تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 89 اولاول ... 2969757677787980818283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 890

نام تاپيک: FC Barcelona | بلوگرانا | فصل 18-2017

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

بارتومئو تایید کرد اعتماد کامل به والورده داره و مربی فصل بعد والورده خواهد بود. برای همین بحث درباره مربی مناسب بی فایده است، حداقل یک فصل دیگه رو با والورده هستیم. فصل بعدی ممکنه مربی های متفاوتی در دسترس باشن و گزینه های فعلی اصلا در دسترس نباشن. در نهایت هم فعلا گزینه خوبی در دسترس نیست... امثال کونته و ونگر و توخل و ... اصلا مربی هایی با DNA ما نیستن و به نظر من اصلا بهبودی نسبت به والورده هم نیستن.

درباره والورده این رو میشه گفت که بعضی مواقع بیش از حد محافظه کار هست که باعث شده ما در لیگ بی شکست باشیم و خط دفاعمون هم نسبت به سال های قبل بهتر باشه ولی تیم هم بی هیجان تر و بی انگیزه تر بازی می کنه. نه به اون تیمی که اصلا مدیریت بازی بلد نبود و نه این تیمی که اینقدر دنبال مدیریت بازی است که فوتبال رو یادش میره بعضی مواقع (اتفاقی که جلوی رم افتاد).

والورده تجربه مربی گری تیمی که در فصل 38 بازی لیگ + 9 بازی حذفی +‌ 13 بازی لیگ قهرمانان = 60 بازی رو نداره. اصلا نمی دونه باید تیم رو چطور آماده نگه داره. مسی با مصدومیت همسترینگ میره بازیهای ملی و برمی گرده و برای اینکه رکورد بدون باختش رو حفظ کنه با پای مصدوم مسی رو به زمین میاره وقتی در لیگ با این همه اختلاف جلو هست، بعدش سه روز بعد مقابل رم 90 دقیقه بازی می کنه، بعدش وسط هفته دو روز بعد!!!!‌ جلوی لگانیس تیم 17 جدول مسی رو فیکس می ذاره و 90 دقیقه بازی می ده. همینطور سرجی روبرتو، پیکه، سمدو، راکیتیچ و سوارز. بازیکن هایی که بازی رفت و برگشت مقابل رم رو فیکس بودن. چه فایده داره 15 امتیاز جلو بودن از رقیب دیرینه در لیگ وقتی در حساس ترین مقاطع به بازیکن های اصلی استراحت داده نمیشه؟‌ بعدش اون فاجعه جلوی رم رخ می ده.

امیدوارم والورده درسش رو گرفته باشه و بفهمه که چطور باید در نیم فصل دوم تیم رو تازه و سرحال نگه داره.

لازمه موفقیت جوان ها و حضورشون در تیم اصلی، اعتماد به اونهاست.
    والا بنظر من الان مساله بازی ندادن به امثال آلنیا، آرنایز، اوریل بوسکتس و ... بیشتر از اونکه ناشی از عدم شجاعت باشه بخاطر بی عقلیه.
    این همه دقایقی که به گومز بازی داده شد، چی در پی داشت که نمیشد با بازیکن های B بهش رسید.
    تیم اگر برنامه داشته باشه، اگر کادر فنی قوی باشه، میتونه بدون دغدغه از بازیکن های جوان استفاده کنه و اصلا هم نگران امتیازاتی که احتمالا تو اون بازی ها از دست میره نباشه. میشه خیلی راحت در جاهای مهم امتیاز جمع کرد و در جاهای کم اهمیت به بازیکن های جوان بازی داد.
      محتوای مخفی: ... 

یه روند احمقانه ای از زمان انریکه شروع شد و تا الان هم ادامه داره و اونم اینه که در بازی های داخل Camp Nou از تیم کامل استفاده میکنیم و در بازی های خارج از خونه و بعضا سخت به ذخیره ها میدون میدیم. بابا اصلا خود کمپ‌نو یه برتری و امتیاز داره. بازیکن جوان جلوی تماشاگرای خودی اعتماد بنفس بالاتری داره. چرا میذارید جلوی سلتا و سوسیداد تو زمین حریف بهشون بازی میدید؟! که چی بشه؟! که بعد روزنامه های بارسایی آمار دربیارن در حضور فلان بازیکن بارسلونا 80 درصد امتیازاتش رو از دست داده؟! هیچوقت یادم نمیره انریکه در بازی با سلتا فصل پیش اومد و کل هافبک رو ذخیره گذاشت. بعد انتظار داشت همونطوری هم بازی کنن. با حضور آردا، دنیس و گومز میخواست سلتا رو ببره. تازه تو دفاع و دروازه هم کلی پاس میدادن که نتیجه اش شد از دست رفتن توپ و سه تا گل نیمه اول سلتا
    جایی که میشه به راحتی به جوان ها بازی داد، بازیکن های اصلی بازی میکنن که مثلا 5-6 تا بزنن و همه حال کنن. حتی تعویضا هم باز دیر انجام میشه و بازیکن ها جوان به بازی نمیان.
    تو همین فینال کوپا ببینید در دقیقه 75 پائولینیو میاد تو. که چی بشه؟ کسب تجربه کنه؟! بازی ای که توش 5-0 جلوییم میشد از دقیقه 60 - 70 سه‌تا جوون رو به تیم اضافه کرد. دمبله 140 میلیون یورویی میمونه دقیقه 82 میاد تو، بعد پائولینیوی 30 ساله دقیقه 75.
    من اصلا نمیخوام بگم که این ذخیره هایی که اسم میبرم بدن یا در حد بارسا نیستن و از این حرفا ولی واقعا جای سوال داره آیا کسانی از تیم B نبودن که بتونن الان در حد دینیه، گومز، پائولینیو، دنیس سوارز یا پاکو آلکاسر باشن؟!
    اینهایی که گفتم به استثنای پائولینیو از سن کم اومدن بارسا. وقتی اومدن بازیکن ستاره ای نبودن. الان هم بعد از گذشت 2-3 فصل ستاره نشدن و در بهترین حالت در بازی جلوی تیمهای ضعیف به بازی گرفته میشن و چندان هم تاثیرگذار نیستن.
    یعنی کاملا مشخصه که بدون برنامه خریداری شدن. اگر برنامه ای برای این بازیکن های جوان وجود داشت، بعد از 2-3 فصل از خریدشون باید خودش رو نشون میداد. یعنی کاملا روی هوا خریداری شدن. خب اینطور تصادفی و امیدوارانه خرید کردن رو بذارن کنار و امیدوارانه به بازیکن ها خودمون اعتماد کنن.
    منیر رو دادن رفت و آلکاسر رو با کلی پول خریدن، بعد در مجموع دو فصل بهش اندازه همون منیر هم بازی ندادن. دنیس سوارز یکم DNA بارسا داشت، ولی در مجموع 90 دقیقه هم بهش بازی نرسید تا آخرش ببینیم چیه. حداقل بذارید مطمئن بشیم بدردنخوره. (هر چند بازی با سلتا یجورایی معلوم کرد اگر اون موقع نبود، حداقل دیگه الان بدردنخور شده). آندره گومز عوضش کلی بازی کرد. اونم تو 200تا پست مختلف. انگار طرف پارتی داره و باید یجایی خلاصه بچپوننش. تقریبا همیشه هم پایین‌تر از متوسط یا افتضاح بوده.

خلاصه اینکه این مجموعه واقعا هیچوقت بعد از رفتن پپ و تیتو نظم و انسجام مدیریتی نداشت. چه از طرف کادر فنی (شامل مدیر فنی ها) و چه از طرف کادر مدیریتی.

هنوز هم بهترین اتفاق برای این تیم تعویض تیم مدیریته. اومدن تیم مدیریتی ای که نگاه درست فوتبالی رو از بالا به تیم تزریق کنه خیلی واجبه. والورده و هر مربی دیگه ای باید بدونه وظیفه اش چیه. ما مثل بعضی باشگاه ها عطش دیوانه وار جام نداریم. جام برامون مهمه و از دست دادنش دردناک. ولی چیزی که بیشتر از همه بد و غیر قابل تحمله نوع از دست دادنشه. شکل از دست دادن CL تو سه سال گذشته خیلی واضح و مشخص این احساس رو به تیم و هواداراش تزریق کرد که برای گرفتن این جام توانایی لازم رو نداریم. اینکه اگر مسی ناجی‌مون نباشه، توانایی هیچ معجزه‌ای رو نخواهیم داشت.
    صد درصد با همه این موارد موافقم.

دفاع چپ که گریمالدو رو داشتیم، فروختیمش به بنفیکا و شش ماه بعد به جاش دینیه رو خریدیم. گریمالدو شروع آرامی داشت ولی این فصل دفاع چپ اول بنفیکا بوده و خوب درخشیده. در 4 بازی لیگ قهرمانان بازی کرد و در لیگ هم 5 پاس گل داده. آیا همین گریمالدو رو نمیشد تبدیل کرد به جانشینی برای آلبا؟‌ قطعا میشد اگه بهش اعتماد میکردن. اما حتی یک بازی هم در تیم اصلی بهش داده نشد حتی در فصلی که بعضی مواقع متیو 32 ساله رو در دفاع چپ بازی میدادیم! موقع فروشش حتی یه buy-back clause هم نذاشتیم در قراردادش که بتونیم دوباره بیاریمش.
    گومز رو خریدیم وقتی سرجی روبرتو رو در خط هافبک داشتیم و بعد سرجی روبرتو رو تبدیل کردیم به دفاع راست در حالی که باید از همون اول دفاع راست میخریدیم و سرجی روبرتو رو در پست تخصصیش پرورش میدادیم و قطعا الان میتونست یکی از بهترین هافبک های دنیا باشه.
    مونیر رو فروختیم به والنسیا و همزمان الکاسر رو از والنسیا گرفتیم. با اینکه هنوز هم دید مثبتی به الکاسر دارم ولی اونقدرها بهتر از مونیر نیست. مونیر در فصل 16-2015 برای خودمون در 26 بازی (اکثرش تعویضی) 8 گل زد. بعد فروختیمش و الکاسری رو گرفتیم که در 46 بازی (اکثرش فیکس) 15 گل زده بود. الکاسر هم برای ما فصل قبل 8 و این فصل 7 گل زد. مونیر همین فصل در آلاوز در 34 بازی 13 گل زده که اصلا آمار بدی نیست برای یک مهاجم در تیم میانه جدول. البته مونیر هنوز هم بازیکن خودمون هست و قرضی در این تیمها به سر می بره.

دقیقا همه اینها برمی گرده به حرفی که ساندرو راسل زد در سال 2011 فکر می کنم، که لاماسیا نه تنها آکادمی باشگاه هست بلکه باید منبع کسب درآمد باشه برای باشگاه‌!!‌ و همین تفکر باعث شد بازیکنان آکادمی مرتب قرض داده بشن بیرون، مرتب فروخته بشن با buy-back clause و باشگاه هم نیمکتش رو با آکادمی پر نکنه بلکه برای پر کردن نیمکت بازیکنان آکادمی رو بفروشه و با پولش دنبال خرید بازیکن جدید باشه.

اول درباره بازیکن‌هایی که بولد کردم بگم تا بعد برسم به مربی ها.
      محتوای مخفی: ... 

راکیتیچ و سوارز هنوز سطح بالایی دارن. تو بارسا بازی کردن خود بخود باعث میشه یه بازیکن معمولی تر بنظر بیاد. این خصوصیت تیم های بزرگه. برای درک بهتر کمک اینها به تیم باید به آمارشون نگاه کرد. بنظر من هردوی اینها حداقل دو فصل دیگه میتونن برای بارسا خوب و موثر باشن.
    دمبله هم فکر میکنم اگر مراقبش باشن و خوب مدیریتش کنن، توانایی هاش سقف نداره. من بازی هاش تو دورتموند رو دیدم. در موقعیت سازی بینظیره این بچه. تکنیکش هم خیلی بالاست. وقتی بازیکن 20 ساله میخریم نباید انتظار داشته باشیم از همون اول ستاره باشه و برامون بازی دربیاره. خود مسی هم اگر نبود حضور موثر و مدیریت قوی رایکارد و بعد هم بینش فوتبالی عمیق پپ، اینی نبود که الان هست. اینجا باید به والورده بفهمونن مدیرای تیم که به این بازیکن باید بازی بده. باید تفکرات تاکتیکیش رو جوری بچینه که برای اون نقشی ببینه. تف تو اون تاکتیکی که پائولینیوی ناآماده رو به دمبله تقریبا آماده ترجیح بده!
    درباره اریکسن هم بگم که خیلی هم نباید بزرگش کرد. باور کنید اگر بیاد بارسا در بهترین حالتش بتونه مثل راکیتیچ باشه. همین راکیتیچ الان لولش از اریکسن به مراتب بالاتره. درخشش در تاتنهام دلیل نمیشه در یک سوپر تیم مثل بارسا هم موفق باشه. تاتنهامی ها الان در کنار هم خوبن (اونم نه جاهای مهم و سرنوشت ساز) ولی اصلا اینطور نیست که هرکدومشون به تنهایی و در یک تیم دیگه هم بتونن بدرخشن. بنظر من تنها بازیکن کلاس اول جهانی در این تیم هری کینـه که بره تو هر تیم دیگه ای هم موفق میشه. علی و اریکسن و تریپیه و ... در حد همون تاتنهام و دستاوردهای فعلیش‌ان.
    محمد صلاح هم که همین فصل اومد لیورپول و نمیشد خریدش. اشتباه کردید فکر کنم. ضمنا اگر درست بگم رئالیه و بعیده بیاد بارسا

اما برسیم به مربی ها. بین والورده و اون دونفری که اسم بردید فکر میکنم همین والورده چندین برابر مناسب تره. توخل هنوز آنچنان امتحانی پس نداده. در دورتموند هم آنچنان تغییر مثبتی که بشه گفت نداشت. تیم کلوپ رو گرفت و یکم از فصل قبل بهترش کرد ولی همچنان به بایرن میباخت و در بازی های مهم دیگه بوندس لیگا هم کم امتیاز از دست نداد. ضمن اینکه به بایرن جواب رد داد و گفت تیم فصل بعدم مشخص شده (پاریس یا آرسنال)
    درباره ونگر هم که حتما شوخی میکنید. بیاد بارسا که چی بشه؟! که تیم حتی از این هم کندتر بشه؟! که تاکتیک‌های قرون وسطایی به تیم بیاره؟! ونگر بره دنبال مربی گری ملی براش بهترین انتخابه. مربی گری یه تیم آسیایی و بعدش هم بازنشستگی که عاقبت به خیر بشه و با سر بالا از فوتبال خداحافظی کنه.
    اگر بارسا بخواد مربی عوض کنه باید بره سرغ یه گزینه موفق و تاکتیک شناس. یه آدم نترس و پر انرژی و در عین حال با ثبات. راستش رو بخواید الان گزینه مربی گری خوب خیلی زیاد نیست. اگر هاینکس رو بخاطر سنش بذاریم کناز، بنظرم تنها مربی های خوبی که بتونن با بارسا موفق بشن، مکس آلگری، آنتونیو کونته و تا حدودی هم پوچتینو هستن.
    آوردن هر سه اینها هم برای فصل بعد تقریبا عیرممکنه. گزینه دیگه ای هم که بدرد ما بخوره و باعث بشه تن به تعویض مربی ای بدیم که در سال اول حضورش دو جام گرفت، به ذهنم نمیرسه.
    درباره بازیکن سازی در مرحله اول باید همونطور که گفتی اولویت های باشگاه عوض بشه. آوردن پائولینیو در دقیقه 75 وقتی تیم 0-5 جلو هست خنده داره. در این مواقع باید بازیکنی وارد زمین بشه که نیاز به بازی کردن کنار تیم اصلی داره. این ذهنیت باید برگرده به تیم و بدون این ذهنیت به نظر من در پرورش بازیکن به موفقیت نخواهیم رسید.

ویدال، گومز، دینیه، الکاسر، دنیس سوارز،‌ رافینیا، سرجی سمپر (هر دو از قرض برمی گردن) رو باید رد کنیم برن. همگی حدود 24 ساله هستن و پیشرفت خاصی نداشتن و هیچ کدوم از اینها بازیکن درجه یکی برای تیم نخواهند شد. ورمالن رو هم وقتشه بفروشیم. از الان باید تمرکز کرد روی نسل بعدی.

یه نمونه اش کارلوس آلنا هست که این فصل سه بار در جام حذفی فقط بازی کرده و 20 سالشه. بوسکتس در 20 سالگی در همون فصل 41 بازی برای تیم انجام داد و فینال لیگ قهرمانان رو فیکس بازی کرد برای تیم. همه اش به خاطر این نبوده که بوسکتس بازیکن بهتریه بلکه بهش فرصت داده شد تا رشد کنه. اگه بوسکتس رو هم باهاش مثل جوانان الان رفتار میشد هیچ وقت تبدیل به بازیکنی نمیشد که یحیی توره رو در اوج دوران فوتبالش از تیم بیرون کنه. آلنا در بارسا B در 33 بازی 10 گل زده و 4 پاس گل داده برای یه هافبک مرکزی اون هم در تیمی که از 22 تیم 20 ام هست! از همه مهاجم های تیم B هم بیشتر گل زده! آیا این کافی نیست که بیاد در تیم اصلی بهش فرصت داده بشه؟‌ چکار باید بکنه یه بازیکن جوان که بهش فرصت داده بشه؟ آندره گومز 74 بازی کرده برای بارسا در این دو فصل. 31 بازی در همین فصل. واقعا حق آلنا 3 بازی و حق گومز 31 بازیه؟‌

باید کارلوس آلنا، اوریل بوسکتس، مارک کوکورلا (دفاع چپ 19 ساله تیم B که امسال یک بار در کوپا برای تیم اصلی بازی کرد)، خورخه کوئنکا (دفاع وسط 18 ساله تیم B) و یکی دو بازیکن 18-20 سال رو بیاریم و بهشون در فصل حداقل 25 بازی بدیم. با فروش اون بازیکن ها و آوردن این ها تیم قطعا ضعیف تر نخواهد شد.

بعد از این میشه برای تقویت تیم در چند نقطه خریدهایی انجام داد.

2. 8 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چرا لیونل مسی در کنفرانس خداحافظی اینیستا از بارسلونا شرکت نکرد؟

جدای از اهمیت بالای خداحافظی اینیستا از بارسلونا که اهمیت زیادی برای اصحاب رسانه داشت، غیبت عجیب لیونل مسی و لوییس سوارز از حواشی ابهام برانگیز این مراسم بود که تعجب خبرنگاران را به دنبال داشت. هنوز مشخص نیست که دلیل غیبت سوارز در این مراسم چه بوده اما مسی عذری موجه داشته است.

لئو امروز همزمان با کنفرانس اینیستا، با خانواده و فرزندانش باید در جلسه‌ای بابت تمدید اعتبار پاسپورتش شرکت می‌کرده است. جلسه‌ای که تاریخش از مدت‌ها قبل تعیین شده بود و مسی نمی‌توانست برگزاری‌اش را برای شرکت در کنفرانس اینیستا به تاخیر بیندازد. او قبل از تمرین که اینیستا خبر جدایی‌اش را به بازیکنان گفت، در رختکن بود و از قضیه باخبر است اما اطلاع داد که نمی‌تواند در این کنفرانس شرکت کند.

مسی به طور قطع در مراسم ویژه‌ای که بارسلونا برای خداحافظی اینیستا تدارک دیده است، شرکت می‌کند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

واکنش ها به خداحافظی آندرس اینیستا از بارسلونا

ژاوی

شریک، هم تیمی، دوست. فقط سخاوتت از استعدادت بیشتر است. بازی در کنارت فوق العاده بود. خیلی ممنونم.

دل پیرو

از دیدن اشک های آندرس اینستا خیلی احساساتی شدم. کسی که پس از آغاز، مانند من همیشه برای یک پیراهن جنگید. او قهرمانی است که همیشه مرا هیجان زده کرد. موفق باشی آندرس.

مسی

آندرس، به خاطر تمام این سال ها متشکرم. لذت از فوتبال در کنار تو و گذراندن لحظات فراموش نشدنی با تو یک موهبت بود. در مرحله جدید ورزشی و زندگی ات آرزوی موفقیت می کنم. تو در داخل و خارج از زمین یک پدیده هستی. دلمان برایت تنگ می شود.

ایکر کاسیاس

فوتبال بازی کردنت در تیم ملی اسپانیا و تعویض لباس هایمان بسیار لذت بخش بود. برنده شدن در کنار یکدیگر بسیار زیباتر بود. به طور جداگانه، با وجود حداکثر رقابت، محترم ترین رقیب بودی. در مرحله جدید زندگی ات موفق باشی.

گوتزه

الگوی من، اسطوره، آندرس اینیستا

محتوای مخفی: ادامه 
    نیمار

استادی که همه را با حضورش در بارسلونا مفتخر کرد. قبلا هم تو را ستایش می کردم اما زمانی که به تو نزدیک تر شدم، عاشق فوتبالت شدم و بیشتر از همه، به خاطر انسانیتی که در خارج از زمین فوتبال داری. همیشه به بچه ها، دوستان و خانواده ام می گویم باعث افتخار من بود که در کنارت شادی کردم. بارسلونا از تو متشکر است. من از تو متشکرم و عاشقان فوتبال نیز به خاطر کارهایی که کردی، از تو متشکرند. هر جا قدم می گذاری خوش شانس باشی. آغوش برای کاپیتان.

سوارز

امروز تصمیمت را به طور عمومی اعلام کردی اما خوشبختانه من خوش شانسم که می توانم با خودت از بودن در کنارت لذت ببرم، دوست من. تو فوق العاده ای.

مارکیزیو

وقتی توپ به او می رسد، فکر می کنید در هر لحظه می تواند یک اتفاق شگفت انگیز بیفتد. در نهایت، به همین دلیل نیست که ما عاشق فوتبال می شویم؟ تو تمام رویای هر کودکی هستی که اولین توپ فوتبالش را می خرد. به خاطر دوران فوق العاده ات متشکریم آندرس اینیستا.

خاویر ماسکرانو

بازی کردن در کنار تو، مزیت ویژه ای داشت، اما بالاتر از آن دوستی با تو بود. چه زمانی که برای بارسلونا بازی کردی و چه زمانی که در تیم ملی اسپانیا به میدان رفتی، بازیکن بزرگی بودی. اکنون باید از فوتبال بازی کردنت در هر کجایی که می روی، لذت ببری. #اینیستاتشکر

فرانکو بارزی

استعدادی فوق العاده، افسانه، بازیکنی تحسین انگیز #اینیستا8ابدی

داوید ویا

با تشکر از بازیکنی که در زمین بخاطر هم تیمی بودن با او لذت زیادی بردم و موجب شد همه ما در کنار یکدیگر زندگی کنیم. از بابت تمامی شب های جادویی که با بارسلونا برای ما ساختی متشکرم. تو شایسته بهترین هایی! #اینیستا8ابدی

سرخیو راموس

آندرسینیو متشکرم. تو بسیار بزرگ هستی.

فرناندو تورس

چه لحظات شگفت انگیزی که ما در کنار یکدیگر تجربه کردیم. از تو می خواهم که همچنان به بازی کردن ادامه دهی. #اینیستاتشکر # اینیستا8ابدی

آلوارو نگردو

همیشه یک الگو بودی. هرجایی که هستی موفق باشی. #اینیستا8ابدی #اینیستاتشکر

جولن لوپتگی

آن هایی که بزرگ هستند واقعا شایسته این هستند که خودشان را آنطوری که هستند نشان دهند. اینیستا الگوی بزرگی برای هر کسی است که می خواهد فوتبالیست شود. #اینیستا8ابدی

لوییس آلبرتو

الگویی برای دنبال کردن، جادوگری بر روی توپ، بهترین بازیکن تاریخ فوتبال اسپانیا، از تو متشکرم آندرس اینیستا. هر جایی که می روی موفق باشی. #اینیستا8ابدی

کوین پرینس بواتنگ

تو بازیکن بسیار درخشانی هستی. #تشکر #یکی_از_بهترینها

پدرو رودریگز

با تشکر از آندرس اینیستا. بازی کردن در کنار تو افتخار بزرگی بود. در مرحله بعدی زندگی ات موفق باشی. #اینیستا تشکر #اینیستا8ابدی

مارک بارترا

یکی از بهترین های تاریخ فوتبال، که هر عاشق این ورزش از عملکردش لذت برده است. افتخار می کنم که زمانمان را در زمین فوتبال به ویژه به عنوان یک بازیکن حرفه ای به اشتراک گذاشتیم، اما به ویژه من از تو به عنوان یک انسان چیزهای زیادی آموختم. دن آندرس دلمان برایت تنگ می شود، رفیق.

جرارد دلوفئو

بیشتر از فوتبال، او یک نابغه بود. از این که لحظاتی را با یکدیگر تقسیم کردیم، لذت بردم. اینیستای بزرک.

گری لینکر

آندرس اینیستا از بارسلونا جدا شد. او یکی از بزرگترین هافبک های این نسل یا هر نسل دیگری بود. یک فوتبالیست صادق که تقریبا به تمامی عناوین ممکن با تیم ملی و باشگاهش دست یافت. در هر کاری که انجام می دهی، موفق باشی آندرس اینیستا.

منبع سایت طرفداری

6. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اولین گارد افتخار فصل بارسا توسط دپورتیوو لاکرونیا

8. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تفاوت

رئال مادرید در 27 سال گذشته = 30 جام

لیونل مسی در 12 سال گذشته = 32 جام

10. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

مسی تو مراسم خداحافظی کسی که همه گلاش به خاطر پاسای اون بوده شرکت نکرد عجب آدم به درد نخوریه این بشر...

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

تمام زندگیش شده مسی . مسی کجاست ؟ مسی کجا میره ؟ مسی با کیا میره ؟ مسی ، مسی و مسی ... یکم ازون پارتنر بوکسور مراکشیه بگو ببینیم وضعیتش چیه ؟!

13. 10 کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بدرد نخور فقط یه بنده خدا که شروع به گلزنی کرد رئال از سوم رفت چهارم و فاصله از 10 امتیاز شد 15 امتیاز

دو تا بازی میشینه بیرون رئال برد میاره

رکورد داران دوگانه داخلی اسپانیا

سه گانه هم که نیاز به گفتن نداره، در انحصار خودمونه

15. 9 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رونالدو نازاریو: اینیستا بهترین بازیکن تاریخ اسپانیاست

اینیستا؟

او شایسته توپ طلا بود اما فکر نمی کنم به آن نیازی داشته باشد. برای او در اینستاگرام پیام فرستادم و برای دوران فوق العاده اش به او تبریک گفتم. او در حالی به پایان دورانش نزدیک می شود که بهترین بازیکن تاریخ اسپانیاست. یادم نمی آید بازیکن اسپانیایی دیگری با چنین کیفیتی دیده باشم. افراد زیادی عاشق او هستند.

17. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

جشن قهرمانی بارسلونا برگزار شد

ستاره های بارسلونا با حضور در سطح شهر بارسلون، قهرمانی شماره 25 این تیم در لالیگا را جشن گرفتند.

19. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •