مبین نت سایت هایی که روی سرور داخل ایران هستن سریع باز یا ازشون دانلود میکنه ولی خارجی ها سرعتش کمتر هست.
مبین نت سایت هایی که روی سرور داخل ایران هستن سریع باز یا ازشون دانلود میکنه ولی خارجی ها سرعتش کمتر هست.
توی پست های قبلی به این مورد اشاره کردم
متاسفانه سرعت دانلود بالا ولی برای باز کردن صفحات و شبکه های اجتماعی زور میزنه!
فعلا وب گردي فقط adsl و كلا نت كابلي
نت سيم كارت و حتي وايمكس كيفيت وب گردي پايين داره
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
شما رو مبین نت هم همین نظر رو دارین؟
متاسفانه مبين نت هم همين تجربه رو داشتم
هم وايمكس و هم TD
ايرانسل هم همين طور
پينگ بد نيست ولي علاوه به وب گردي پكت لاست جالب نداره مخصوصا براي سرور خارج
با اينكه سرعت بد نيست
ايرانسل كه فقط به درد دانلود ميخوره
فعلا بهترين وب گردي رو روي صبانت دارم
حتي شاتل هم كم مياره مخابرات هم البته زياد محسوس نيست
حتما.صددرصد
ایرانسل ۲مدل مودم دارم،مبین نت هم که جدیدگرفتم چند سالم هست که از شاتل استفاده میکنم.جاهای دیگه هم دوستان adsl شرکتهای دیگه داشتن و تست کردم.واقعا کابلی یه چیز دیگه است.تازه اونا سرعت تست شون ۵ بود.
درضمن ۴g هم امتحان کردم.
آخه مشکل اینه خط خونه ما افتضاحه و adsl که دارم 4 مگ بیشتر نمیکشه،اونم با قطعی.الان واقعا موندم چی کار کنم؟فیبر نوری امروز رفتم مخابرات پرسیدم،گفتن شاید تا چند ماه دیگه واسه منطقون راه اندازی بشه.vdsl هم که هنوز رشت نیومده.2 روز پیش اس ام اس مبین نت اومد که منو وسوسه کرده.
متاسفم واقعا
شما اگر ميتونين همراه اول رو امتحان كنين
مخصوصا روي تري جي وب گردي بدي نيست اگر منطقه شلوغ ندارين
ولي در كل وقتي چاره اي ديگر نيست فعلا بين بد و بدتر انتخاب با مبين نت
در ضمن همون adsl هم اگر بتونين روي صبانت يا شاتل بيارين همون سرعت كم هم وب گردي عالي داره اگر بيشتر كيفيت نت مهم باشه تا سرعت و دانلود
من خیلی تو این چیزا وسواس دارم به همین دلیل همیشه ضرر میکنم الان ۲تا تی دی ایرانسل دارم یکی هم مبین نت .حالا مجبورم دنبال فروشش باشم.یارو زنگ زده مودم فعال که همش یه هفته کارکرده میگه آقا ۱۰۰میشه ،انگارمال دزدی میخاد بخره.
موافقم . من ایرانسل دارم با پینگ ۸۰ واسه شروع کردن لود صفحه حرص آدمو در میاره . بعد یهو همرو با هم باز میکنه . مگه اینکه پ ر و ک س ی ست کنی .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)