الان راهکار چیه ، رایتل مناسبه که سرعتش داغونه
غیر از های وب و شاتل دیگه چه اپراتوری رومینگ میشه رو ایرانسل ؟
؟
الان راهکار چیه ، رایتل مناسبه که سرعتش داغونه
غیر از های وب و شاتل دیگه چه اپراتوری رومینگ میشه رو ایرانسل ؟
؟
طرح صیانت کم کم داره خودش رو نشان میده
مسخرشو در اوردن با این قیمتای جدید
اینم خرابش کردن قیمتهاش را سه برابر کرد سیمکارتش را در اوردم انداختم کنار دیگه بدرد نمیخوره
قیمت اروپا
کیفیت آفریقا
دیگه با قیمتا بعیده که کسی از 4g های وب استفاده کنه
سرعت های وب تو کرج رو ۲۷ مگابیت لیمیت شده
من الان حدود یک روز هست که سرویس 4G های وبی که دارم دیگه روی ایرانسل رومینگ نمیشه و فقط به خود باند 20 های وب وصل میشه که خب خیلی تعریفی از بابت سرعت و پینگ نداره به نسبت ایرانسل . حتی توی تنظیمات مودم (TP-link mr600) که قابلیت انتخاب دستی فرکانس داره هم وقتی تعیین میکنم که فقط به باندهای 1 و 3 و 7 (باندهای ایرانسل) وصل بشه ، قبول نمیکنه و ارتباط قطع میشه (قبلا جواب میداد و فقط به ایرانسل وصل میشد با این کار) . میخواستم ببینم بقیه دوستان هم همچین مشکلی دارند ؟ هنوز از پشتیبانی خود های وب نپرسیدم چون احتمالا جوابشون اینه که ما تعهدمون رو انجام دادیم (اتصال به باند 20 های وب) و خواسته من یه چیز اضافی هستالبته اینم بگم که من وسط تهران دارم از سیم کارت های وب استفاده میکنم و شاید با توجه به روستایی بودن سرویس ، دسترسی به ایرانسل داخل شهر رو مسدود کردند .
تو استان البرز روی 3 سیم کارت با آدرس های مختلف تست کردم و رومینگ نداره و جالبه رو همون حالت رومینگ به 3G و 2G ایرانسل متصل میشه و نت داره ولی تو حالت 4G مشکل داره .
یکی از سیم کارت ها داخل محدوده خود های وب هست و به شبکه خود های وب هم متصل نمیشه .
شکایت کردم و 2 روزی هست تماس می گیرند ولی مشکل حل نشده
سیم کارت رو از مودم انداختم روی گوشی و درست شد! به +4G ایرانسل رومینگ میشه و سرعت هم خیلی خوب ؛ ولی به محض اینکه میندازمش توی مودم ، کار نمیکنه! تنظیمات مودم هم خیلی بررسی کردم ولی مشکلی نداشت و هم روی حالت اتوماتیک و هم دستی با انتخاب شبکه ایرانسل و باندهای 1 و 3 و 7 بازم وصل نمیشهگفتم شاید مشکل از مودم هست ولی حتی مودم رو ریست فکتوری هم کردم بازم وصل نمیشه اما هر اپراتور دیگه ای روی همین مودم سیم کارت میندازم جواب میده و مشکلی نداره! انگار های وب با مودم من لج کرده
کسی میدونه باید چی کنم؟ امکان داره بنا به خطای سیستمی یا انسانی
IMEI مودم از طرف اپراتور مسدود شده باشه؟ آخه تا همین هفته پیش مشکلی نداشت و روی مودم رومینگ میشد به ایرانسل
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)