تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 596 اولاول ... 296975767778798081828389129179579 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 5958

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

داره خودمونی میشه shinigamice's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام ، دوستان من همین یه هفته پیش سرویس 1ساله های وب گرفتم ، ولی امروز شمارمون تغییر کرده و اینطور که معلومه فیبر نوری شده. با های وب تماس گرفتم گفت اگه فیبر نوری شده باشه از هیچ شرکت خصوصی ای نمیتونید اینترنت بگیرید دیگه و فقط باید از مخابرات بگیرید.
    من مشترک پر مصرف های وب ام ماهی 70 گیگ فشفشه میخریدم ، قرار شده هزینه هارو حالا حساب کنن برگردونن ولی راهنمایی کنید یعنی من هیچکاری از دستم بر نمیاد و باید زیر بار حرف زور مخابرات برم که بدون اینکه بپرسن خودشون خط رو فیبر نوری کردن؟؟؟ با شکایت چی کار به جایی میرسه که برگردم به همون حالت قبل و بتونم از های وب سرویسمو نگه دارم یا نه

+ اگه کار به تخلیه کشید چه سرویسی رو پیشنهاد میکنید ( وایمکس یا وایرلس ) چون adsl فقط میتونم از مخابرات بگیرم که سرویساش خیلی گرون و داغونه .
    در ضمن بنده همدان ام

2. 2 کاربر از shinigamice بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام ، دوستان من همین یه هفته پیش سرویس 1ساله های وب گرفتم ، ولی امروز شمارمون تغییر کرده و اینطور که معلومه فیبر نوری شده. با های وب تماس گرفتم گفت اگه فیبر نوری شده باشه از هیچ شرکت خصوصی ای نمیتونید اینترنت بگیرید دیگه و فقط باید از مخابرات بگیرید.
    من مشترک پر مصرف های وب ام ماهی 70 گیگ فشفشه میخریدم ، قرار شده هزینه هارو حالا حساب کنن برگردونن ولی راهنمایی کنید یعنی من هیچکاری از دستم بر نمیاد و باید زیر بار حرف زور مخابرات برم که بدون اینکه بپرسن خودشون خط رو فیبر نوری کردن؟؟؟ با شکایت چی کار به جایی میرسه که برگردم به همون حالت قبل و بتونم از های وب سرویسمو نگه دارم یا نه

+ اگه کار به تخلیه کشید چه سرویسی رو پیشنهاد میکنید ( وایمکس یا وایرلس ) چون adsl فقط میتونم از مخابرات بگیرم که سرویساش خیلی گرون و داغونه .
    در ضمن بنده همدان ام
    من اطلاعی از جواب سوالاتت ندارم
    ولی مخابرات بعضی استان ها قیمت های رقابتی و کیفیت خوبی دارن من اصفهان هستم از نظر قیمت رقابتیه و کیفیت خوبیم داره
    الان ترافیک اعتباریش 100 گیگ 88 ت هست با 99 درصد شبانه رایگان
    البته بستگی به منطقه مخابراتی شما هم داره کیفیت و سرعت منطقه ما کیفیت و سرعتش عالیه

4. این کاربر از 1to1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

شما شکایت کن ببین کار به کجا کشیده می شه
    های وب سرویس وایرلس هم ارائه می ده اگر خطتون درست نشد وایرلسشو بگیرید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

در ضمن بنده همدان ام
    سلام ، بایستی بعرض برسانم خط شما فیبرنوری نشده ، مرکز مخابراتی کافو را نوری کرده ، وقتی کافو نوری میشه دیگه شرکتهای دیگه نمتونن adsl بدن و ناچار بایستی از خدمات مخابرات استفاده کنید. شاید در آینده امکان سرویس دهی سایرین هم بوجود بیاید.
    البته قضیه فیبر نوری تا منزل یا همان ftth با کافو نوری تفاوت زیادی از نظر فنی و کابلکشی داره و فیبر نوری کابلکشی مجدد میخواهد
    ولی یه حُسن داره اونم اینه که به مرکز مخابراتی خودتان مراجعه بکنید و ببینید امکان دایری فیبر نوری برایتان مقدور هست یا نه.
    و یه مورد دیگه که نیاز به کابلکشی نداره و در بستر کابل مسی (همان خط تلفن) اجرا میشه ، vdsl هست که خیلی خوبه از نظر سرعت تا ۱۰۰ مگ را ساپورت میکنه و دو مورد قابل توجه داره اولی اینه که بشدت نسبت به فاصله حساسه و در مسافتهای بالای صد متر افت شدید میده و دوم اینکه بایستی مودمتان را عوض کنید.

7. این کاربر از ATOUSH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

در ضمن بنده همدان ام
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شاید کمکتون بکنه

9. این کاربر از ATOUSH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shinigamice's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

خیلی ممنون بابت نقشه ی راهنما...
    نگاه کردم منطقه ی ما حتی جزء vdsl ام نیست و خارج از محدودشه .... با این سرویس های adsl مخابرات نمیدونم واقعا" چیکار باید بکنم منی که ماهی 40 50 گیگ حداقل مصرفم بوده

11. این کاربر از shinigamice بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

در ضمن بنده همدان ام

با سلام ... آقا شرایط الان من مثل شماست

میخوام خونه رو قیبر بکشم .. آیا ارزش داره .. هزینش چقدر هست .. از نظر مخابرات فیبر کشیدن تا خونه و خوده ایرادی داره ؟؟؟ میتونن سرویس ارائه بدن ؟؟

چیکار کنم بتونم شرعتم بالاترین حد ممکن باشه حالا که قراره سیم مسی ر وبزارن کنار

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

سلام

من به مرکز مخابران و شماره اصلی شهرمون زنگ زدم و درخواست چک برای FTTH دادم و گفتن منطقه ما هنوز راه اندازی نشده سوال کردم چه مقدار زمان میبره تا راه اندازی بشه ؟ گفتن 1 سال !

یکی از نمایندگان مخابرات هم زنگ زدم و ایشون هم تایید کردن .

گفتن با مبلغ بین 10 تا 30 ملیون فیبر نوری واستون از مرکز تا محل مورد نظر میتونیم بکشیم

گفتم اینترنت نامحدود میخوام گفتن از 2مگابیت تا 20 مگابیت پهنای باند براتون رو سرویس ADSL میدیم ماهی 600 هزار تومان

گفتم خوب سرویس تست میتونین بدین همین ماهی 600! گفتن خبرش رو بعدا اعلام می کنیم به شما

گفتم سرویس FTTH که ارائه میده مخابرات اختصاصی هست یا اشتراکی . گفتن اشتراکی هست و بین 8 کاربر سرعت تقسیم میشه و تا وقتی که سرویس گیرنده های FTTH کم باشند سرعت شما باز تر هست

با این شرایط FTTH هم به صرفه نیست

14. این کاربر از iran202 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

با شکایتی که در ۱۹۵ کردم خب الان مشکل سرویس من حل نشده هنوز دیرو از ساعت ۴ قطع بود بعد ساعت ده شب تماس گرفتم میگم قطعه میگه نه شما انلاینی بعد همونجا بعد چند ثانیه وصل شد تا اینجا به این نتیجه میرسیم که اپرتنور داشت دروغ میگفت که انلاین بودم یکاری کرد که وصل شدم صبح با خانم ایکس حرف زدم میگه پورت عوض شد چک‌کردم میبینم رو پروفایل 12A وصل شده تا اینجا درست بعد از ۲۰۲۰ خانم ایکس مجدد زنگ زده میگه مشکلتون حل شد میگم نه سرعت پایینه میگه چون مسافت زیاده سرعت کم میشه البته بهانه هست و گفتن محدودیت نذاشتن برای کاربر در صورتی پروفایل vdsl بنده محدودیت داره این خانم میگن محدودیت نداره که داره دروغ میگه خب بعدش پروفایل تغییر دادم به مقادیر بالاتر دیگه وصل نشد و مقادیر پایین تر از ۱۲A وصل میشه بعد کلا قطع بود مجدد زنگ زدم میگه مقصر خودتون بودین گفتین پرولایل باز کنید سرویس ناپایدار میشه گفتم چه ربطی داره شما محدودیت نذارین سرویس من مشکل نداشته باشه وصل میشه میگه نه بخاطر همونی که گفتین بوده
    نتیجه : مخابرات دوزده کارمنداش از خودش دروغ گو تر و اماتور من اینجا دارم خط نشون میکشم برات به ۱۹۵ شکایت کردم پیگیر نبودین مشکلو حل نکردی الان دو هفته هست شاگرد مخابرات شدم هر روز باید بگم چرا قطعه چرا فلان این رو اینجا تذکر میدم بهت مخابرات جان من از حقم نمیگذرم لازم باشه هرکاری از دستم بر بیاد حالا نمیشه بعضی‌چیزارو اینجا گفت ولی هرکاری انجام تا سرویس پایدار برسم این تهدید جدی بگیر این رو گفتم که به گوش مخابرات برسه این تو بمیری از اون تو بمیریا نیست سرم بره از حقم نمیگذرم شده پروانه کسب کارتو معلق میکنم اینو بزار رو حساب تحدید یا هرچیزی

پ.ن:این پستم هم اگر پاک بشه صد بار نه هزار بار دیگه همین پست میزارم تو انجمن چون ممکنه پاک بشه

16. 4 کاربر از mr.arbab28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

پست شما رو برای چی پاک کنن دوست عزیز ؟
    شکایت و ادامه بدین امیدوارم به حقتون برسید ، اگر هم نشد هزینه شما رو عودت بدن سرویس و مثل ادم جمع اوری کنن .

اره واقعا بدترین قسمت کار با مخابرات همینه که زنگ که میزنی باید همه چی رو دوباره از اول توضیح بدی ! و دقیقا هر بار هم وسط توضیحات کارشناسشون ارتباط بخاطر محدودیت زمانی که گذاشتن قطع میشه ...
    و این اراجیف پروفایل و ... جوری ازش حرف میزنن انگار crm اونا اینور دست ما هم هست می فهمیم چی به چیه!!

18. 2 کاربر از essien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

1. alireza93633

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •