تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 121 اولاول ... 296975767778798081828389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 1203

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون LG UH850 2016

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آقا ممنون خیلی لطف کردی خدا رو شکر مشکل شما حل شد. راستی دیگه از داخلیش استفاده نمیکنی؟؟
    سلام
    امیدوارم مشکل شما هم حل بشه.
    نه کلا داخلی رو برای همیشه و همه وقت تعطیل اعلام کردم.

2. این کاربر از masy222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

فریمور جدید ریلیز شد : SW File Version 04.31.05

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[04.31.05]
    1. Apply for R.E.D(Radio Equipment Directive) radio standard
    2. Improved issue that HEVC channel number is rollback.

4. 2 کاربر از farzad3620 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام. من بین این تی وی و سونی x850d موندم کدوم بهتره با دلیل بگید لطفا؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام خدمت تمامى دوستان
    من ٤٩ اينچ اين مدل رو خريد كردم طراحى شيك و صداى حرفه اى و از لحاظ اسمارت بودن و همخوانى با ديوايس ها خيلى خوبه و اكثر فرمتهاى تصويرى را به روانى اجرا ميكنه ولى كيفيت تصويرش از سونى w800 و سامسونگ 6960 كه قبلاً داشتم پايين تره و بنظر من مهترين فاكتور كيفيت تصويره كه اولويت داره بخاطر همين از خريدم راضى نيستم و بايد دنبال يكى ديگه با كيفيت تصوير بهتر باشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام
    من همه پست هارو خوندم ، خیلی جالب بود برام که یه دو نفر هستن که شدیدا دارن القا میکنن که این تلوزیونو نخره کسی . به نظرم مفرضانه دارن این کارو میکنن ، وجالبه که هر چی ازشون در خواست عکس یا فیلمی از مشکلشون میشه ولی اینکارو

نمیکنن ، و تقریبا تو همه صفحات هم اومدن تکرار کردن ، حرفهاشونو ، حالا از این حرف ها بگذریم ،

دوستان من چند روزه تمام سایت ها و مدل ها رو بررسی کامل کردم و به این نتیجه رسیدم که همینو بخرم ان شاءالله ، دلیلم هم خیلی واضحه ، هیچ کدوم از مدل ها با این قیمت به گرد این هم نمیرسن ، بله اگه پول بیشتر داشتم خوب بهتراز اینم هست ،

اونارو میخریدم ، تمام مدل ها یه معایبی دارن یه محاسنی هم دارن ، ولی این مدل با این قیمت بهترین گذینه هست به نظر من ، بعضی ها میگن ما تصویر مهمه برامون ، بسیار خوب پس یه مدل بهتر از این به ما نشون بدن که همین قیمتو داشته باشه ، من

که ندیدم چیزی ، بله گفتم که اگه پول بیشتر داشتم خوب میتونستم چیز دیگه ای بخرم ، مهمترین چیز هم ، همین پوله که ما نداریم ، پس تو این رنج قیمت بهترین گذینه هست.

مشکلات نشت نوری هم که بعضی ها میگن داره ، اینو بگم تو اکثر مدل ها این هست ، باتوجه به مطالبی که تو این چند روز خوندم اینو متوجه شدم .

بعضی ها مثل من میخوان دو زار بدن ولی جم یله هم براشون برقصه ، این که نمیشه

بعضی ها هم هی میگن مال من سوخته و هی تکرار میکنن ، به نظر من چاخان میکنن ، حالا گیریم راست هم بگن ، خوب ناسا هم موشک هوا میکنه دو متر نرفته میترکه ، حالا باید بگیم ناسا اینجور و اونجوره ،

جالبه که بدونین یکی از مدل های پر فروش هم هست این مدل .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام.خیلی خوبه که اینطوری با لینک و با استناد به سایت های معتبر مطالب و مطرح می کنید.ممنون.لینک اولی که گذاشتید و کامل خوندم و دقیقا مثل مطالبی که من مطرح کردم که گفتم در سایز 58 معمولا از پنل اینولوکس استفاده میشه، این سایت هم بیان کرد که پاناسونیک برای مدلهای بالا تولیدات خودش از ips استفاده میکرد که چون این قضیه انتظارات مشتریان و برآورده نمی کرد پاناسونیک مجبور شد که از تولیدکنندگان پنلهای va منجمله اینولوکس خرید کنه.
    تحقیقات بنده نشون میده که حتی قبل از اینکه پاناسونیک بطور رسمی از تولید پنل کنار بکشه طی چندسال اخیر بیشتر مصرف کننده پنل بوده و ترجیح داده مثل سونی عمل کنه.بنده 2 ست پاناسونیک و تعمیر کردم که هر2 پنلشون ال جی بود.در سایت panelook هم که برید کاملا مشخصه که تولیداتش محدود بود و بیشتر پنل هایی برای مصارف پزشکی و خودرو میزنه.
    پردازش تصویر بسیار مهمه و ال جی و vizio ضعیف ترین ها در این بخش هستند.
    در حال حاضر یکه تاز oled ال جی هست.امیدوارم با ورود شرکت های تایوانی هم قیمت ها رقابتی تر بشه و هم اینکه نواقص تولیدات ال جی مثل ABL برطرف بشه . به شخصه چون ضعف بزرگ eg910 و در abl میدونم و تصویرشو دیدم واقعا رو اعصابم رفت!.ممنونم
    سلام
    اگه ممكن هست ميشه در مورد اى بى ال يكم توضيح بديد چون من قصد دارم eg910 يا js8980 بگيرم
    يه سئوال هم ازتون دارم مهندس بنظر شما بهترين كيفيت تصوير تا سايز پنجاه اينچ رو كدوم مارك و مدل از تلويزيونهايى كه تو ايران هست داره اثلاً اسمارت بودن و ترى دى و ... برام مهم نيست و كيفيت تصوير بيشترين اولويت رو برام داره
    و ممنون از تمامى مطالب قبلى مفيدتون كه بصورت علمى توضيح داديد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

سلام
    این فایل برای UH850v هست . دستگاه من مدل UH850T هست و تو منو آپدیت میزنه no update available
    فایل اپدیتشو از کجا میتونم پیدا کنم؟
    ممنون میشم جواب بدین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

فریمور جدید ریلیز شد : SW File Version 04.31.05

[04.31.05]
    1. Apply for R.E.D(Radio Equipment Directive) radio standard
    2. Improved issue that HEVC channel number is rollback.

سلام
    این فایل برای UH850v هست . دستگاه من مدل UH850T هست و تو منو آپدیت میزنه no update available
    فایل اپدیتشو از کجا میتونم پیدا کنم؟
    ممنون میشم جواب بدین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    اون تعداد دوستانى كه تلويزيونشون در اثر استفاده از ماهواره از كار افتاده و بوت نميشه اگه يه برد سالم بيارييد ميتونم از فايل فلشش براتون بكاپ بگيرم و فلش تلويزيونهاى معيوب رو ريپوروگرام كنم اينطورى لازم نيست كه هر كدوم جداگانه هزينه براى برد بكنيد
    اگر مايل بوديد در خدمتم

داره خودمونی میشه alishabani1358's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    اون تعداد دوستانى كه تلويزيونشون در اثر استفاده از ماهواره از كار افتاده و بوت نميشه اگه يه برد سالم بيارييد ميتونم از فايل فلشش براتون بكاپ بگيرم و فلش تلويزيونهاى معيوب رو ريپوروگرام كنم اينطورى لازم نيست كه هر كدوم جداگانه هزينه براى برد بكنيد
    اگر مايل بوديد در خدمتم
    سلام
    یعنی اگه ورژن نرم افزار عوض بشه امکان استفاده از م.ما. ا.ه.و.ا.ر.ه وجود داره?

Sent from my PRO 5 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •