آقا حداکثر چقد طول میکشه ؟
من لینک یه فیلم 1.6 گیگی از تاینی دادم یه ربعه نوشته فایل شما تا دقایقی دیگر منتقل خواهد شد .
رفرش کنم دوباره بزنم یا واستم؟
آقا حداکثر چقد طول میکشه ؟
من لینک یه فیلم 1.6 گیگی از تاینی دادم یه ربعه نوشته فایل شما تا دقایقی دیگر منتقل خواهد شد .
رفرش کنم دوباره بزنم یا واستم؟
حدودا ١٠ دقيقه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قيمت هاش خوبه ماهيانه ٥تومن هم داره ظاهرا
چرا سرعت دانلود ازش کمه !
من شاتل لند 1.8 مگ میگیرم ولی الان که ریموت کردم با سرعت 170 کیلوبایت میگیره !
احتمالا به علت شلوغی سرور هاست به نظرم
ای کاش درصد آپلود را نشون بده یا حداقل هر وقت تموم شد . یک مسیج بده![]()
سرعت ریموت چقد کم شده !
یه فایل دو گیگی الان 45 دقیقس منتظرم هنوز ریموت نشده !![]()
سلام دوستان
از سایتهایی مثل ایرن فلم که لینک مستقیمشون اکانت میخواد میشه آپلود کرد؟؟
user:pass@link رو دیدم منتها به این روش که میزنم کار نمیکنه!
اگر امکان داره یه مثال میزنید که به چه شکل هست؟![]()
سلام
از دوستان کسی سرعت آپلود رو از VPS های اروپایی تست کرده؟
بعد این صفحه انتقال فایل که مینویسه تا دقایقی دیگر آپلود خواهد شد باید تا انتقال کامل میشه باز بمونه اون تب؟ :|
Last edited by Tom Clancy's; 30-08-2016 at 23:02.
آقا چیجوری هی فایلو بخش بخش کنم ؟
یه چیزی میخوام ریموت کنم 7 گیگه .
خواهشا کمک کنین .
من که خیلی راضیم
سئوالی که دارم من میتونم لینکهای فیلمهایی که ریموت کردمو در اختیار بقیه بزارم ؟ برای من هزینه ای که نداره ؟
انوقت اگه ای اس پی طرف غیر شاتل باشه حجم کم میشه و اگه شاتل باشه و عضو شاتل لند نباشه مجانی حساب میشه؟
بعضی سایت ها مثل همین ایران فیلم به ریموت کردن فایل هاشون به سرور ها دیگه حساس هستن.بیشتر برای اینکه سرعت دانلود برای بقیه کابرهاشون کم نشه
معمولا یا ای پی سرور رو بن میکنن که نشه ریموت کرد. اگه اشتباه نکنم مثلا چندوقت پیش که میخواستم از همین ایران فیلم ریموت کنم به uptobox نمیشد. احتمالا ایپی شاتل لند رو بن کرده باشن
ولی خب بیشتر سایت ها با این قضیه مشکلی ندارن و میشه با همون دستوری که خودتون گفتید ریموت کرد
نیازی نیست حتما VPS باشه لینک دانلود از سایت های خارجی رو تست کنید متوجه میشید خودتون. سرعتش خیلی جالب نیست از سرور های غیر ایرانی
اون تب هم فرقی نمیکنه بسته باشه باز ریموت انجام میشه در هر 2صورت
سوال یکی دیگه از دوستان هم همین تو صفحات قبل بهشون یه سایت معرفی کردم ولی خب رایگان نبود اما ارزون بود.شاید بتونید باهم اشتراکی یه اکانت تهیه کنید حیلی به صرفه خواهد بود
نه هزینه ای نداره.
بله فقط اگر عضو شاتل باشه و "تعرفه دانلود از شاتل لند رو خریده باشه" عضویت تنها کافی نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)