد و برداشتن حجم مجازي اون مشكلي در برنامه پيش نمي ياد ولي مشكل اصلي سر فايل NEGGLP.LCK است كه حجم اون 1.15 گيگا بايته
و تا اونو روي هارد كپي ميكنم و حجم مجازيش رو برمي دارم برنامه كار نميده ولي با كپي كردن اون با حجم مجازي برنامه كار ميده توي ايزو باستر هم تو قسمت ايزو ميگه حجم اون 4.72 مگابايته .كه كپي ميكنم ولي جواب نميده .حالا مي خواستم بدونم كه راهي هست كه بشه اون فايل را با حجم كم طوري روي هارد كپي كرد كه برنامه جواب بده .
اگه ميشه مرا راهنمايي كنيد كه به اين سي دي درسي نياز دارم
با تشكر فراوان
آقا مهدي عزيز ! شما پست بالاي من را خونديد . من گفتم كه ربطش به همون فايل NegGlip.dll هست . اين فايل چك مي كنه كه سي دي ارجينال هست يا نه . بعد اگه نبود پيغام خطا ميده . پس شما بايد اين دو فايل dll كه كرك شده هست را جايگزين كنيد ( البته يك فايل dll در سي دي نيست ) و تغيير نام هم ندهيد ، اون وقت قفل برنامه شكسته مي شه . در مورد اون فايل با حجم زياد ، احتمالا برنامه حجمش را هم چك مي كنه . پس شايد بايد فايل exe هم كرك بشه . در هر صورت اون كار را كه گفتم اول بكن تا ببينيم چي ميشه .
سلام
اقا جواب ما رو هم يكي بده
دوستان عزيز
چه كسي لينك دانلود TZ Copy Protection را با كراكش سراغ داره خواهشا
اگه سراغ داريد برام بذاريد شديدا نياز دارم
ممنون
نوشته شده توسط mehdi_7070
با عرض سلام
آقا بالاخره نونستم از سي دي يه اميج با حجم واقعي سي دي 230 مگابايت بگيرم و خيلي راحت هم تو درايو مجازي كار ميده
ولي باز براي رايت كردن اون مشكل دارم . نمي دونم چرا روي سي دي كه رايت ميكنم فقط رايتر خودم كه Aopen و سي دي رامهاي قديمي ايسوز و رايترها وسي دي رامهاي ال جي فقط جواب ميده
اميج را با نرم افزارهاي مختلف رايت كردم nero - blind- clone- Alcohol نميدونم مشكل چيه و با چه تنظيماتي بايد رايت كنم
سري به سايت قفل نگهبان زدم در توضيح اين نوع قفل گفته اند برنامه اي را كه روي آن قفل ميگذاريم اميج اونرو با فرمت CUE به شما ميدهيم كه انرا بايد با برنامه Ahead Nero رايت كنيد
فكر كنم رايت اين اميج يه فوت و فن خاصي بايد داشته باشه و با يه Mode خاصي بايد رايت شه
------------------------------------
ضمنا من اميج را با Ultra Iso باز كردم و اون دو تا فايل dll را كه گفته بوديد جايگزين كردم البته اون فايل dll قبلي را پاك كردم و دوباره اون اميج را با فرمت bin , cue ذخيره كردم البته حجم مجازي فايل NEGGLP.LCK را برداشتم ولي فرقي نكرد و قفل كار نداد
آقايان 7070_ persiankitty . mehdi و ..... اگه ميشه مرا راهنمايي كنيد كه بايد چي كار كنم با تشكر
باور كنيد اون Fast .CUE براي همين كار ساخته شده. من فقط با CDRWin اونو تست كردم. So فقط ميتونم همون رو توصيه كنم. در مورد اينكه بعضي جاها كار نميكنه ... شايد با يك رايتر ديگه بهتر رايت بشه ... نميدونم.نوشته شده توسط mahdi1535
نوشته شده توسط persiankitty
با چه ورژني از CdRwin و با چه تنظيماتي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)