سلام
امیدوارم مشکل شما هم حل بشه.
نه کلا داخلی رو برای همیشه و همه وقت تعطیل اعلام کردم.
سلام
امیدوارم مشکل شما هم حل بشه.
نه کلا داخلی رو برای همیشه و همه وقت تعطیل اعلام کردم.
فریمور جدید ریلیز شد : SW File Version 04.31.05
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[04.31.05]
1. Apply for R.E.D(Radio Equipment Directive) radio standard
2. Improved issue that HEVC channel number is rollback.
سلام. من بین این تی وی و سونی x850d موندم کدوم بهتره با دلیل بگید لطفا؟
با سلام خدمت تمامى دوستان
من ٤٩ اينچ اين مدل رو خريد كردم طراحى شيك و صداى حرفه اى و از لحاظ اسمارت بودن و همخوانى با ديوايس ها خيلى خوبه و اكثر فرمتهاى تصويرى را به روانى اجرا ميكنه ولى كيفيت تصويرش از سونى w800 و سامسونگ 6960 كه قبلاً داشتم پايين تره و بنظر من مهترين فاكتور كيفيت تصويره كه اولويت داره بخاطر همين از خريدم راضى نيستم و بايد دنبال يكى ديگه با كيفيت تصوير بهتر باشم
سلام
من همه پست هارو خوندم ، خیلی جالب بود برام که یه دو نفر هستن که شدیدا دارن القا میکنن که این تلوزیونو نخره کسی . به نظرم مفرضانه دارن این کارو میکنن ، وجالبه که هر چی ازشون در خواست عکس یا فیلمی از مشکلشون میشه ولی اینکارو
نمیکنن ، و تقریبا تو همه صفحات هم اومدن تکرار کردن ، حرفهاشونو ، حالا از این حرف ها بگذریم ،
دوستان من چند روزه تمام سایت ها و مدل ها رو بررسی کامل کردم و به این نتیجه رسیدم که همینو بخرم ان شاءالله ، دلیلم هم خیلی واضحه ، هیچ کدوم از مدل ها با این قیمت به گرد این هم نمیرسن ، بله اگه پول بیشتر داشتم خوب بهتراز اینم هست ،
اونارو میخریدم ، تمام مدل ها یه معایبی دارن یه محاسنی هم دارن ، ولی این مدل با این قیمت بهترین گذینه هست به نظر من ، بعضی ها میگن ما تصویر مهمه برامون ، بسیار خوب پس یه مدل بهتر از این به ما نشون بدن که همین قیمتو داشته باشه ، من
که ندیدم چیزی ، بله گفتم که اگه پول بیشتر داشتم خوب میتونستم چیز دیگه ای بخرم ، مهمترین چیز هم ، همین پوله که ما نداریم ، پس تو این رنج قیمت بهترین گذینه هست.
مشکلات نشت نوری هم که بعضی ها میگن داره ، اینو بگم تو اکثر مدل ها این هست ، باتوجه به مطالبی که تو این چند روز خوندم اینو متوجه شدم .
بعضی ها مثل من میخوان دو زار بدن ولی جم یله هم براشون برقصه ، این که نمیشه
بعضی ها هم هی میگن مال من سوخته و هی تکرار میکنن ، به نظر من چاخان میکنن ، حالا گیریم راست هم بگن ، خوب ناسا هم موشک هوا میکنه دو متر نرفته میترکه ، حالا باید بگیم ناسا اینجور و اونجوره ،
جالبه که بدونین یکی از مدل های پر فروش هم هست این مدل .
سلام
اگه ممكن هست ميشه در مورد اى بى ال يكم توضيح بديد چون من قصد دارم eg910 يا js8980 بگيرم
يه سئوال هم ازتون دارم مهندس بنظر شما بهترين كيفيت تصوير تا سايز پنجاه اينچ رو كدوم مارك و مدل از تلويزيونهايى كه تو ايران هست داره اثلاً اسمارت بودن و ترى دى و ... برام مهم نيست و كيفيت تصوير بيشترين اولويت رو برام داره
و ممنون از تمامى مطالب قبلى مفيدتون كه بصورت علمى توضيح داديد
سلام
این فایل برای UH850v هست . دستگاه من مدل UH850T هست و تو منو آپدیت میزنه no update available
فایل اپدیتشو از کجا میتونم پیدا کنم؟
ممنون میشم جواب بدین
سلام
این فایل برای UH850v هست . دستگاه من مدل UH850T هست و تو منو آپدیت میزنه no update available
فایل اپدیتشو از کجا میتونم پیدا کنم؟
ممنون میشم جواب بدین
سلام
اون تعداد دوستانى كه تلويزيونشون در اثر استفاده از ماهواره از كار افتاده و بوت نميشه اگه يه برد سالم بيارييد ميتونم از فايل فلشش براتون بكاپ بگيرم و فلش تلويزيونهاى معيوب رو ريپوروگرام كنم اينطورى لازم نيست كه هر كدوم جداگانه هزينه براى برد بكنيد
اگر مايل بوديد در خدمتم
سلام
یعنی اگه ورژن نرم افزار عوض بشه امکان استفاده از م.ما. ا.ه.و.ا.ر.ه وجود داره?
Sent from my PRO 5 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)